Šokā.

Reitings 179
Reģ: 30.11.2012
Sveikas,dāmas.Tātad es piekdien,devos atpūsties Vecrīgā ar darba kolēģiem,5 vīriešiem un dažām dāmām.Lai vai kā,mani šausmīgi izbrīnija tas,ka šie nobriedušie,laimīgi precētie vīrieši un tēvi,mierīgi flirtēja,un izklaidējās ar citām sievietēm kuras satika klubā/bārā,nevairoties no šo dāmu apskāvieniem utt,skūpstiem,kamēr viņu sieviņas mājās auklē bērniņus,man palika tāda dīvaina sajūta,nesaprotu,kā tā var,un pilnīgi sāku domāt,par to,ka varbūt tā pat dara vairums vīriešu,varbūt,kāds manas draudzenes,draugs,vai kādas cosmo meitenes vīrietis.
Pilnīgi paliek žēl sievietes,kuras domā,un gaida vīru mājās kamēr viņš "nevainīgi" izklaidējas,un neko nenojauš.:O
21.04.2013 18:43 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
jūs esat vīriešu īpašums

Paldies, ka mani šovakar sasmīdināji. Nu tiešām. Jā, varbūt kāda vāja mīkstmiese arī sevi uzskata par vīrieša īpašumu, bet normāla, pašpietiekama sieviete pieder tikai un vienīgi pati sev.
21.04.2013 21:07 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
par rutīnu.
rutīna var būt, pat, ja tiek darīts viss, lai tā nebūtu, jo tās iemīlēšanās sajūtas vairs nebūs nekad. protams, ar vienu un to pašu partneri tas var būt 2., 3. un 4. reizi, bet tas nebūs tas, kas bija 1. reizē. tā kaisle, emocijas, jūtas... tas smadzeņu stāvoklis, kas līdzinās mentāli slimam cilvēkam ir tik, tik patīkams. arī tā pati uzmanība no pretējā dzimuma. komplimenti. nu būtībā viss tas, kas ir sākumā, satiekoties diviem cilvēkiem, kuriem ir abpusēja pievilkšanās - tās sajūtas. manuprāt, ir vienkārši jāsaprot, ka attiecības tagad ir kaut kas vairāk par to sajūtu. protams, kārdinājums ir un būs, bet to var apslāpēt... ja grib to darīt. rutīna jau savā būtībā nav nemaz nekas tik drausmīgs. protams, ir jāprot no tās izrauties, bet, ja ir stabilitāte, drošība, cilvēks uz kuru paļauties, bērna tēvs. vispār uzskatu, ka tajā vecumā attiecībām ir pavisam cita garša. grūti spriest, mums, tādām jaunām sievietēm.
21.04.2013 21:08 |

Reitings 305
Reģ: 17.04.2013
ganjau viņi mainīsies :D
21.04.2013 21:08 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Jānīti,man ar gramatiku viss ir lieliski,vienkārši,es rakstu caur mob.un man ir ļoti gari nadziņi,tāpēc grūti,un nerunā ja nezini.

Skatos,ka,mob.pats,laikam,liek, pieturzīmes!!
21.04.2013 21:21 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ja vien vīrieti varētu noturēt ar smuku&koptu ārieni...ar to ir stipri par maz, viss slēpjas sajūtās, jūtās pret partneri.
21.04.2013 21:23 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es esmu soka, ka pasaule ir noziedzinieki(zagli, slepkavas, pedofili), ka cilvekiem ir tik mazas algas utt. ko tur soketies par krapniekiem? visos laikos neuzticigie ir bijusi:D
21.04.2013 21:26 |

Reitings 338
Paldies, ka mani šovakar sasmīdināji. Nu tiešām. Jā, varbūt kāda vāja mīkstmiese arī sevi uzskata par vīrieša īpašumu, bet normāla, pašpietiekama sieviete pieder tikai un vienīgi pati sev.

Ou jā :D
Jūtams, ka jebkuru sarkasmu un ironiju par sieviešu patstāvību, daudzas te uztver diezgan slimīgi.
Sen jau praksē ir pierādījies, ka reti kura sieviete pati spēj sevi pilnībā nodrošināt un apmierināt visas viņas vēlmes. Arī šeit daudzās diskusijās tomēr atklājās, ka vienas pašas visdrīzāk jūs kļūtu par bomzenēm vai nomirtu badā.
21.04.2013 21:28 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nekad neesmu sapratusi, kāpēc vienmēr uzbrūk sievietei - viņai jāstrādā pie attiecībām, viņai jārūpējas par bērnu,attiecībām,gultas dzīves atsvaidzināšanu,veča paēdināšanu utt, bet čalim bez maz nekādas atbildības nav. Uzskatu, ka par attiecībām atbildīgi abi un pie tām jāstrādā abiem
paturpināšu...un ja vīrietis to nedara ir jāšķiras nevis jādzīvo ilūzijās.
21.04.2013 21:29 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Jānīti - kādēļ tu meklē domubiedrus sieviešu forumā? Tevi veči izraidīja? Pautiņi uz iekšu ieauguši, savējie nesaprot?
21.04.2013 21:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
jus speciali kads janitis-banitis provoce ar mulkibam...un vinam tas izdodas! nav garalicigi cilvekam, jo te daudzas atbild un iesaistas garas un BEZJEDZIGAS diskusijas:Dvai varbut meitenem ari ir tikpat garlaicigi?:D
21.04.2013 21:35 |

Reitings 308
Reģ: 01.07.2010
Jūtams, ka jebkuru sarkasmu un ironiju par sieviešu patstāvību, daudzas te uztver diezgan slimīgi.

Sarkasms pats par sevi ir slimīguma izpausme, ko tur brīnīties par reakciju.
21.04.2013 21:37 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
nav "atslēga" tikai smukumā, koptumā, slaidumā - bet gan sievietes attieksmē pret vīrieti, attiecībām. reizēm tās smukākās krāpj uz velna paraušanu, bet ne tik simpātiskās vīrieši visu mūžu dievina un uz rokām nēsā, un nepiekrāpj. Protams, liela loma arī vīrieša attieksmei pret sievieti un attiecībām. Man patika kaut kad sen lasīta viena sabiedrībā zināma vīrieša izteikta doma - viņš teica, ka, protams, uznāk, ka gribas nolaist ar citu sievieti, izmēģināt vienas nakts attiecības, utt, taču tas viss nav tā vērts, lai zaudētu savu sievu. Jo daudzi veči naivi domā, ka sieviete nekad neuzzinās, neuzodīs. Ja zinātu, ka uzodīs, iespējams, savaldītu savu d*** un nekad tā nerīkotos.
21.04.2013 21:40 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Sarkasms pats par sevi ir slimīguma izpausme, ko tur brīnīties par reakciju.

Ne par tēmu, bet tas ir muļķīgākais, ko esmu pēdējā laikā dzirdējusi.

Par tēmu runājot - ne par ko vairs nebrīnos.
21.04.2013 21:46 |

Reitings 338
Ne par tēmu, bet tas ir muļķīgākais, ko esmu pēdējā laikā dzirdējusi.

Par tēmu runājot - ne par ko vairs nebrīnos.

Bet viņa pati savām acīm redzēja, kā citai "badass" ar šo frāzi izdevās kādu nolikt internetā pie vietas. :( :(
21.04.2013 21:56 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
ir forši, ka ir tādas naivās, kas saka, manējie nekad nav nokrāpuši, kad bijām attiecībās, utt. utt.

1. kārt, tam es ticēju tikai 15 gadu vecumā, līdz prakse pierādīja, ka tā diemžēl nav. Vīrieši, kam ir sievas un bērni, man ir uzmākušies daudz reižu. Protams, nekad uz ko tik pretīgu neparakstos. Un, ja godīgi, tad tādus vīriešus var atšķirt, viņos ir kaut kas tāds.. nepatīkams..
2.kārt, es visu laiku nesapratu, kāpēc mans bijušais dzēsa dr.lv vēstules. un vienreiz uzķēru. :) Tā gan nebija mīļākā (lai gan viskaut kas varēja gadīties), bet gan random meitene viņam uzrakstīja, ka viņš varēs uz smukām meitenēm ielās skatīties, ja nobalsos par tādu un tādu projektu, viņš uzreiz: Kas tas par piedāvājumu?? :) Ja viņa būtu uzaicinājusi satikties, pēc tās vēstules sapratu ,ka viņš būtu ar steigu aizskrējis. un mums sekss bija ideāls, attiecības super, strīdu nebija, sevi kopu viss ok.

Tagad esmu pilnīgi vienaldzīga, man ir apriebies skatīties to, kā visi apkārt bez jebkādiem kompleksiem pa labi, pa kreisi laiž.. Man no tā paliek jau slikti, un labāk dzīvoju viena, nekā ar cilvēku, kas, kamēr neesmu piemēram mājās vai tml. drāžas ar kkādu palaistuvi. Un pēc tam vēl dabū slimības. Tolks no viņiem, ja viņi ir tā regresējuši, ka mūsdienās kā tādi alu cilvēki uzvedas. Protams, ne visi. Bet tādu ir ļoooti daudz. Meiteņu arī.
21.04.2013 23:18 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Es nezinu, man šķiet, ka nobriedušas sievietes vairs naivi necer, ka vīrietis, ejot bez viņas izklaidēties, nemana nevienu sievieti, neļaujas flirtam un nekomunicē ar citām dāmām. Vienkārši, ir izdevīgi izlikties, ka to nemana un par to neinteresējas.

+++++
21.04.2013 23:21 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Ja, ta dara VISI viriesi. un jo atrak to sapratisiet, jo vieglak pasam bus dzivot. Ja godigi, es nezinu ne vienu pari, kur virietis nebutu krapis savu sievieti. Pat vismilosakajam un visgadigakajam viram bus tas skeletins skapi!!!!
21.04.2013 23:23 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
stulbi,bet es ari esmu pamanijusi, ka puisi aizvien vairak un vairak ta dara. ta jau tiek pienemta par normu. isteniba nozelojami.
21.04.2013 23:27 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Loģiski, ka visi, KAS VAR, jo citiem jau neiet ar meitenes atrašanu, kur nu vēl ar iespēju rašanu nolaist pa kreisi. :D

Esmu krāpta divas reizes (cik zinu) pie tam vienreiz ar prostitūtu un otreiz 8. martā. "Lieliski!" :D Tagad jau varu pasmieties par to, jo - lesson learned - vairs nedomāju, ka satikšu kādu, kurš vismaz bučojies nebūs ar citu man aiz muguras. Pieņemu, ka esmu krāpta vēl, bet nezinu un labi, ka tā.
21.04.2013 23:30 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Ance uii cik neforsi :(
Bet, jaaa ta ir musdienu realitate.
Un man jau isteniba sak palikt vienalga, ja man virietis pietiekami sniedz uzmanibu un milestibu, man neinterese ko vins dara man nezinot. Ja mak to visu noslept, lai darbojas!
21.04.2013 23:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits