Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grr... vāros... draugs satracināja

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Šodien draugs darba darīšanās brauca uz vienu pilsētu ārpus Rīgas, un tā kā netālu atrodas arī viņa dzimtā pilsēta, esot pa ceļam izdomājis, ka aizbrauks tur, patusēs šovakar tur ar draugiem un rītdienas brīvdienu padzīvosies tur pie jūras.
Zvana un laimīgs man to stāstu. Tas nekas ka man uz rītdienu bija savi plāni, ka mēs kopā kaut kur aizbrauksim, atpūtīsimies. Esmu reāli dusmīga un vilusies :(
Nezinu kur likties no duusmām, laikam uzlikšu pilnīgu miksto un šis divas dienas vispār necelšu telefonu, lai pastreso arī. Ko jūs darītu ja tā piečakarētu?
30.04.2013 16:25 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Amanda- jā, kā tad :D kā kāds asāks vārds, tā uzreiz bandita. bet daudziem par nožēlu viņai daudzkārt ir daudz patiesības, lai gan asas un skarbas, bet patiesas un konkrētas.
02.05.2013 15:09 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Liela daļa patiešām ir slimas histēriķes, kuras atrod problēmu jebkur.

Tieši tāpat kā LIELA DAĻA vīriešu!
02.05.2013 15:15 |

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Paldies, ka uztraucaties, vai esmu vēl dzīva :)
Dzīva esmu.
Nekontaktēšanos pa telefonu neievēroju, jo viņš zvanīja vairākas reizes un visas reizes arī pacēlu un parunājāmies.
Vakar atbrauca mājās jau diezgan ātri ap pusdienām, laikam uztraucās, lai pārāk nedusmojos :) Es gan biju tāda mazliet uzmetusi lūpu, bet mierīgi aprunajāmies. Viņš paskaidroja, ka ideja tiešam radās spontoni, braucot tajās darba darīšanās un ekonomiski izdevīgi, jo pusceļš jau bija nobraukts. Es savukārt pateicu, ka biju domajusi ko foršu padarīt kopā brīvdienā. Norunajām, ka nākamajās brīvdienās būsim kopā.
Nu kaut kā tā, bez strīdiem un kašķiem, pa mierīgo.
Tā jau ir, es histēriska tīne esmu tikai iekš cosmo, reālajā dzīvē cenšos tomēr kā pieaugusi sieviete uzvesties :D
02.05.2013 15:16 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
riebjas, ja es redzu, ka man ir parādījusies/vienmēr bijusi kāda nepilnība augumā un, pasakot to savam puisim, viņš atbild- ''nē, nav tur nekā, tu izskaties perfekti, mīļumiņ'' lai gan patiesībā tie ir tikai baltie meli, lai ''neievainotu manas jūtas''

Zini, daudziem vīriešiem ir pie kājas, ka tev 2cm par resnu vēders vai uz kājas celulīts. Viņiem tas viss liekas normāli, vienkārši neredz, tāpēc priekš viņiem esam ideālas. Bet, ja tu sāc bakstīt, ka tev tur tas netā vai kaut kas cits šķībs vai greizs (ko viņš nemaz varbūt nebija pamanījis), tad pēc dažiem gadiem vari gaidīt vien to, ka viņš ik uz katra soļa tev teiks un pat pārmetīs, ka neesi ideāla vai kaut kas nav perfekts. Ja tev to vajag, man prieks par tevi. :)
02.05.2013 15:21 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu tad man prieks, ka autorei viss tik labi beidzies un rīkojies kā tiešām saprātīga sieviete :)
02.05.2013 15:26 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
tas gan, tik bandita palagus neraksta
02.05.2013 15:29 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Es tikai nesaprotu,kaapeec taada ēsanaas vienai uz otru!?...Saprastu,ja cilveeks reaalajaa dziivee tev buutu smagi paari nodariijis,bet te internetaa..ja uzraksta kaut ko ne taa tad vienu dienu pastriidies un viss pietiek..neviss kaa rodaas iespeeja taa otra tiek nosaukaata par resno un veel visaadi..
02.05.2013 15:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)