Arējais izskats

Reitings 305
Reģ: 17.04.2013
Daudzas saka ,ka ārējais izskats nav galvenais,bet gan kāds pats cilveks ir.
Ok,bet diezvai jūs iepazīsieties ar nesimpātisku vīrieti.Jūs tādam pat 5 minūtes neatvēlēsiet,drīzāk izvēlēsieties iepazīties ar skaistuli un tikai pēc tam atklāsiet ,ka viņs ir kretīns.
Tā viss notiek.
22.04.2013 19:19 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Nav tādu neglītu, nesimpātisku vīriešu, viss ir gaumes jautājums, kas vienai patīk, otrai ne, utt.
Visi cilvēki ir skaisti, lai vai cik grūti to dažiem to pieņemt, visi:)!
30.10.2013 15:14 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu mans draugs nav nekāds smukpuisīties no žurnāla vāka, bet glīts. iespējams, citām nepatiktu, bet man patīk.
visvairāk man viņš iepatikās tikai tad, kad sākām satikties. pirms tam mēs bijām tikai draugi. viņa izskatu nevērtēju.
bet, jā, mani vairāk pievilka raksturs. drīzāk jau tā viņa aplidošana, rūpes, pārsteigumi, randiņi. un tad nāca arī viss pārējais.
manuprāt, nevar mīlēt cilvēku, kurš tev šķiet neglīts. pat, ja sākumā tā šķiet, ar laiku šis cilvēks tev šķiet simpātisks.
31.10.2013 14:03 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Mans tagadējais draugs man no sākuma vispār neinteresēja vizuāli. Bet tad sanāca iepazīt tuvāk tieši izturēšanos pret citiem un raksturu, un tas man lika par izskatu piemirst. Un tagad šķiet, ka viņš pat izskatīgāks manās acīs kļuvis. :) Tā kā vienkārši ir jāmāk pareizi "piebraukt".
01.11.2013 13:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits