Drīzāk teiktu, ka LV ir problēmas ar sievietēm, skaistas ir ļoti daudz, piekrītu, bet tiklīdz atver muti tā liekas visas ar putniem galvā. Intereses beidzas pie lupatām, pucēšanos un "draudzeņu" nolikšanas. Nekādu mērķu dzīvē nav, ja esi tikusi līdz Rimi kasei, tad tā jau tas ir nenormāls sasniegums. Pašas neko darīt negrib, tik ietusēt un sapņot par biezu džeku pie sāniem, kurš visur vadās un pirks, tas nekas ka tādiem 100 gadi neesi vajadzīga. Protams, ir arī reti izņēmumi, bet mans novērojums, ka tās jau sen ir aizsistas un ar ģimenēm.
tā nu gan nav, visas nav aizņemtas .mana pieredze, es jau divas reizes esmu iegrābusies uz latviešu vīŗiešiem, tapēc man viņi neviens vairs netīk un riskēt vairs netaisos,ar domu ja nu šis būs savādāks nekā iepriekšējais, beigu beigās visi izrādas pār vienādi. izlutināti, slinki, izlaidušies nīkuļi. kapēc man gan kā sievietei būtu jastrādā un vēl jauztur vīrietis, jāpieņem viņa uzstādījumi un noteikumi, tad labāk dzīvoju viena, uzturu tikai sevi, daru ko gribu kā gribu un ar ko gribu, man labāk patīk būt neatkarīgai patstāvīgai un paškontrolējošai.