:)
Es jau kaut kad sen šeit blogā rakstīju mūsu stāstu - esam kopā no bērnudārza laikiem. bižu raustīšana, slepenu zīmīšu rakstīšana, pirmās bučas un skūpsti, pastaigas, pirmās lēnās dejas, pirmā nakts.. Tas viss un vēl vairāk, ko nevar aprakstīt vārdos, mums ir bijis.
Mums nav šaubu par to vai esam viens otram īstie - es nezinu..tas ir liktenis laikam.
Nu jau kopš vidusskolas laikiem esam stabili kopā kā pāris.
Un, šķiet, pēdējā gada laikā arvien vairāk sākām runāt, domāt par kāzām. (es gan protams par to jau sapņoju no tiem pamatskolas laikiem) Ilgi esam kopā, bet arvien skaidrāk nāca apziņa mūsu attiecības "iecelt" citā līmenī - būt par vīru un sievu, dibināt ģimeni:)
Man bija nojausma, bet bija pārsteigums.. novembrī viņš mani blidināja! Emocijas, ko nevar aprakstīt!
Un jāsaka, ja es agrāk domāju, ka gribēsies visiem teikt par kāzām, spiegt no laimes,utt. Tad tagad ir tā, ka pateicām tikai savām ģimenēm.
Jo ir kaut kā tā, ka šis gatavošanās process kāzām ir kaut kas tik intīms, lolojams, sargājams.. sapnis, kas kļūst par īstenību.
aii.. es varu izplūst ppar šo tēmu.
Vēl pagājušo nedēļ mani atkal pārņēma tā sirreālā sajūta.. atradu savu veco, aplīmēto kurpju kasti no skolas laikiem - ar piezīmju grāmatiņām, blociņiem, kurs viss ir rakstīts par viņu. Saņurcītas zīmītes, ko esam viens otram sūtījuši 10 gadus atpakaļ... un šovasar es ar šo pašu cilvēku precos!ahhh:)
Tā neaprakstāmā sajūta.. mīlestība un taureņi vēderā. Abiem!
Mēs esam izauguši līdz ar otru, tāpat arī mūsu attiecības..
Un reizēm es joprojām pieķeru sevi domāt - vai tiešām tā var būt! Vai es precēšu savu mūža lielo mīlestību?! Mēs būsim ģimene! es vairs nebūšu draudzene - es būšu sieva..
ahh!:)