Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šokā.

Reitings 179
Reģ: 30.11.2012
Sveikas,dāmas.Tātad es piekdien,devos atpūsties Vecrīgā ar darba kolēģiem,5 vīriešiem un dažām dāmām.Lai vai kā,mani šausmīgi izbrīnija tas,ka šie nobriedušie,laimīgi precētie vīrieši un tēvi,mierīgi flirtēja,un izklaidējās ar citām sievietēm kuras satika klubā/bārā,nevairoties no šo dāmu apskāvieniem utt,skūpstiem,kamēr viņu sieviņas mājās auklē bērniņus,man palika tāda dīvaina sajūta,nesaprotu,kā tā var,un pilnīgi sāku domāt,par to,ka varbūt tā pat dara vairums vīriešu,varbūt,kāds manas draudzenes,draugs,vai kādas cosmo meitenes vīrietis.
Pilnīgi paliek žēl sievietes,kuras domā,un gaida vīru mājās kamēr viņš "nevainīgi" izklaidējas,un neko nenojauš.:O
21.04.2013 18:43 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
mans tā nedara, es ticamāk viņu pieķertu slepus ejot uz i-neta kafejnīcu, ēdam slepeni kebabnīcā vai iztērējam naudu jaunā apģērbā :D
(vismaz es tā domāju) :D
22.04.2013 09:37 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
godīgi sakot, es neredzu iemeslu par to tik daudz domāt. ja krāps, tad krāps, tur neko nemainīs tas, cik daudz esi par to stresojusi, bet uz pašu gan tas atstās iespaidu
22.04.2013 09:39 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
It kā sievietes būtu labākas. Ir zināmas tādas maitas, kas ikdienā tēlo svēto gotiņu, bet kad tik parādās kāds izskatīgāks vai bagātāks, tā metas flirtēt, padejot un pabučoties. Abi dzimumi šajā ziņa ir pilnīgi vienādi.
22.04.2013 09:40 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Esmu vīrietis, šogad paliks 30, mani ir krāpusi sieviete, bet es neesmu ne reizi attiecību laikā aizgājis tālāk par flirtu ar citu sievieti. Ok, man nav bērnu, man nav sievas, esmu dzīvojis kopā ar sievieti tikai 5.5 gadus, nezinu kāda būs situācija vēlāk, bet līdz šim neesmu sastapies ar vēlmi krāpt. Protams, atzīstu, ka skatos uz citām sievietēm, jo katrai ir sava rozīnīte, patīk komunicēt ar citām sievietēm, bet tas nekad neaiziet tālāk par flirtu. Tiklīdz jūtu, ka šaujās pār strīpu, pasaku, ka man ir draudzene .. ja sieviete izspļauj kaut ko līdzīgu: "Nav jau siena", tad es sūtu atrast citu sarunu biedru, jo ar mani viņa savu vakara mērķi nesasniegs .. Jā, konkrētā tekstā ..

Pamatojums:
1) Zinu, cik pretīga sajūta ir uzzinot, ka esi krāpts, un savam mīļotajam cilvēkam to nevēlos nodarīt
2) Sirdsapziņa mani vienkārši sagrautu ..
3) Es nemāku turēt muti par tādām lietām un noteikti izpļāpātos ..
4) Joprojām neesmu sastapies ar pamatojumu, kāpēc krāpt?
5) Ja gribas "nolaist tvaiku", tam nav nepieciešama cita sieviete ..
6) Nekad neesmu bijis "vieglākā ceļa gājējs" un krāpšana nav atrisinājums problēmai ..

ZInu, ka ir cilvēki, kas nespēj dzīvot monogāmi, un es to pieņemu. Bet man ir savas izvēles dzīvē jāizdara pašam, un es izvēlos nekrāpt. Man pietiek ar vienu sievieti.

Tas, ka citi dara, nenozīmē, ka man bram pakaļ jāskrien :D
22.04.2013 09:41 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Man visvairāk žēl to sieviešu ,kas saka - "Es nekad neesmu krāpta " un "mani nekad nekrāps" . Tās,kas ir tik ļoti pārliecinātas. Tās arī dabūs lielāku belzienu pa galvu uzzinot, nekā tās,ka šeit ir gatavas tam un nešokējas par to.

Atceros,kad man blakus bija nu eņģelis! Nu nekad nekrāps, točna zinu! Oi cik labi un forši.. un pēkšņi..wow! Ne vienu, ne divas, ne trīs reizes krāpis, bet jau desmitiem. Un tā arī es nesapratu kur bija mana vaina. Vienmēr viss bija ideāli, no viņa mutes biju skaistākā meitene pasaulē. Bet kad neesmu blakus...
22.04.2013 09:56 |

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Man ir līdzīgi. Pirmos 5 gadus dzīvoju pilnīgā pārliecībā, ka manējais nav tāds. Nu tiešām zelta cilvēks, nopietns, nobriedis, domā par ģimeni, rūpējas par mani, savu ģimeni un pat visu dzimtu utt. Nu tāds, uz kuru tiešam var paļauties. Nekāds tusētājs, manā klātbūtnē nekādas vaļības neatļāvās ar citām, vienmēr zolīds, džentlmenis. Pat seksā nekāds perversulis. Pat es biju perversāka un gribēju visu ko vairāk! :)

Un galvenais (!) ka viņš pats vienmēr uz visur iestājās par uzticību. Jau kopš pašiem attiecību sākumiem, līdzko pavīdēja temats pat krāpšanu, viņš vienmēr teica, ka nē, viņš tā nedarītu, tad nav viņa dabā, viņam ir svarīga ģimene un uzticība. Pat es nebiju tā, kas tik daudz to deklarēja :) Protams, es arī biju pret to visu. Bet viņš pats, pat neprasot, vienmēr izteica savu negatīvo viedokli pret krāpšanu.

Bet izrādījās................... :D Un tad tu tiešam saproti, ka jebkurš, nu patiešām jebkurš paraugvīrietis, pat tas, kurš katru svētdienu apmeklē baznīcu - var krāpt!!!
22.04.2013 10:03 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Ok, līdz kapam vēl neesam nodzīvojušas. Bet kaut vai līdz šim brīdim - vai te ir kāda, kuru nekad neviens puisis nav piekrāpis?

Neesmu nevienu pieķērusi. Bet, protams, 100% pārliecības nevar būt nekad. Taču pašlaik tas neuztrauc, kas bijis pagātnē.
22.04.2013 11:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man tiesam zel, ka seit ir tik loti daudzas sievietes, kuras ir vilusas dzive. savas negacijas nevajag tagad sveti set citas, lai tas ar redz domatu, ka visi ir tadi un tadi. es piekritisu,ka lielaka dala ir negodigi cilveki, bet tapec jau mums ir galva uz pleciem, lai risinatu situaciju, domatu, redzetu, jo ...te daudzas stasta par paraug un super viriesiem, kad attiecibas viss ir bijis ideali...es neticu, ka jums viss ir ideali(varbut jums bija, bet vai vinam). citreiz ja viss ir park pat labi, tad patiesiba nekas nav labi, jo otrs cilveks nevar muzigi but smaidigs, priecigs utt. tadejadi es sliecos domat, ka vins nekad nav bijis paties, bet meitenem ir sprausti makaroni ausis un vinas neko talak par savu degungalu nav redzejusas!

p.s ja velaties, lai virietis nekrapj(procentuali mazak), nevajag vinam but par mati vai tik loti vienlidzigai, t.i visu uz pusem utt no sitas musdienigas serijas. ja cilveks ir aiznemts ar naudas pelnisanu, vinam ir savs grafiks, tad gluzi vienkarsi neatliks laika tadiem klubiniem un tusiniem un vel tiksanas arpus majas ar citam sievietem, jo vienigais ko velesies-majas atpusties, mieru, klusumu un milotas siltas vakarinas, pasedet pie tv vai datora.
22.04.2013 11:28 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
re, te jau viens godigs virietis pastastija...sanak, ja viens nav, tad teoretiski tas visi, visi vairs nedarbojas:D
22.04.2013 11:28 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
No visas šīs sarunas mani visvairāk izbrīnīja pārliecināta bļaušana, ka VISI tā dara. Nu, kā tu vari apgalvot, ka visi?? Esi visus pasaules vīriešus pazinusi, ar viņiem runājusi un ar sveci visiem viņiem pie gultas stāvējusi? Tas, ka Tavi paziņas ir tādi nenozīmē, ka VISI ir tādi. Man paziņu lokā ir daži stulbi tipi, bet es neesmu iedomājusies, ka tāpēc varu bļaut, ka VISI ir stulbi.
Man šķiet, ka tas šobrīd ir tāds modes kliedziens - apgalvot, ka VISI tā dara, ka krāpšana ir normāla, ka savādāks modelis(cieņa pret sievieti un nekrāpšana) vispār nav iespējams, bet tās kuras tic, ka ir iespējams - 100% aplauzīsies.
22.04.2013 12:01 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Agrak sekss prims kāzām bija nonsenss. Tagad puegulētaja sevi par sievu cauc un ūtas ok. Kaudzēm ārlaulības bērnu. paši vien esam vainigi

Es personīgi uzskatu, ka tas ir tāpēc, ka vīrieši nespēj apspiest savu poligāmo dabu, ja uz otriem svaru kausiem ir ģimene, jo ģimene ar laiku zaudē savu vērtību, sevišķi dažādās vīriešu apspriešanās.

Jūs tiešām ticat, ka ir kāda sieviete, kuru nekad neviens vīrietis dzīvē nav piekrāpis? līdz mūža galam. Nu tāda, kura satiekas, apprecas un līdz kapa malai nodzīvo bez neviena sānsoļa no vīrieša puses
Jā, es pazīstu sevi un zinu, ka esmu poligāms nelietis, kā Krista mani te vienā diskusijā nosauca, bet, ja kordelia grib zināt, vai ir tāda sieviete, kura nekad nav tikusi krāpta, tad tā ir mana sieva. Vismaz viena - ir. Es nemūžam, aiz cieņas pret viņu kā manu sievu un manu bērnu māti un ,būdams pie pilna prāta, viņai neko tādu nenodarīšu! Cits jautājums, ja man pašam būtu tāda iespēja un viņa man atļautu apņemt otro sievu, bet tas nenotiks :-).
Un vēl - mazāk tolerances pret alkohola lietošanu! Tas ne tikai samazina potenci, bet arī novāc prāta uzceltās barjeras, kā minētajā gadījumā.
22.04.2013 12:02 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Melns,

Cik zinu, tad poli no latīņu valodas nozīmē daudz, nevis konkkrētu skaitu, tā kā ja arī vīrietim būtu 10 sievas, tad viņš tāpat skatītos riņķī, kuru vēl varētu apbērnot, tā kā vairāku sievu jautājums neko neatrisinātu. Uzskatu, ka tas ir tikai attaisnojums vīriešiem, ka lūk, mēs esam mednieki, tātad iešana pa kreisi mums ir piedodama... Arī sievietes ir ar tieksmi peč daudzveidības, tad jau dzīvē nebūtu tik daudz bērnu no citiem tēviem, kā arī tagad, kad ir atklāta kontracepcija, iesaistīties seksuālās attiecībās ar vairākiem vīriešiem, tā sakot, savam priekam un daudzveidībai, vairs nav tik bīstami, jo nav seku. Sievietes ļoti ilgu laiku ir dzīvojušas patriarhālā pasaulē, kurā sievietes vēlme pēc citiem vīriešiem tikusi nosodīta. Piekrītu tam, ka ja attiecībās kaut kas nav kārtībā vai iestājusies rutīna, tad sākas arī skatīšanās apkārt, turklāt abiem dzimumiem tas piemīt ;). Iesaistoties attiecībās, cilvēks uzņemās ļoti llielu atbildību gan par to, kā jūtas otrs cilvēks, gan arī attiecību kopšanas ziņā. Krāpšanu uzskatu par necieņas izpausmi. Ja vīrietis krāpj sievieti, tātad domā, ka viņa muļķīte neko neuzzinās... vai tā nav necieņa?
22.04.2013 15:38 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Pirms dažiem gadiem rādīja to britu veidoto filmu par sekstūristiem Rīgā. Tur bija puišu bariņš, kas svinēja vecpuišu ballīti un viņi visi, arī līgavainis ballējās ar tām ielasmeitām.
Varbūt ne par tēmu - bet kā jums šķiet, vai arī šāds gājiens ir labs pamats jaunajai ģimenei? Un vai pēc kaut kā tāda vispār jābrīnās, ka vīrietis krāpj savu sievu?
Un vai jūsuprāt jūsu vīrieši ietu tik tālu attiecīgā pasākumā?
23.04.2013 02:06 |

Reitings 50
Reģ: 13.04.2013
Par krāpšanu - esmu pret. Bet par skatīšanos uz citām un citiem - kapēc ne. Bieži vien ar manējo apspriežam, ka redz cik skaista sieviete, un to uztveru mierīgi, jo man arī pašai patīk redzēt skaistu, sakoptu sievieti ar labu figūru un kapēc lai viņam tas nepatiktu.
23.04.2013 09:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits