Te viena tēma pavērsās par to, ko mūsu vīrieši saka par to,ka sēžam cosmo :D
Tā nu uztaisu tieši tēmu par šo .
Vai tu savējam stāsti ,ko izlasiji cosmo? Un ko vinš par to saka,ka apgrozies šeit?
Es savējam katru dienu stastu ko smieklīgu vai stulbu esmu te izlasijusi, nu protams, ne tikai. Bet vairāk jau tās absurdās tēmas stāstu, kopā pasmejamies.
Jā, bet tāpat kā citas par tām sakarīgajām lietām saku vienk "izlasīju, ka/par....", nepieminot cosmo.
Viņš neko par to nesaka, jo, pirmkārt, viņam galīgi neinteresē k kāds sieviešu forums un, otrkārt, viņš zina, kā es šo lapu uztveru. :) Turklāt, nedomāju, ka viņš baigi negatīvi uztver cosmo, viņš ir redzējis pierādījumus tam, ka bez manis te ir vēl citas sakarīgas meitenes. :D
Es nestāstu, es parādu, jo bieži vien tām iespaidīgākajām :D diskusijām jāredz arī niki, bildes un rakstības stils, lai izjustu īsto garšu. :D :D :D
Visabsurdākās viņam liekas troļļu diskusijas, kur meitenes nopietni atbild. :D
Es stāstu kaut ko pa retam, bet nesaku, ka cosmo. viņam kaut kāds smīns par šo portālu, nu, ka nekas sakarīgs jau te nevarētu būt
reizēm sa, ku cosmo izlasīju kaut ko, tad viņš saka'-aaaaa cosmo (nu, tas jau nevar būt nopietni)
Manējas te piereģistrējās un uztaisīja vienu tizlu diskusiju. Laoikam domāja, ka neatpazīšu viņu, bet pēc nika momentā atkodu, ka tas ir viņš. Vairāk te nelien...vismaz neesmu manījusi. Bet tā kā viņam patīk bāzt savu degunu visur kur, kas saistīts ar mani, tad gan jau šeit visu ir izložņājis. Manas mantas, somas, e pastus...vienīgi telefonā nevar ielīst, jo parole, bet mēģinājumi bija :-D brīžiem. Tas tā besī, bet ja jau tā paliek vieglāk...
Manējais vienmēr smejas, kad redz, ka sēžu cosmo. Zinu, ka viņš līdz galam nesaprot, kas šis par forumu :D Viņam liekas, ka te sēž meitenes, sievietes, kuras tikai aprunā savus vīrus, draugus un māca citas meitenes uz muļķībām :D Bet nu tas tā..pa jokam:)
Šad tad arī viņš palasa kādu diskusiju, ja redz, ka man ir jautri :D
Starp citu, par Gulbi runājot, tas joks ir tagad visā manā ģimenē un draugu pulkā. Kad prasu: "Un ko man tagad darīt?", vai ko tamlīdzīgu, man bieži atbild un es pati atbildu: "Aiziešu pie Gulbja."
Ir redzējis,bet nav to īpaši komentējis,bet smīn gan!
Tik citreiz ir teicis,ko var tik bezjēdzīgi savu laiku izmantot. Lūk sievietes :) Šad tad viņam piekrītu,bet citreiz šeit esmu ieguvusi noderīgas lietas (ātrā palīdzība).
Es savējam stāstīju par to kurmja duršanu, līki bijām. Vai, ja kaut ko stulbu paprasu, saka - atkal cosmo izlasīji :D. Drauga brālēns ik pa laikam prasa, nu sēžu vēl es tajā cosmo vai nē :D
Manējais visu laiku ņirgājas, jo es parasti dažus jautājumus,kas man aizķeras no šejienes, mēdzu apspriest ar draugu. saku - un ko tu par to domā? Viņš reizēm sāk ņirgt par mani, reizēm saka - par kādu sviestu jūs tajā cosmo muldat visu dienu?
un tad es sapukojos un vispār interesanti.. :D
es beiži vien filmas vidū kaut ko atceros un saku - "Zini ko es cosmo izlasīju?" un bieži vien viņš dara tāpat...:D
Mēdzu runāt par šeit iegūto informāciju, ja pagadās attiecīgs konteksts. Sarunās ar draudzenēm arī gadās ko iepīt, jo es te pavadu un "izglītojos" diezgan ilgu laiku.
Kopumā draugam ir negatīva attieksme pret šo, manis izvēlēto laika pavadīšanas veidu :D
Tiešām!
Bet tagad tās diskusijas ir daudz interasantākas, daudz uzzinu, pajūtu līdzi...vai iesmeju :)
Lai gan man nepatīk rakstīt un iesaistītīties, mājās pārrunāju kādu no tēmiņām un tad draugam uzreiz ir viedoklis atkal ar draudzenēm parunājis vai netā paokšķerēji :)
Vīrietis šo portālu sauc par Klaču portālu un īsti nopietni neuztver, tomēr dažkārt uzjautā "nu, kas klačās jauns?". Tad nu pastāstu kādu pērli. Ir bijušas diskusijas, par kurām gardi izsmejamies, padiskutējam.
Parasti apspriežam mums aktuālās skriešanas tēmas, jo šeit tiešām ir kompetentas meitenes, piemēram, womankind ir ļoti zinoša skriešanas jautājumos.
Mans vīrietis dzirdod mani runājam par šo forumu nopūšas un acis paceļ uz augšu un tad uz sāniem un izliekās ka viņam baigi interesē ko es viņam stāstu.
Bet patiesībā viņam interesē tikai mana svītriņa starp kājām !