Latvijas vīrieši

Reitings 305
Reģ: 17.04.2013
Kā jums dāmas patik latviešu vīrieši,pēc izskata un tā vispār kopumā.Visi baigie skaistuļi,gudri utt. vai tieši pretēji?
21.04.2013 21:13 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Man gan patīk ārzemnieki - tīri vizuāli ir lielāks baudījums skatīties uz koptu vīrieti, nevis tādu kā no 90ajiem. :-D Un takta sajūta arī ārzemniekiem ir izkoptāka, nevis kā latviešiem, kas mierīgi var paprasīt: un kad tu sāksi maksāt? vai arī: tu uzsauksi!
22.04.2013 16:43 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Man patīk Latvijas vīrieši, bet ne latvieši - tādi pasīvi viņi man liekas.
Man patīk krievu vīrieši, bet tie , kas tuvāk dienvidiem ( melniem matiem, bieziem rugājiem un tumši brūnām acīm ). Lai vīrietis ir vīrietis un, lai skandālā var turēt līdzi ... ! :D
Mūsu sievietes ir pārāk izlaidušas latviešu bāleliņus ....
Visi nav vienā maisā bāžami , vienmēr, ir arī izņēmumi :)
22.04.2013 16:49 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
laila2 - bet patiešām tā kaut kad ir bijis? Kur Tu tādu vīrieti esi iepazinusi?
22.04.2013 16:49 |

Reitings 55
Reģ: 10.02.2013
Manā draugu lokā ir vairāki tiešām forši puiši. Visi ļoti pieklājīgi, pat džentlmeniski, ar labu humora izjūtu, labi dejo (prot vadīt meiteni) un arī pietiekami kopti. Arī uz ielām var redzēt simpātiskus, koptus vīriešus. Sestdien tieši ar vienu tiešām izskatīgu un labi iesmaržojušos puisi braucām vienā autobusā. Diemžēl ar romantisku iepazīšanos sabiedriskajā transportā tas nebeidzās, kaut gan saskatījāmies. :D
Bet es saprotu arī meitenes, kuras šeit min sliktos piemērus. Piemēram, klubos, kuros nedaudz nācies pabūt pēdējā laikā, esmu arī tādus eksemplārus satikusi, ka tiešām jāpaliek dusmīgai klausoties, ko viņi runā. Bet, protams, tā jau nav labākā vieta, kur izvērtēt latviešu vīriešus. Tā kā domāju, ka ir foršie vīrieši Latvijā, bet uz katra stūra tomēr virsū neskrien.
22.04.2013 16:50 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Man patīk Latvijas vīrieši. Tik, cik ir bijis kontakts ar ārzemniekiem, latvieši tik un tā izrādījušies labāki. Jā, ir visādi mīnusi, ne pārāk stilīgi ģērbjas, ne pārāk pucējas. Bet man patīk viņu vienkāršība. Zinu, ka pratīs saskaldīt malku un uztaisīt ugunskuru, pratīs uzcelt māju, elektrību ievilkt u.tml.

+

protams, cilvēki ir dažādi. latvieši tāpat kā jebkuras tautības cilvēki mēdz būt ļoti dažādi gan rakstura, gan izskata ziņā. tāpēc ir ļoti muļķīgi dažu satikto dīvaiņu dēļ lamāt visus latviešu vīriešus par lupatām, nekrietneļiem un piesaukt vēl visādas citas nejaukas rakstura īpašības. piekrītu tam, ko jau te komentāros minēja - tāds tādu pievelk, tāpēc vajag uz sevi paskatīties un tad ņaudēt, ka visādi tādi-nekādi blakus gadās. pašas jau arī neesam ideālas :)
22.04.2013 17:20 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Un vēl katrs otrais uzskata par vajadzīgu mācīt dzīvot, dot padomus, komentēt tavu statusu, izskatu, stāstīt savus novērojumus par tevi. Absolūti lieki un nepieklājīgi. Bet tā laikam latviešu mentalitāte - norādīt uz otra trūkumiem.

par šo pilnīgi piekrītu. Vienu reizi, tiekoties ar puisi, viņš man pieliecās tuvāk un teica kaut ko no ''paskaties, paskaties, cik tā meitene nesmuka! Un tādas drēbes ar TĀDU riepu?'' - es varbūt esmu vecmodīga, bet man patīk puiši, kuriem ir tomēr nedaudz vairāk manieres.. Labi, par mani viņš neko neteica, bet šāda citu cilvēku ''nolikšana'' meitenes priekšā, kuru tikko esi saticis.. Nu nē. + Latviešu vīrieši (pēc manas pieredzes, nesaku, ka visi) - ir ļoti kautrīgi un bikli, grūti uzturēt ar viņiem sarunu un lielākajā daļā gadījumu tā arī var nesagaidīt, kad puisis kurš visu laiku uz tevi skatās un uzsmaida, beidzot saņemsies un atnāks iepazīties.
22.04.2013 17:33 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Par to prasīgumu es arī piekrītu. Latviešu vīriešiem, atšķirībā no sievietēm, ir ļoti grūti samierināties ar viduvēja izskata partneri.

Bija man viens ļoti labs draugs, bet pēc izskata tāds, nu nekāds, ar ļoti izteiktiem defektiem. Kad runa bija par meitenēm, tad viņam interesē tikau un vienīgi modeļu tipa, nekādas citas. Vēl labāk, ja pašai ir pietiekami daudz naudas, varbūt viņam ar kaut kas no tā tiks. Bez visa šī viņš bija ļooooti saturīgu sarunu biedrs, kā arī šķietami inteliģents cilvēks.

Nesaku, ka tikai latviešu vīrieši ir tādi, tomēr nevar nepiekrist, ka elementāra sevis kopšana un pēdējās desmitgades mode viņiem ir pilnīgi sveša. Arī ar īpašām manierēm neatšķiras, durvis viens no 20 pieturēs cits vēl ātrāk pa priekšu skries, lai tikai tas nebūtu jādara. Dažreiz liekas, ka viņiem viss pienākas, jo viņi taču vīrieši!
22.04.2013 17:42 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man latviešu vīrieši neiet pie sirds. Ikdienā daudz komunicēju ar cilvēkiem.. novēroju, ka netīk LV bāleliņi, jo:
- Daudz sūkstās, uzskata sevi par dzīves ''pabērniem''.. bet meitenei jābūt bezmaz perfektai
- otra galējība - pasaules nabas ar nereāli augstām prasībām pret sievietēm.. kaut gan paši patiesībā ir tālu no ideāla
- Pieklibo labas manieres, pieklājība
- reti kuri ir inteligenti, ar plašu skatījumu uz dzīvi
- daudzi ir kapeiku *isēji
- sievietei sevi jāuztur, labākajā gadījumā arī puisis
- slinki, neizdarīgi
- ne pārāk ciena savas dāmas
- aizrauj regulāra iedzeršana

Protams, visi jau nav tādi... bet uzkrītošs vairums manā skatījumā gan :)
22.04.2013 17:55 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ak dievs kāds negatīvisms...
Es par pretējo dzimumu, gan esmu labākās domās.
Lai nu kā, bet pirms kritizē visus citus paskaties uz sevi.
22.04.2013 18:11 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Maz esmu kontaktējusies ar latviešu puišiem. Tikai tik, cik skolasbiedri, daži tuvi studiju biedri... Bet nu kaut kas viņos nav tā kā vajadzētu! Nesaku, ka visi ir vienlīdz slikti, bet vairums kaut kādi riktīgi pelēki bāleliņi. Dažas draudzenes ir precējušās ar latviešiem - nu tie vīri viņām ir tādi noslēgti, nerunīgi. Ja ģimenē problēmas, tad vīri izvēlās biežāk braukt makšērēt un izvairās no sarunām ar sievu, gaida, kad viss pats atrisināsies. Ja kāds paziņa uzdod privātāku jautājumu (piem., cik par mašīnu samaksāja), tad netiek dota tieša atbilde, bet kaut kāda locīšanās par un ap... Bieži vien pārāk bieži tiek dzerts alus, tādi miera mikas, rāmi, lēnīgi, drūmi. Nu un kopumā, mani novērojumu, ka daudziem ir kaut kāds dīvains tas pasaules skatījums un intereses.

Man vienmēr pašai bijuši tikai krievu tautības puiši vai ārzemnieki. Nekad nebija problēmu ar sarunāšanos, jo pārsvarā visi dikti runīgi. Kopumā daudz atvērtāki, atraktīvaki, apķērīgāki, dzīvīgāki, priecīgāki, draudzīgāki un ar labāku humora izjūtu. Tāda sajūta, ka viņi mutuļo no enerģijas pārpilnības. Душа нараспашку. Un man tādi cilvēki patīk - ar viņiem ir viegli, ar viņiem ir patīkamāk un drošāk.

Starp citu, vienīgie latviešu vīrieši, kuri man šobrīd šķiet tiešām vīrišķīgi pievilcīgi ir brāļi Auzāni. Neesmu ar viņiem personīgi pazīstama, bet man patīk balss (skaļa, smaga, pārliecinoša), patīk izskats (stāja, brangais augums), un arī viņu darbošanās un intereses. Ja tādu latviešu būtu vairākums, tad diez vai meitenes te tādu diskusiju veidotu.
22.04.2013 18:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Par taam prasiibaam pilniibaa piekriitu! Esmu daudz celjojusi, dziivojusi vairaakaas valstiis, bet veel nekur masveidaa neesmu redzeejusi taadu fenomenu kaa lv, kad sievietei ir jaamaksaa pusi par visu, bet maajas darbi un beerns ir tikai uz vinjas kakla un uzreiz peec dzemdiibaam ir jaaskrien pie friziera, lai tik nabadzinjsh nebuutu spiests skatiities uz citu sievieti. Laikam jau lv pieder pie taam valstiim, kur ir labaak dziivot vienai nekaa ar viirieti.
22.04.2013 18:16 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Man patīk latviešu vīrieši. :)
22.04.2013 18:47 |

Reitings 20
Reģ: 22.04.2013
Tās kuras noliek latviešu vīriešus vienkārši pašas ir viduvējības starp 4-5 ballēm. Visām smukajām un foršajām jau sen ir normāli čaļi, kas par viņām rūpējās savākušās te lūzeres gaudotājas.

Nez atliek tikai pasmieties par tādām, ļaunu prātu jau neturēsi. Kā teikt katrs pelnījis tādu kāds viņš pats ir, tāds tādu atrod !
22.04.2013 18:51 |

Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
Njā...jau likās, ka veidot tematu par tik triviālu tematu jau ir diezgan muļķigi, bet pēc komentu izlasīšanas...man gandrīz ir jājūtas kā pēdējam sūdam, ja esmu latviešu nācijas pārstāvis (vai vismaz piltiesīgs tā atvasinājums).

Man arī ir sava pieredze, bet nu es nekādīgi to nevaru atļauties vispārināt uz kādu sieviešu grupu vai pat veselas valsts pārstāvjiem, neatkarīgi vai tas izrietētu no kontakta ar 1 vai 1000 dažādiem indivīdiem.
22.04.2013 18:53 |

Reitings 20

Savu seksuālo neapmierinātību vajag izgāst trenažieru zālēs, nevis štopējot kaut ko mutē pie datora !
22.04.2013 18:53 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Savu seksuālo neapmierinātību vajag izgāst trenažieru zālēs, nevis štopējot kaut ko mutē pie datora !

baigais ieteikums. seksuālo neapmierinātību trenažieru zālē. kāpēc ne seksā? .. ar ārzemnieku :D
22.04.2013 19:21 |

Reitings 20
baigais ieteikums. seksuālo neapmierinātību trenažieru zālē. kāpēc ne seksā? .. ar ārzemnieku

Tā arī var. Tiem , kas atbrauc no savas Vācijas, Latviešu sieviete kura normāliem Latviešu čaļiem ir labi ja 5 balles, viņiem ir 8 balles.

Cērtamas egles salīdzinot ar tuklajām rietumniecēm. Paldies tiem rietumniekiem, kad viņi aizvāc tās izmisušās no Latvijas savādāk jau žēl paliek skatīties, kad iet pa ielu ar nošļukušiem deguniem.

Viena latviete man uzbļāva vīriešu cūka, kad es viņai durvis neatvēru vienā iestādē sejā varēja redzēt, ka neviens nav izmīlējis kādu gadu. Es nespēju noturēt smieklus !
22.04.2013 19:48 |

Reitings 20
Ja nebūtu rietumnieku, kas aizvāc izmisušās Latvietes mani jau būtu izvarojuši uz ielas. Nu labi pārspīlēju, bet dažreiz ir gadījies, ka Rimīti mani saķer aiz gurniem kāda ejot garām itkā, negramstoties gar manu pēcpusi garām nevarētu tikt. Un pēc tam tizli smīkņā ! Losenes !
22.04.2013 19:52 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Tās kuras noliek latviešu vīriešus vienkārši pašas ir viduvējības starp 4-5 ballēm.

Vai arī viņas ir normālas meitenes, kuras dzīvē satikušas daudz tādu kretīnu kā tevi :)
22.04.2013 19:52 |

Reitings 20
Vai arī viņas ir normālas meitenes, kuras dzīvē satikušas daudz tādu kretīnu kā tevi .

Un es jau nesaku, ka viņas ir sliktas. Vienkārši ir labākas. Un man viņas žēl, daudz jau to normālo čaļu Latvijā nav piekritīšu !
22.04.2013 19:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits