Kādi iespaidi par šīs nedēļas dalībniekiem? :)
Meitenes daudzpusīgas, bet puisim galvā tikai sports,VEF, sports, sports, bumba, grozs :D
Nepatika.
Pat pie izbalsošanas aizrunājās par sportu :D
Bāc, tikko sapratu, ko man pa īstam atgādina Monta, bieži vienu brīdi sabiedrisko vienu izmantojām ar viņu :D Radīja iespaidu, ka ir vecene ar pautiem (nu viņa nereti skaļi runāja, žestikulēja un tāda, ar apgriezien pa sabiedrisko) :)
Manuprāt, "vienalga" vairāk ir tad, ja 1) pierunā pieteikties draugi 2) neinteresē neviens no piedāvātajiem dalībniekiem 3) negrib neko izveidot, iet šova dēļ.
Esmu pārliecināta, ka puisi uz raidījumu aizsūtījusi viņa pārstāvētā darbavieta, tāpēc puisis uzvedās kā pusbeigta zivs.Viņa personiskās intereses tur nav. Reklāmas elementi un darbavietas produktu izvietošana ir tik uzkrītoši, ka to nevar nepamanīt... Vakar īpaši smieklīgi - pat uz ēdamgalda (!)bija novietoti VEF bukleti. Turklāt, ņemot vērā, ka vakariņas nenotika viņa paša mājās - pilnīgi nejauši tie tur nevarēja svaidīties:D
Man arī šķiet, ka šajā sezonā raidījums iziet uz "reklāmu", šī VEF reklamēšana vēl trakāka kā Tallink reklamēšana pirmajā raidījumā.
šodien ēdienkarte bija izcila, visu gribētos pagaršot! Saldais ēdiens jo īpaši ieinteriģēja.