Njaa.. Tapec milziga laime ir, ja ir tas prieks dzivot privatmaja! :DD fuj, es nezinu, es laikam butu loti nelaimiga, ja man naktos klausities kaa citi nodarbojas ar milestibu un ,kaa te viena teica, neaiziet gulet kamer tie nav beigusi... :(( skumji, ka ir cilveki, kas neaptver to, ka nedzivo vieni un nesaprot , ka lielaaka dalja kopdzivojamo maju sienas ir no vates... Un nespej savas emocijas padarit civilizetakas.. Nu es nesaku, ka jamilejas kaa kkada vakuumaa :D bet nu saprata robezas. Man te ari vienu bridi bija diezgan savadas skanas aiz sienas katru nakti , vakaru kads vnk nepartrakti kko sit (nevaru saprast sienaa, vai grida) bet tadas vienmerigas tuk tuk skanas un stundam ilgi! (Es to dzirdu tikai vannas istaba, tpc pa lielam mani tas netrauce, jo gulamistaba nedzirdu).. Bet vienu bridi bija traki bija sausmiga blausana sievietes katru nakti tada arpratigi histeriska! Uz deelu laikam blava nu vnk sausmiga balsi! Tiesam, klausoties, likas, ka kkadas lekmes naak virsu un taa loti ilgi! (Bet to ari dzirdeju tikai vannas istaba :D) bet pec tam kkada bridi ieveroju, ka neblaustijas vairak un izradas toch uz psiheni aizvesta kkada sizofrenike...