700 sērijas modeļi ir jaunākās paaudzes modeļi. Ar mazgāšanas funkciju vai bez. Bet viņiem ir actiņas, kas ķer pacēlušos puteklīšus. Ideāli piemērots ja mājās ir kustība (mājdzīvnieki) kamēr robots darbojas. Jo ķers putekļus arī no gaisa. Krutāki filtri - hepa filtri. Bet sadārdzina pēc tam apkopšanu.. Jo ~ reizi pusgadā, gadā jāmaina (atkarībā cik netīra māja). Brīdina par to, ka gružu tvertne pilna.
Man 700 sērija nav vajadzīga telpu kvadratūras ziņā + nav mājdzīvnieku mājās, putekļu ķeršana no gaisa nebūs sevišķi aktuāla.
600 sērija - 650 no 630 atšķiras vien ar to, ka 650 var uzstādīt robotam pulksteņus un dienas, kad un cikos sākt tīrīt. 620 nav sienas (ja visām istabām ir durvis, tad nav vajadzīgs, man nav visur durvis tāpēc man vajag sienu) un līdzi nenāk maiņas filtri.
Izvēlos 630 jo nav vajadzīga opcija uzstādīt pulksteņu laikus. Man būs labi ar norunu: kurš pēdējais pamet māju, tas nospiež pogu.
500 sērija.. nu tā ir aizgājusī paaudze. Rezerves daļas nav iespējams dabūt.. Līdz ar to - aizmirstam. :)
Iesaku pieteikties uz testēšanu. Menedžere, kas atved robotiņu, tiešām neskalo smadzenes cik tas ir kruti un Pērc, pērc, pērc.. bet tiešām objektīvi izstāsta mīnusus un plusus. Atbild uz muļķīgajiem jautājumiem un vēl pastāsta kā apšmaukt vīru, par to kā pavadīji laiku kamēr viņš bijis komandējumā.. :)
Any questions more?