Labrīt! Šodien esmu pamodusies ļoti agri, vīrietis vēl guļ. Vakar sagaidīju savu vīrieti, šorīt gatavoju viņam brokastis.
Brokastīs būs - cepeškrāsnī ceptas mini picmaizītes, svaigs lasis ar grauzdētu maizi, kafija un pa virsu plombīra saldējuma bumbiņa :) Ko jūs sakiet par Milliano kafiju, esat dzērušas?
Diena sākusies lietaina, esmu saskumusi, jo gribējām braukt ekskursijā, bet tā vietā esmu izlēmusi doties uz Jurmala SPA izbaudīt masāžas un baseinu kompleksu, un vakarā aiziet uz BibliotēkuNo1 restorānu.
Vīrietim pirms 2 nedēļām izteicu vēlmi par vinu Versachi somu, aizsūtiju adresi kur var apskatīt somu, un vakar viņš man uzdāvināja, esmu sajūsmā, jo soma maksā 1000Ls
Arii tu te nevienu nepaziisti. un tu domaa,ka esi sveeta? tu arii te visus apsaukaa utt. peec tam briinies, ka beigaas shitaads balagaans sanaacis.
Un tu pati biji taa, kas saaka te savu beernu iepiit, tas vien liecina, ka ar galvu nedraudzeejies.
6graudi man lasot par tiem suniishiem un kakjiisiem gribeejaas uzraxtiit, ka veelaak arii vecus pedofiilus buchos :D
bet tas taa pa jokam, lai kaada taa maate buutu, ceru, ka taa nekad nenotiks
Mēs mazgajam dzivniekus! Un ja reiz bērns nobuco kaiminu sunīti, tur nekas slikts nav. Arī vinu kopj. Nav jau lauku sunītis. Un ta pat, ne jau kanalzācijas žurku bučo....
6graudi Es atvainojos, vnk ta sadusmojos, ka ta uzrakstīji...
manas bērna bildes ir redzamais tikai maniem tuvakajiem, radiem un labakajam draudzenēm un viena no ta ir topošā krustmate.
Es jau tā nožēloju, ka vsp ieliku to bildi... Neko sliktu negribēju... Bet ta sākas, lielās gudrinieces...
tu esi drausmīga, Linda. Izskatās,ka tu apzināti tēlo debilu.
Man neliekas,ka tu esi laba māte. un tev nav jācenšas man kaut kas pierādīt vai izgudrot,lai izskaiatinātu situāciju. Man par tevi,kā par māti jau viedoklis ir izveidojies. patiesībā izveidojās jau tanī bri'di,kad ievietoji savas meitiņas bildi.
Vari pat neatbildēt. Kaut gan zinot tev- te sekos kaut kāds šīzo uzdirsiens man :D lai jau,
Sāksim ar to, ka mani apsaukaja viena par cuku, tikai tapec, ka uzrakstiju, ka tas nav etiski aizvainot svesus cilvēkus... Es tik tiešām apvainojos, nedomāju, ka kadam tas patiktos :(
lai izbeigtu šo tēmu es ieliku savu bildi, kura ir redzama mana meitinja, gribedama izlidzinat to visu situaciju...
Tagad protams, es te lielako dalu rakstu, jo man sāk brukt virsū par manu bērnu, caomon...Jums darīt nav ko...
čāča
Tev tikai vajadzetu mani apbrinot, tu glupa pakaļa. Diez vai tu gadu nosēdētu no vietas mājās un nekur nevarētu aiziet, diezvai... Spriezot pēc tavas pārtetovētās pakaļas!