Varu sataisīties arī 15 minūtēs, bet, tā kā tas viss ir man kā rituāls, iekļaujot kafijas dzeršanu un citas nodarbes no rīta, tad parasti tā ir pusstunda sejas procedūrām, kosmētikai un pusstunda matu žāvēšanai, veidošanai. Tās, kuras brīnās, kāpēc tik ilgs laiks ir vajadzīgs, vienkārši ir citādākas - ātrākas, žiglākas, nezinu, bet es esmu punktuāla un man nepieciešams kosmētiku uzklāt ļoti rūpīgi un precīzi un tās nebūt nav 5 kārtas, bet gan minimāls grims, bet precīzs, jo darbs man to pieprasa. Nekrāsojusies un sasteigta nevaru ierasties darbā un nemaz arī to nevēlētos. Ikdienas grimā iekļauju acu zīmuli, tušu, tonālo krēmu un minerālpūderi. Pirms tam seja tiek attīrīta, tonizēta un mitrināta ar dienas krēmu un acu krēmiņu. Jā, matiem man aiziet vismaz 30, ja ne vairāk minūtes, tāpēc, ka man tie ir gari, kupli un jāžāvē, jāveido ilgi. Labi, ka man tas jādara ik otro dienu, jo katru dienu tiešām būtu mazliet mokoši ne tikai man, bet arī maniem matiem. :D
Nezinu, kāpēc daudzas uzskata, ka, lai sataisītos vajadzīga stunda, tad uzreiz uz sejas ir uzlikta tonna - tā nebūt nav. Mēs vienkārši katra esam atšķirīga, citām pietiek ar 5 minūtēm (es gan tajā laikā varu paspēt vien nomazgāt seju :D), bet citām ilgāk.