Šokā.

Reitings 179
Reģ: 30.11.2012
Sveikas,dāmas.Tātad es piekdien,devos atpūsties Vecrīgā ar darba kolēģiem,5 vīriešiem un dažām dāmām.Lai vai kā,mani šausmīgi izbrīnija tas,ka šie nobriedušie,laimīgi precētie vīrieši un tēvi,mierīgi flirtēja,un izklaidējās ar citām sievietēm kuras satika klubā/bārā,nevairoties no šo dāmu apskāvieniem utt,skūpstiem,kamēr viņu sieviņas mājās auklē bērniņus,man palika tāda dīvaina sajūta,nesaprotu,kā tā var,un pilnīgi sāku domāt,par to,ka varbūt tā pat dara vairums vīriešu,varbūt,kāds manas draudzenes,draugs,vai kādas cosmo meitenes vīrietis.
Pilnīgi paliek žēl sievietes,kuras domā,un gaida vīru mājās kamēr viņš "nevainīgi" izklaidējas,un neko nenojauš.:O
21.04.2013 18:43 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
LustForLife aha, ka tad! Biezi tiesi tie izglitotie un loti inteligentie ir tiesi vislielakie perversuli :D :D
22.04.2013 00:11 |

Reitings 157
Reģ: 29.01.2009
janitis Ne visi vīrieši ir vienādi un ne visas sievietes. Arī šajā ziņā ne, katram cilvēkam ir atšķirīga seksuālā vēlme. Es domāju, ka tam piekritīs jebkurš cilvēks, kam ir bijis vairāk kā 1 partneris.

Man gluži vienkārši nepatīk, kad cilvēki attaisno savu krāpšanu ar to, ka tā redz dabā ir iekārtots. Ja izlem gulēt ar citu sievieti, tad nemēģini novelt atbildību no saviem pleciem. Tā ir apzināta darbība.
22.04.2013 00:14 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Perversuļi - varbūt. Bet, man liekas, ka tādā gadījumā ir mazāka iespēja uzzināt, ja šāds vīrietis tevi krāpj, nekā pinoties ar kaimiņu Vasju. Kopumā es gribēju teikt, ka ja vīrietis ir pietiekami prātīgs un viņam rūp sava sieviete, tad, ja nu viņu pārņem tā vēlme "iespraust" viņš arī parūpēsies, lai par to neuzzin ne viņa, ne visi prējie draugi un kaimiņi. Ir vīrieši, kuriem par tādām lietam ir vienalga - vēl paši gan kolēģiem, gan draugiem un ģimenei visu pavēstīs. Tie parasti ar īpašām prāta spējām neatšķiras.
22.04.2013 00:17 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
LustForLife jap tam gan piekritu! Tadel jau ari ieprieks rakstiju. Ja mak noslept, lai darbojas!
22.04.2013 00:18 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Mazspiradzins - kurs teica, ka mes neesam laimigi? :D Sajas attiecibas man ir paslidejusi kaja dusmas, vinam ari, bet tas ir bijis tik sen... ka. nezinu, esam uz doto bridi paraugusi so periodu, bet es parak labi zinu sevi, lai teiktu - man atkal paslīdēs kāja, tikai jautājums - kad un kur un ar ko. :) Bet es mīlu savu vīru. Tikai ne vairāk kā sevi pašu. Tā es nemīlu nevienu.
22.04.2013 00:19 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
LustForLife - par to jau pa lielam arī ir tas skumjais stāsts. Inteliģento un gādīgo vīriešu sievas reti uzzin kaut ko tādu. Tāpēc arī ir tas: "Mans Jānis jau nekad ko tādu nedarītu." Un pēc tam - abloms. Tie, kas ir tie nekanigie krāpēji - guļ ar pu pagastu un sieva zina - tiem jau parasti arī ir attiecīga līmeņa sievietes, kas pēc tam cēli sevi pasludina par mātēm-cietējām, kas n-tos gadus izturējusi to veci, kad mājās algas vietā nesis hlamīdijas. Bet tas ir galīgi cits stāsts.
22.04.2013 00:21 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Protams, vēl ir tie vīrieši-varoņi, kuri pie pirmajām grūtībām neskrien olas tukšot, bet gan mēģina problēmu atrisināt. Tie, kā izskatās, mūsdienās ir zelta vērti.
22.04.2013 00:30 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Jā, un tad daudzas saka "manējais gan tā nekad un nekur nedara"!
Tas ir pats smieklīgākais :)
22.04.2013 00:49 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Nav tur ko šokēties, cilvēki ne uz tādām vien nelietībām spējīgi. Manuprāt, tas ir cieņas jautājums. Es pati arī citreiz pasiekalojos, cik smuks tas vīrietis, padomāju, ka ja būtu brīva, uhh..., bet es cienu savu draugu, tā kā nekad to nedarītu, jo uzskatu, ka nopietnas attiecības tomēr ir vairāk vērtas, nekā vienas nakts izklaide. Attiecības ir daudz kas skaistāks. Citreiz domāju, ka varbūt labāk jau nokrāpt sākumā, lai vēlāk mēs tā kā būtu kviti, pašai mazākas mieles, ka esmu bijusi tāda naivule... bet nu jā, ja atklātu, ka viņš mani krāpis, tad uzskatu, ka man ir dota zaļā gaisma, drīkstu izklaidēties ar kādu skaistuli, bet tad jau tālāk pa ķēdīti attiecības juktu un bruktu... Es ko tādu piedot nespētu... vai nu atriebtos, vai arī visu izbeigtu. Jocīgi, ka mūsdienās, kad var izmēģināt savu nākamo vīru vai sievu, vēljoprojām saiet kopā seksuāli nesaderīgi un citās ziņās nesaderīgi partneri. Tas tikai nozīmē to, ka patiesībā cilvēki pārāk maz uzmanības pievērš otram partnerim, pārāk daudz domā par savu baudu un neliek pietiekami daudz malkas klāt attiecību ugunskuram, tā nu tas ir. Sievas sāk visu dienu staigāt halātā, vīri savas mīļās nelutināt, nemazgāt zobus... tas tā piemēram. Ķirmji arī ir mazi, bet cik lielu koku tie spēj sagraut īsā laikā, oi oi oi...
22.04.2013 01:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es vienmeer atceros Antru Pocu-kaadreiz vina pateica kaut ko taadu , domaaju-kaa taa var,tas tacu nav normaali , atbraucot atpakal tik daudz mainiiju pieeju.Vienmeer teiksu paldies sai sievietei.Uzzinaaju ,ka vareesu atkal vinu satikt juunijaa,noteikti nelaidiisu garaam izdeviibu!
Es pat baidos tagad teikt,bet no otras puses -vina to ari teica loti jaunai publikai...:)Viirs atnaak maajas no riita....juutams ,kur pavadiijis nakti-jaasagaida ar smaidu,nekaadu sceenu,gardas brokastis uttEs taa padomaaju,kura sieviete buutu spejiiga uz kaut ko taadu?Nokluseeju,neko neteicu-telpaa iestaajaas naaves klusums,neviena no meiteneem neizteicaas...Tad veelaak es domaaju , loti biezi pat nezinot,kas ir dariits , greizsirdiibas murgos izfantazeejam to kraapsanu.Taisot sceenas ,blaujot ,lamaajoties visu tikai sabojaajam!
Es tikai tagad ,jau daudzus gadus kopaa esot ar viiru ,esmu sapratusi,ka "viena pagale nedeg"....!
Jo vairaak iegrozos to viirieti,jo vairaak rausies aaraa-tas arii skaidrs!
22.04.2013 03:25 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Iemesli varbūt daudzi un dažādi krāpšanai no vīrieša puses.
Ir kas krāpj, jo viņiem apnīk ātri visas sievietes un ieslēdzas mednieka instingts. tas nemaz nenozīmē,kad sieviete ir slikta, slinka, vai arī nerūpējas..viņa varbūt super visās jomās, taču vīrietis, tāpat pēc kāda laika sāks viņu krāpt.
ir vīrieši ,kuri krāpj, ja trūkst sex attiecībās. padomājiet, cik ilgi Jūs paciestu,ja gandrīz katru vakaru Jūs atraidītu un sex būtu vienreiz mēnesī.
ir vīrieši ,kuri krāpj,jo nevar atzīties savās īstajās vēlmēs seksā ,jo viņiem ir bail,kad sieviete aizmuks prom. viņiem ļoti patīk sava sieviete, grib būt kopā ,taču aiz bailēm dodas pie citas.
Ir tādi,kuri nemaz nedomā krāpt līdz uzrodas kāda daiļava,kura sagroza galvu, pati sāk uzmākties.
Ir vīrieši ,kuri krāpj,jo apnicis sex ar savu sievieti. 10 gadi kopā un viens un tas pats seksā . viņiem vairs negribās savu sievieti kā sievieti.
Ir vīrieši ,kuri krāpj savas sievietes,jo ar gadiem viņas mainās,pieņemas svarā, vairs nepucējas, nekopj sevi, nevelk skaistu apakšveļu, staigā pa mājām ar halātu, nevīžīgiem matiem copē.
22.04.2013 06:28 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man īstenībā ir kauns to meiteņu vietā, kas apgalvo, ka "visi tā dara", jo tad sanāk, ka meitenes patiešām par to ir runājušas ar daudziem vīriešiem. Tādas kā netīrās veļas mazgātājas vai arī tvertnes, kur savus atkritumus tiem krāpējiem izmest. Fui.

Par pašu tēmu es nešokējos, bet smejos par to "visi, visi, visi".
22.04.2013 07:50 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Vīrietis jums cenšas paskaidrot, kā mēs domājam un kāpēc tas notiek, bet jūs turpinat kladzināt savu kā tāds zosu bars jopt! Beidziet tajā visā un vīriešos kā tādos meklēt kaut kādu dziļu dvēseliskumu! Mums tāds uznāk ļoti reti, pamatā mēs darbojamies, lai gūtu mūsu dzīves pamatelementus - naudu un seksu.

Un bļin jau rakstīju, ka visi nekrāpj, bet gribētu gan ;) Arī jūsu Arvīds, Pēteris vai Svetoslavs!
22.04.2013 08:16 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
bet tu taču nezini, kādas ir viņu savsarpējās attiecības. varbūt viņiem ģimene ir tikai teorētiski, lai bērni nebūtu šķirti nenoviena no vecākiem un lai manta nebūtu jādala. jā, varbūt arī 1 no viņiem ir galīgs cūka, kuru sieva gaida mājās un vi''nš vairāk neko citu par melošanu vairāk neprot. bet pārējiem varbūt sievas pašas kkur tusē pa vecrīgu vai vēl nezin kur.
22.04.2013 08:48 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Manējais tā nedara :D
Nu skarbi.
22.04.2013 09:00 |

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Nu tad pieņemsim situāciju, ka esat no tā augsti inteliģentā pāra, kur vīrietis nekladzina apkārt varoņdarbus, kur prot visu noslēpt. Un jūs esat tā skaistā, gādīgā, gudrā sieva. Bet tik un tā kaut kādā veidā tas uzpeld un nāk gaismā, ka vīrs nolaidis pa kreisi.

Un kā tagad rīkoties? Sagaidīt ar smaidu, pusdienām, kā aprakstīja Emmanuelle. Respektīvi netaisīt skandālus un censties būt tādai, lai pēc iespējas retāk kas tāds notiktu. Jo tāpat saprotams, ka visi (nu gandrīz visi) kādreiz dzīvē ilgstošā laulībā nokrāpj.

Vai arī viss, spuras pa gaisu, ar kādu pa pakaļu un ārā no mājas. Kāpēc tad tik daudzas sievietes saka, ka nemūžam nepiedotu? Bet kādā jēga šķirties. Nu izšķirsies. Bet nākmais varbūt arī pēc tiem 5 gadiem tāpat nokrāps. Un tad atkal šķirsies? Un tā līdz vecumam?
22.04.2013 09:02 |

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Un būtībā tad sanāk, ka sieviete visilgāko laiku attiecībās nodzīvo nevis ar to, kurš nekrāpj, bet ar to, kurš ir visrūpīgākais melis. Tā sanāk?
22.04.2013 09:03 |

Reitings 38
Reģ: 18.04.2013
Vai tavi novērojumi balstās uz,tavā atpūtas laikā, veiktajām neķītrajām darbībām ?

Grūti iedomāties vecrīgas apemklētājus kā nopietnus cilvēkus :D kur nu vēl tēvus.
22.04.2013 09:25 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Bet kas gan tur TĀDS? Deja, apskāviens vai skūpsts nav sekss, tāpēc es pret to visai vienaldzīgi izturos. Jā, sajūsmā par savu vīrieti nebūtu, bet arī pārmetumiem iemeslu neredzu. Vienmēr esmu saviem draugiem dejot un izklaidēties ar citām. Mājās jau viņi atnāk pie manis, stāstot, cik tomēr tām citām ir tukši un dumji skatieni:)
22.04.2013 09:28 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Nu paga, dejot tas ir viens. Ballēs jāizdancina visi. Bet skūpstīties tas taču pavisam kas cits :O
22.04.2013 09:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits