Pilni veikali, bet nav ko pirkt...

Reitings 518
Reģ: 17.09.2011
Meitenes esmu izmisumā, jau vairākas nedēļas staigāju pa veikaliem (pārsvarā lielie iepirkuma centri) , bet neko nēesmu nopirkusi, nesaprotu vaina manī vai tagad mode tāda, nav man nekāds īpašais augums -36 izmērs. Drēbes var iedalīt divās daļās- tadas ar kurām var tikai mājas staigāt, vai tādas ar kurām ikdienā nevar staigāt jo ir vairāk piemērotas vakaram...

kur jūs pēdējā laikā iepērcieties? ak un jā kurpes... vai nu pensijas vecuma, vai arī tādas ar kurām nav domāts staigāt, tikai uzviklt un sēdēt :D

izkalusās pēc depresijas :D
23.04.2013 21:38 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Vulpes

nu nezinu, man pat veikalos dažreiz grūti iet ar apģerbu izvēli, kaut gan zinu gan krāsas, gan piegriezumus, kas man piestāv. Jo redzu, ka it ka viss, ka vqjag - bet tomēr neiet pie sirds.
Kokvilnas kvalītāte arī atšķīras. Krekli no kaut kādas Terranovas no kokvilnas būtiski atšķīras no Karen Millen vai vismaz Saint Oliver kokvilnas krekliem.
Arī izmēri pat zināmiem zīmoliem atšķīras.
24.04.2013 19:40 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man atkal liekas, ka tieši šo pavasari ir tik daudz skaistu, krāsainu drēbju :) par to liels prieks, jo iepriekšējās sezonas tā nav bijis. Tik vaina naudā :D
24.04.2013 19:45 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Piekrītu. It kā veikali stāvgrūdām piebāzti ar šmotkām, bet ieejot iekšā...nu neceļas roka kaut ko pirkt. Uz daudzām lietām paskatos un padomāju - interesanti, kur kaut ko tādu varētu vispār uzvilkt, jo ne ta ikdienai, ne svētkiem, ne darbam.
Labi, ja ar drēbēm pēc ilgas, ilgas meklēšanas kko vēl var atrast, tad ar kurpēm ir pilnīgs murgs.
24.04.2013 19:50 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Darbam tieši ļoti daudz drēbju, blūzes, zīmuļsvārki, sarafānkleitas, žaketes pilns, cenu kategorijas ļoti dažādas. Tas pats Monton, lielākā daļa lietišķu apģērbu, tas ka piemēram auguma aprisēm nav atbilstoši tā ir cita lieta, bet apģērbu priekš biroja ir ļoti daudz.
24.04.2013 19:54 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ja neatrodu to, ko esmu 'uzmodelējusi' savā galvā, tad vienmēr nopērku klasiku, so.. jā, mana garderobe lūzt no taisnām, melnām kleitiņām:D
25.04.2013 01:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits