Grr... vāros... draugs satracināja

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Šodien draugs darba darīšanās brauca uz vienu pilsētu ārpus Rīgas, un tā kā netālu atrodas arī viņa dzimtā pilsēta, esot pa ceļam izdomājis, ka aizbrauks tur, patusēs šovakar tur ar draugiem un rītdienas brīvdienu padzīvosies tur pie jūras.
Zvana un laimīgs man to stāstu. Tas nekas ka man uz rītdienu bija savi plāni, ka mēs kopā kaut kur aizbrauksim, atpūtīsimies. Esmu reāli dusmīga un vilusies :(
Nezinu kur likties no duusmām, laikam uzlikšu pilnīgu miksto un šis divas dienas vispār necelšu telefonu, lai pastreso arī. Ko jūs darītu ja tā piečakarētu?
30.04.2013 16:25 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
kad puisis man stāsta ''nu, jā, ir mana māsa neizskatīga, ar lielu degunu, lieko svaru, bet es vienmēr viņai esmu teicis, ka viņa ir skaista, viņas augumam nav ne vainas un degunam ar nav ne vainas.''

Bet tā ir viņa māsa, tev patiktu, ja tev brālis pateiktu, ka tu esi neizskatīga, ar lielu degunu un lieko svaru?
Māsai būtu jānošaujas vai? Domā, ka māsa nesaprot kā viņa izskatās?
Tas ir netaktiski otram kaut ko aizrādīt, ja pats neesi ideāla iemiesojums. Māksla ir saskatīt cilvēka būtību nevis ieciklēties uz viņa ārējo izskatu.
es nekad savai draudzenei neesmu teikusi, ka viņai ir liekais svars, jo pati to apzinājās, kaut kā runājām par tēmu un sākām kopīgu diētu, bet ne reizi neaizrādīju, ka vajag nomest svaru. Ar to gribēju teikt, ka to visu var pasniegt maigākā veidā, caur puķēm.
bet ja Tev ir labi ka tev aizrāda par tava izskata nepilnībā, tas viss ir OK. ;)
01.05.2013 10:18 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Ja par manu brāli, tad viņš vienmēr ir izteicies objektīvi tieši, bez puķēm.
Man vienmēr ir žēl to cilvēku, par kuriem apkārt stāsta, ka viņi neglīti, resni, bet tās pašas personas viņiem acīs tā glaimo, cik viss ar izskatu ir kārtībā un, ka tās ir tikai iedomas par kaut ko ne tā.
01.05.2013 10:29 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Man vienmēr ir žēl to cilvēku, par kuriem apkārt stāsta, ka viņi neglīti, resni, bet tās pašas personas viņiem acīs tā glaimo, cik viss ar izskatu ir kārtībā un, ka tās ir tikai iedomas par kaut ko ne tā.

Nu tā ir tād cilvēku suga diemžēl.
01.05.2013 10:35 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Lūk kāpēc man pašlaik nav nepieciešamas attiecības - viena vienīga ierobežošana! Viņam taču ir kas bez tevis! =) kāpēc cilvēki nevēlas saprast, ka pirms tu ienāc viņa dzīvē , viņam ir savas intereses hobiji un draugi! Un attiecību dēļ tas viss ir jāaizmirst?? Nē, tas nav pareizi - tas liek cilvēkam kļūt nekādam dēļ harmoniskām attiecībām... kuras īstenībā tādas nemaz nav!
01.05.2013 17:58 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Man jau šķiet, ja būtu vienojušies par kopīgu brīvdienas pavadīšanu, tad jā - būtu nejauki no viņa puses. Bet tā, ja viņam neko nebiji teikusi par saviem plāniem, tad tomēr man liekas normāli, ja viņš brauc pie draugiem, neesat taču siāmas dvīņi, arī attiecībās jāvalda zināmai brīvībai.
01.05.2013 18:02 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kārtējo reizi apstiprinās, attiecībās ir jārunā, jārunā un vēlreiz jārunā, arī par tādiem sīkumiem kā otra un savi plāni. Un jārunā ir skaidri formolējot domu, nevis kautko noburkšķēt lai nākamajā dienā nav pārsteigumi, ka otrs īsti nesaprata ko tu no viņa gribi.

Un interesanti ir tas, ka tēmas autore pukst par to, ka vīrietis vienpersoniski pieņēmis lēmumu, viņa izdarīja akurāt to pašu.
01.05.2013 18:38 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Un tādas bērnišķīgas lietas kā telefona necelšanas, spītēšanas neiederas pieaugušu cilvēku attiecībās. Tā vietā lai čīkstētu te, būtu pazvanījusi un ar vīrieti parunājusi.
01.05.2013 18:39 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu bet kā var būt tik ļoti egoistiski cilvēki? viņam savu plānu nekad nevar būt vai arī tie drīkst būt tikai tad, kad tu savā galvā neesi neko ieplānojusi? un kā lai viņš zina, kad tu esi kko ieplānojusi un kad nē? pat, ja tu biji kko ieminējusies, viņš varbūt padomāja, ka tu to gribi darīt mēneša beigās vai arī padomāja, ka, ja jau neesi par to vairāk runājusi, tad tie plāni vsp ir atlikti.
beidz psihot un ņemties. ja nevari laicīgi pateikt, ko esi ieplānojusi darīt, tad pati vainīga. turklāt, varbūt viņš nemaz negribēja darīt to, ko tu biji ieplānojusi. un ko tad? vsp ietu kājas, rokas pa gaisu un matus plēstu laukā?
es tavā vietā vnk viņam piedāvātu, vai viņš grib, lai tu tur arī aizbrauc vai arī grib viens patusēt. viss problēma atrisināta. te tas ir no sērijas - pati izdomāja, pati apvainojās.
02.05.2013 13:36 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Man arī dusmas par to, ka draugs visas darba dienas strādā, bet brīvdienās labprātāk aizbrauks uz laukiem, nekā paliks ar mani kopā Rīgā. ;/
02.05.2013 13:48 |

Reitings 944
Reģ: 12.03.2013
nu jau draugs mājās.. izrunājāties vai traci sacēli .. ?
02.05.2013 13:50 |

Reitings 485
Jā, vīrietis noteikti pieder sievitei. Nekādas atkāpes nav pieņemamas. Jebkāda spontāna rīcība, ja vien tā nav sievietes labā, nav pieņemama. Punkts.

Visas,kuras blauj,ka viss kopigi jasaplani vai jaizruna,tad ka tada gadijuma jarikojas,ja ideja radusies prata spontani???
Es pat gribedama nespeju saja situacija saskatit problemu,bet katrs jau parasti spriez pec sevis un savam attiecibam.
02.05.2013 13:51 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Man liekas, Sany savus komentārus štancē pēc vienas veidnes - pagaida, kad diskusija jau beigusies, izlasa (labi, ja) 2 teikumus autores/ra teksta, nevienu komentāru, tad uzcep pusgaru palagu par to, cik autore ir slikta/stulba/egoistiska/naiva un beigās iemet kaut kādu galīgi nesaistītu "gudro padomu".

Atvaino par jautājumu, bet tu kaut ko labu arī raksti kādreiz? Neko citu kā pārmetumus diskusijas autoru virzienā neesmu lasījusi.
02.05.2013 13:53 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Valerija, tā bija ironija.
02.05.2013 13:54 |

Reitings 8272
mcbarbie- un kurš tev liedz braukt kopā ar viņu? tu nevari piespiest viņu vazāties pa klubiem un bāriem, ja viņš grib atpūsties laukos pie dabas? tas būtu tas pats, kas tevi tagad ielikt zemeņu dobē.

un par autori- nē nu tu pa īsto domā apvainoties, ja viņš tev to kkā nekompensēs? kas būtu jākompensē? tavi nepateiktie plāni?jā, vīrietis nedarīja pareizi, ka uzreiz paņēma un aizbrauca, bet tu taču neesi ne par mata labāka. tu redzi otra acī skabargu, lai gan baļķi savā acī neredzi. jūsu nelaime ir nerunāšana.
mēs gan abi vienmēr saskaņojam plānus brīvdienās, bet tāpat mēs viņas pavadām kopā. bet tik un tā runāts par to tiek laicīgi. bet tu nevari bļaut, ka viņš tevi nostāda fakta priekšā, lai gan tu ne vārda nebiji pateikusi, tu pat viņu nebijii fakta priekšā nostādījusi. varbūt viņš nemaz nezināja, ka tev nav naudas palikušas? kas viņam ir jābūt gaišreģim. galu galā savus ienākumus un izdevumus tomēr ir jāplāno. protams, ne vienmēr tā sanāk, bet nevar tagad puisi vainot par to, ka tev tagad nebūs ko ēst :D tad piezvani un pasaki un viņam, ka tev nav naudas un ka tev nav ko ēst, jo ledusskapis ir tukšs un ko mēs darīsim?
02.05.2013 13:56 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Atkarīgs no noskaņojuma. Ja man būtu PMS, kad viņš tā izdarītu, sarīkotu scēnu. Pārējā laikā nedusmotos, jo viņš jau tā pārāk maz ir kaut kur bez manis, tāpēc es pat priecātos, ja es varētu kaut ko iesākt viena vai ar draugiem
02.05.2013 13:59 |

Reitings 8272
Ance- ne vienmēr visām diskusijām 24/7 var izsekot līdzi :D mans ir mans viedoklis. ja tu tagad uzmetīsies autorei par aizstāvi-laipni lūgta, viņa par to tikai priecāsies. bet neesmu vienīgā, kurai šī situācija liekas dīvaina un nešķiet, ka šoreiz sievietei būtu absolūta taisnība. un kur tu manā padomā saskati ko nesaistītu?nu piemēram, kādu citu citātu izmet.
piekrītu, ka mans rakstītais bieži ir pagarš, bet es vnk redzu vairākus aspektus vienai situācijai. kas grib- lai nelasa
02.05.2013 14:00 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
tos palagus var izlaist un nelasīt :D tādus pat slinkums sākt lasīt :D
02.05.2013 14:02 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
nezinu par saistību vai nesaistību, bet Sany tiešām šeit ir vienīgā,kas vienmēr izplūst palagos :D
02.05.2013 14:02 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Šī situācija ir gadījums, kad jāvērtē, zinot visu attiecību kopainu. Ja viss ir ok, pāris ir tāpat vislaik kopā, turklāt nebija nekādu noteiktu plānu, tur nav ko dusmoties. Katram vajag savu telpu, laiku sev. Bet, ja pārim ir problēmas vai ir par maz laika kopā, ir nerēķināšanās ar otru arī citos gadījumos, tad skaidrs, ka autorei nostrādājis pēdējā piliena efekts.
02.05.2013 14:03 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
nē, viņa nav vienīgā. ir vēl viena meitene, pievakare laikam :D
02.05.2013 14:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)