Tās, kuras jautāja, kā sanāk apmēram 50 Ls mēnesī - man tā sanāk pat īpaši netaupot :D
Nepērku visādas sulas/dzērienus, dzeru ūdeni + citrons (kas nemaksā daudz) vai tējiņas (uz diviem mēnešiem ar paciņu pavisam noteikti pietiek, kas maksā zem lata) Līdz ar to - jo vairāk dzer šķidrumu, jo mazāk gribas ēst :D
Brokastīs ēdu auzu pārslu putriņas ar kādām piedevām, ceptu olu uz maizītes vai kādas vienkāršas brokastu maizītes tosterī. Citreiz vienkārši kādu augli. Pusdienās - šeit noteikti nedaru pareizi, jo tās tā kārtīgi nepaēdu. Citreiz nopērku kādu maizīti tajā pašā rimi, vai sataisu mājās salātiņus un paņemu līdzi (piemēram, tie paši krabju nūjiņu vai siera man nesanāk dārgi), bet galvenā ēdienreize ir vakariņas (znu, ka ļooooti nepareizi) Tajās tad sataisu kā kuru reizi ko - bieži kaut ko no kartupeļiem - pankūkas vai vienkārši biezeni (tā ir vienīgā lieta, kura nav jāpērk) ar kādām piedevām - tiem pašiem salātiņiem, ja pusdienās tie bijuši, jo pietiek jau divām reizēm noteikti. Citreiz rīsus + griķus ar kādu mērcīti un dārzeņiem, šad tad arī kādu gaļiņu, bet no tām vienīgo ko lietoju ir vai nu gabaliņs vistas filejas, vai maltā gaļa bolonjas mērcītē kopā ar spageti makaroniem. Citreiz vienkārši pagatavoju kādu zupu, tas sanāk vēl izdevīgāk. Protams, neliedzu arī ik pa laikam kādu šokolādes tāfelīti, bet man īsti neprasās. Ziemā bija periods, kad manas vakariņas bija tikai granātābols - ļoooti garšoja un kilogrammā tikai latu maksāja :)