Šī situācija man atsauca atmiņā pašas pieredzi :D Dzīvoju gadu kopā ar iepriekšējo vīrieti pie viņa vecākiem. Tā man bija ļoti laba dzīves mācība. Sapratu, ka vairs nekad savā dzīvē nepīšos ar vīrieti, ar kuru uzsākot attiecības man vajadzēs dzīvot pie viņa vecākiem. Protams, stāsts par privātmāju bija skaists un sākumā arī attiecības ar vecākiem bija rožainas, bet ar laiku viss mainījās - nekāda respekta pret privātumu un mūsu attiecībām. Lai gan par to tika runāts, runāts un vēlreiz runāts. Vienalga - mātei mans draugs joprojām bija mazais dēliņš un viņa uzskatīja, ka tas viņai dod tiesības bāzt savu degunu visās mūsu darīšanās. Viņa pat nāca bez klauvēšanas mūsu guļamistabā, jo uzskatīja - viņas māja, tātad viņa var iet kur un kad grib. Pat par bērnu audzināšanu, ja mums tādi būtu, viņai jau bija gatavs modelis un nekādi iebildumi netika pieņemti - sākās raudāšana un apvainošanās kā mēs neklausoties vecākos cilvēkos un necienot viņus.
Draugs pārcelties nevēlējās, jo tur bija arī saimniecība, bet es ilgāk par gadu izturēt to nespēju. Izšķīros.
Manuprāt, dzīvot atsevišķi ir normāla izvēle, kas nav saistīta ar modes kliedzieniem.