Latvijas vīrieši

Reitings 305
Reģ: 17.04.2013
Kā jums dāmas patik latviešu vīrieši,pēc izskata un tā vispār kopumā.Visi baigie skaistuļi,gudri utt. vai tieši pretēji?
21.04.2013 21:13 |

Reitings 48
Reģ: 05.05.2013
Laikam jau lv pieder pie taam valstiim, kur ir labaak dziivot vienai nekaa ar viirieti.

pilnīgi piekrītu
05.05.2013 15:11 |

Reitings 147
Reģ: 05.03.2013
iespējams neesi smuka, jo kāda jēga no nesmukām meičām, vismaz var naudu nosūkt.
05.05.2013 15:16 |

Reitings 48
Ja nebūtu rietumnieku, kas aizvāc izmisušās Latvietes mani jau būtu izvarojuši uz ielas. Nu labi pārspīlēju, bet dažreiz ir gadījies, ka Rimīti mani saķer aiz gurniem kāda ejot garām itkā, negramstoties gar manu pēcpusi garām nevarētu tikt. Un pēc tam tizli smīkņā ! Losenes !

nu tad tev ir paveicies ka ir tadas kuras grib tevi apčamdīt,neviens jau nav teicis ka 100% lv vīrieši ir loši bet kādi 70% tādi arī ir! pilnīgi riebums metas ka tu ej pa ielu un pretī nāk tizli ģērbies latvietis stulbi skatās man sejā smaids līdz ausīm un vēl grib iepazīties! bet ir tādi kuri ir simpātiksi kopti un piesaista sieviešu uzmanību, bet no 100 pretīmnācējiem varbūt tikai 5tadi ir. un tie paši pieci ir iedomājušies ka ir superseksīgi, ar degunu mākoņos bet patiesība arī no viņiem nekā jēdzīga tur nav(101 reizi pārbaudīts). mans secinājums;
latviešu čaļi lielākā daļa pilnīgi nekam neder,,, un tādēļ es esmu par eksotiku.
ja es redzu skaistu čali un dzirdu viņu runājam latviski, nē paldies man tādu nevajag. man kaut kā ar latviešiem nekad īsti nav bijis pa ceļam,
05.05.2013 15:25 |

Reitings 48
Drīzāk teiktu, ka LV ir problēmas ar sievietēm, skaistas ir ļoti daudz, piekrītu, bet tiklīdz atver muti tā liekas visas ar putniem galvā. Intereses beidzas pie lupatām, pucēšanos un "draudzeņu" nolikšanas. Nekādu mērķu dzīvē nav, ja esi tikusi līdz Rimi kasei, tad tā jau tas ir nenormāls sasniegums. Pašas neko darīt negrib, tik ietusēt un sapņot par biezu džeku pie sāniem, kurš visur vadās un pirks, tas nekas ka tādiem 100 gadi neesi vajadzīga. Protams, ir arī reti izņēmumi, bet mans novērojums, ka tās jau sen ir aizsistas un ar ģimenēm.

tā nu gan nav, visas nav aizņemtas .mana pieredze, es jau divas reizes esmu iegrābusies uz latviešu vīŗiešiem, tapēc man viņi neviens vairs netīk un riskēt vairs netaisos,ar domu ja nu šis būs savādāks nekā iepriekšējais, beigu beigās visi izrādas pār vienādi. izlutināti, slinki, izlaidušies nīkuļi. kapēc man gan kā sievietei būtu jastrādā un vēl jauztur vīrietis, jāpieņem viņa uzstādījumi un noteikumi, tad labāk dzīvoju viena, uzturu tikai sevi, daru ko gribu kā gribu un ar ko gribu, man labāk patīk būt neatkarīgai patstāvīgai un paškontrolējošai.
05.05.2013 15:38 |

Reitings 48
manam vīrietim nav laikam visām tām kopšanas procedūrām,zinu,kad viņam brīvs un piesaku salonā, tik pasaku laiku,kad jāaizbrauc un viss

vtf un tapēc vīrieši domā ka nav sevi jakopj, ar aizbildumiem ka nav tam laika?! piedodiet, bet mums meitenēm pēc darba jasēž pus nakti vannas istabā lai noņemtu kosmētiku uzlakotu nagus nākamajai darba dienai,savestu sevi kārtībā. bet vīrietis var var staigāt ar aizaugušām padusēm, neskujies utml un aizbildināties ar laika trukumu un tas vinam skiet normāli? ko vini darītu ja mes aizbildinatos ka nav laika pārlakot nagus, lai jau ir nodrupuši kas par to? vai arī vienu vakaru neieiet dušā, ai nu kas tad par to? neviens jau mani neostīs. man vienkārši laika nebija! ja sievietei ir jaatrod laiks sevi kopt tad tas arī ir jadara vīrietim, bez atmaskām!
05.05.2013 15:49 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Žagojos un nesaprotu, kāpēc vaigi svilst? Ā! Skaidrs! Atkal mūs kāds piemin!
05.05.2013 15:55 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
linda - Bet negatīvisms Tev gan spraucas ārā kā vidusmēra latvietim? Kad Jīs beigsiet nolikt paši savus tautiešus? Neviena nācija nav ideāla, cilvēki visur ir tik dažādi, es gribētu redzēt ja tieša'm daudz padzīvotu citur, vai liktos latvieši tik slikti ?
Turklāt linda , Tu esi bijusi kopa ar diviem latviešiem tik un visus pārējos vnk jau noraksti ? Bet lai paliek, man paliks vairāk to normālo :D
05.05.2013 15:57 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Es, personīgi, nespēju ne ar vienu līdz šim satikto ārzemnieku saprasties tiktāl, lai izveidotu attiecības. Tāpat ar krievu tautības puišiem īpaša saskaņa neveidojas. Draudzība - jā. Bet nekas vairāk. Latvieši tomēr ir man izprotamāki, un man šķiet visādā ziņā pievilcīgāki - gan vizuāli, gan mentāli.
05.05.2013 16:05 |

Reitings 48
lelīte... par gaumi taču nestrīdas, man latviesi nepatīk,un viss!
09.05.2013 16:47 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Sho es izlasiju viena komentara TVNeta. Diezgan atbilstoshi.

“Ārzemnieki ļoti atšķiras no latviešu vīriešiem. Tā ,pirmkārt, ir cieņa. Otrkārt, nekas netiek pieprasīts no sievietes - jābūt princesei pēc izskata, virtuvē dievietei, gultā vēl nez kas...Bet paši latviešu vīrieši vai nu ir kopti un izskatīgi, bet lēc augstāk par savu pakaļu, vai arī nekā tur nav, bet prasības ir oj,oj,oj. Ir ko pamācīties mūsu bāleliņiem!”
09.05.2013 16:53 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
linda- par gaumi strīdās un kā vēl :D
09.05.2013 16:54 |

Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
Ir sajūta, ka tādai kā Lnda ir kaut kādi apslāpēti mazvērtības kompleksi vai neatrisinātas dusmas, ko viņa vēlas novelt uz "briesmīgajiem" latviešu vīriešiem.

Man savukārt tajā ierobežotajā laika posmā, ko uzturējos ārpus latvijas, beiži ir bijusi iespēja redzēt ne to patīkamāko ārzemnieku pusi (īpaši attiecināts uz jaunāko paaudzi, kas it tuvu manam vecumam no Anglijas, Vācijas, Francijas u.c.). Var jau būt, ka vairums no viņiem no sākuma ir gandrīz kā prinči uz balta zirga (nauda, jaunas drēbes, stila izjūta, pašpārliecinātība un manieres), tomēr tas nenozīmē, ka aiz tā neslēpjas arī kaut kas nepatīkams. Iedomība, krāpšana, atbildības sajūtas neesamība attiecībās, meiteņu mainīšana kā zeķes, nespēja upurēt savas privilēģijas dēļ otra un izteikts merkantilisms pastāv arī ārpus Latvijas, tikai tas ir, tēlaini izsakoties, ietīts konfekšu papīrā.

Protams, tas ne tuvu nav iemesls, lai es visus izskatīgos vai pat lielāko daļu ārzemju vīriešu uzskatītu par liekuļiem, kretīniem utt. Tādēļ es nesaprotu, kādēļ ir tik ļoti jāvispārina, runājot par šadu tēmu?
09.05.2013 20:29 |

Reitings 500
Reģ: 11.04.2013
linda- par gaumi strīdās un kā vēl

Par gaumi nestrīdās, Par to smejās :D
10.05.2013 10:12 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
linda, vaina nav to vīriešu tautībā, bet konkrētajos indivīdos. Viegli jau meklēt vainu citos faktoros, bet varbūt pameklē vainu sevī?
10.05.2013 12:02 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
neskati viiru peec cepures
10.05.2013 21:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits