Pazistu savu draugu kaaa draugu, un man vinjaa nepievelk nedz virishkjiba nedz interese but tuvakiem. ja draugs tad draugs. Viam ir lieliska un liela maja, daudz pazinas un draugu, ja ir vajadziga palidziba vins ir pirmais, kurs to spej atrisinat atrak, pasam sava mashina un videja limeni finansialais budzets. nav bernu un nav sievas. vins ir pari cetrdesmit gadus vecs. dzivo ekonomiski un taupigi, saudzigi.
Vina perfektums man ipashi nepiesaista, un tas, ka vins visu zin... dazreiz mani nogurdina un neinterese. Vins daudz runa un kustas leni. Nakotne, ja vinam paraditos sieva, vins butu idels virietis savai sievai, kuru vins lolotu un daritu laimigu. Katras sievietes sapnis. Vins ir zelta cilveks.
Tomer vins milzigs un sver pari simts. Aptaukojies un kompleksee par to, ka nespej nomest lieko svaru un nonemt to lieko adu, kas karajas vedera dalja. Vina ada ozh pec veca pelejuma un minuss ir, ka vins aizmirst rupeties par sevi.
Vins vakar man atzinas milestiba, un saka, ka vinam esot parak gruti dzivot bez manis. Kad biju teikusi, ka doshos uz latviju atpakal, tas vinju veljoprojam grauj un vins uzstaj , ka dosies ar mani. Tomer es uzstaju, ka ir labak ka vins paliek seit , un lai vins lauj man braukt. mes neesam kopa, mes esam draugi. Un nevajg par mani ta uztraukties, tak neesmu maza vairs. Man ir tikai 25 gadi.
Un es vinam pateicu, ka nespeju uz vinju lukoties kaa uz virieti. Vismaz pagaidam nee. Nesen izskiros ar savu bijusho, kaut kaaa domas vel galvaa mauj veco labo milestibu. Un censhos aizmirst.
Tachu mans draugs dara prieks manis visu lai es butu laimiga, bet es saprotot kapec vins to dara, es teicu, ka milestibu un laimi ar naudu nenopirksi.