un pietam normaals. takaa pie mums nevar nopirkt, manuprat, ir forshi, ka kaada uznjemaas un pasuuta. Un logiski ,ka tas ir daargaak
es tik lasu Sancho tavus komentaarus un briinos kaada tu paargudra
ja, man ir dargāk ;)
jo netaisu koppasūtījumus, kur meitenes metās utt...neredzu jēgu tos tirgo pa 6-8ls, jo ta ir praktiski pašizmaksa +tas milzīgais čakars ar muitas nodevu, atmuitošanu un PVN..Nu ne..
Bāc,kā man apnicis,ka visas vienmēr par kaut ko piesienās. :DNu tak nepērciet,ja neapmierina cena.Manuprāt,cena ir ok.Žēl,ka neviens negrib saprast,ka cenā ''jāierēķina'' arī cilvēka pūles.Viss tas pasūtīšanas,saņemšanas process tomēr aizņem laiku.
Negribu taisīt jaunu diskusiju,bet kāda meitene nezina kādu veikalu kur Latvijā tirgo?Agrāk dzirdēju par to Mildas tirdziņu,bet tā arī to vietu neatradu.Varbūt kāda zina?
es redzeeju uz terbatas ielas, tur kur kaadreiz cubus bija. bet man liekas, ka tur kaut kas nav riktiigs ar tiem kremiem. diivani smarzo, savaadaak nekaa pasuutiitie
ja Latvijā kādā veikalā VS var nopirkt, tad tie ir 100% feiki. Jo VS tirgo tikai autorizētos VS zīmola veikalos. Mums tuvākais laikam varētu būt Zviedrijā.
es nerunāju par meitenēm, kuras pasūta no VS vai pašas ved no ārzemēm, protams.