negribu aizvainot nevienas valsts pārstāvi kā tādu, bet šķiet, ka tu esi dzimusi vai nu Krievijā vai kādā no Āfrikas valstīm :D
nu tad trinies uz savām arzemēm, ko tu vēl te meklē, ka visi latvieši ir tik ļauni? :D
Nu zini Londonā cilveki nav tik ļauni ja kadam ko vjg palidzes bet tev padzivojot nav jau brinums kapec berni nelaiz sesties sabiedrisskaos pieugusus cilvekus
princese8_- es neatrodos ar tevi vienā telpā, lai tu varētu teikt, ka man smird mute :D visticamāk, ka viņa smird tev, ja jau tev ir tik ļoti laba oža :D
Zini ko, sīkā, neaudzinātā skuķene, drusku pievaldi savu valodu. Tu vari te purkšķināt savus hormonus cik vēlies, bet vienreiz beidz piesaukt svešas mātes un dzemdības. Drusku pakustini savas trauslās smadzenes un apdomā, ko runā!
OK MAN NAV LAIKA TE AR JUMS NEMTIES , NEMATIES PASI UN VARATIES SAVA SULA :)
SANY- AIZVER SAVU SMIRDIGO MUTI , JA NE TU PALIKSI AR SAVU SAPUVUSO UN SMIRDIGO PIZDU VIENA PATI N:) BET NU JA NEBRINOS KAPEC ESI VIENA PATI , JO TEV LKM PIZDA IR NESMUKA UN PATI TU ESI NESMUKA UN IZGAZ SAVAS DUSMAS UZ KADU CITU CILVEKU :)
STERVA PALIEK STERVA BET KO TUR PADARIT
PATIESAM NETERESU SAVU LAIKU DEL KAUTKADAM SMIRDIGAM UN REIBIGAM SIEVIETEM KURAS UZVEDAS KA TADAS 1 GADIGAS :)