Drīz laikam sajukšu prātā

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Runa ir par puisi, par kuru jau esmu rakstījusi, ar kuru pašlaik man ir diezgan sarežģītas attiecības. Viņš tikko pateica, ka neesot normāls, viņam bail, ka man nenodara pāri, ka katra mana nepareiza atbilde viņu tracina, viņš kļūstot tāds pats kā tēvs - huligāns, un ka man nevajadzētu ar viņu pīties.
Vājprāts. Es nespēju tam noticēt. Kaut gan vairs laikam īsti nezinu, kam no viņa teiktā var ticēt. Viņš, kas vienmēr bijis tik mīļš un jauks.
Teicu, ka gribu par to rīt parunāt, aizbraukt. Viņš teica, ka nerunās, negrib par to runāt un ja es uzstāšu tad tikai viņu nokaitināšu.
Nu kaut kāds murgs. Ko jūs par to sakāt?
25.04.2013 23:18 |

Reitings 3308
Nu it kā atkal izšķīrāmies, bet mums tās šķiršanās jau bijušas vairākas, tāda ļoti nopietna viena. Bet tas ir jāizbeidz. Ir kāda iespēja nobloķēt viņa sms, ja nu viņš man vēl ko raksta? Citādi bail, ka atkal viņam nepadodos. Nevēlos nekādu kontaktu ar viņu vairāk.
26.04.2013 17:14 |

Reitings 239
Reģ: 19.11.2009
Man šķiet ka var nobloķēt numuru

Ir 2 varianti vai nu viņs nedos ne ziņas (kas ir labākais variants) vai arī sapratīs, ka nav vairs ko muļķot un prasīsies atpakaļ un dziedās serenādes, tavs uzdevums ir izturēt spiedienu un nepakļauties. Vai arī paspēlēt savas spēlītes, bet nu jau ar viņu
26.04.2013 17:49 |

Reitings 3308
Nu uz spēlītēm diez vai būšu spējīga. Tas visu padarīs tikai grūtāku man. Jāaizmirst viņš.
26.04.2013 18:01 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Pieaudzis vīrietis, bet uzvedas kā gļēvulis. Izklausās, ka tiešām grib visu izbeigt, bet nespēj skaidri to pateikt.
Cik sapratu, esat tagad izšķīrušies. Novēlu izturību un neatgriezies pie viņa. Kas tās vairs par attiecībām, ja visu laiku šķiras un saiet kopā, nav lemts. Cilvēki nāk un iet, atradīsies ar laiku cits un noteikti labāks!
26.04.2013 19:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits