Ja atmet 90% nenopietno,ko šeit esmu sarakstījis.Nav jau tā,ka 1nai vasarai domāju draudzenes,domāju tā vairāk iespējams pastāv iespēja izveidot ar meitenēm ļoti ilglaicīgu draudzību,tā,kā dzīves draugi,apm tā.Noguris vienkārši esmu no visām tām mākslīgajām attiecībām,visi kaut ko tēlo apkārt,viņi tādi un tādi ,visi lieli cilvēki,visi kaut ko vislaik skaitļo cik izdevīgs esmu viņiem,apnīk jau to diendienā un gadiem klausīties,kā visi spodrina savas spalvas manā priekšā,gribas tā vienkāršas attiecības draudzību,tādas attiecības no manas pieredzes vienīgi starp pretējiem dzimumiem pastāv,abām pusēm interesanti,meitenes tādas vienkāršākas,kontakts dziļāks,patīkamāk vienmēr laiku kopā pavadīt.Man bija tāda 1na draudzene ļoti ilgi -gadiem,vienmēr abpusēji patīkams kontakts,es arī tad jau sapratu cik daudz viņa vērtīga,un nemainīju viņu kā draugu pret seksu,kgan iespējas bija,jo draugus jau tā neuzzīmēt dažu dienu laikā,negribēju vnk pazaudēt kko tik ļoti vērtīgu kā viņa.Meitenes tādas patiesāki draugi,tapēc tā patīkat:)