Nav tur ko šokēties, cilvēki ne uz tādām vien nelietībām spējīgi. Manuprāt, tas ir cieņas jautājums. Es pati arī citreiz pasiekalojos, cik smuks tas vīrietis, padomāju, ka ja būtu brīva, uhh..., bet es cienu savu draugu, tā kā nekad to nedarītu, jo uzskatu, ka nopietnas attiecības tomēr ir vairāk vērtas, nekā vienas nakts izklaide. Attiecības ir daudz kas skaistāks. Citreiz domāju, ka varbūt labāk jau nokrāpt sākumā, lai vēlāk mēs tā kā būtu kviti, pašai mazākas mieles, ka esmu bijusi tāda naivule... bet nu jā, ja atklātu, ka viņš mani krāpis, tad uzskatu, ka man ir dota zaļā gaisma, drīkstu izklaidēties ar kādu skaistuli, bet tad jau tālāk pa ķēdīti attiecības juktu un bruktu... Es ko tādu piedot nespētu... vai nu atriebtos, vai arī visu izbeigtu. Jocīgi, ka mūsdienās, kad var izmēģināt savu nākamo vīru vai sievu, vēljoprojām saiet kopā seksuāli nesaderīgi un citās ziņās nesaderīgi partneri. Tas tikai nozīmē to, ka patiesībā cilvēki pārāk maz uzmanības pievērš otram partnerim, pārāk daudz domā par savu baudu un neliek pietiekami daudz malkas klāt attiecību ugunskuram, tā nu tas ir. Sievas sāk visu dienu staigāt halātā, vīri savas mīļās nelutināt, nemazgāt zobus... tas tā piemēram. Ķirmji arī ir mazi, bet cik lielu koku tie spēj sagraut īsā laikā, oi oi oi...