Pacietīga Jūs esat :D Ar savu ex iepazinos tad, kad viņš atgriezās no ārzemēm uz mūsu dzimto pilsētu. Kādus 5 gadus jau bija nodzīvojis Anglijā/Īrijā, bet radās apstākļi, kuru dēļ atgriezās. Sagājām kopā un pēc gada viņš nolēma braukt atpakaļ (viņš nevarēja nosēdēt vienā vietā, visu laiku atcerējās tos laikus un piedzīvojumus). Es uzsāku studijas LV un līdzi nebraucu. Jau pēc 3 mēnešiem jutu, ka sāku atsvešināties, pietrūkst pieskārienu, atbalsta. Pēc 5 mēnešiem puisis sajuta ka nav labi un atgriezās dievodamies, ka aizbraukšana bija liela kļūda un bez manis neko citu nevajag. Pagāja vēl pāris kopīgi gadi un puisis atkal sagribējās prom. Aizbrauca arī. Es joprojām studēju un prom no Latvijas ne tad, ne arī tagad negribēju braukt. Izvilkām tā gadu (kura laikā tikāmies 1 reizi). Man apnika. Man šķiet, ka attiecībās tomēr jābūt kādam mērķim, jābūt vismaz datumam, ko gaidīt, lai veidotu kopīgu dzīvi.
Es nevaru būt ar kādu kopā nezinot vai vispār kādreiz būsim kopā, jo mērķi katram ir savi. Es gribēju izmācīties un iegūt stabilu darbu savā jomā, kļūt par labu speciālistu. Valodas man nepadodas un zinu, ka ārzemēs bez pieredzes un valodas nedabūtu sev darbu, kurā attīstīties. Puisim pietika ar to, ka arī fabrikā ārzemēs var nopelnīt vairāk nekā es LV ar savu diplomu. Dīvainā kārtā bijušais tieši visvairāk mani novērtēja tad, kad bija projām. Kad biju blakus, tad vajadzēja visu, tikai ne mani. Jo vairāk gāja laiks atšķirtībā, jo kvēlākas jūtas un vārdi no viņa nāca laukā. Pat bildināt mani mēģināja pēc 10 mēnešu dzīvošanas katram savā valstī, bet tā arī nepiedāvājot variantu, ko tad darīsim tālāk.
Secinājums - kopā jābūt nevis tad, kad cilvēki skatās viens uz otru, bet tad, kad skatās vienā virzienā. Domāju, ka nav jēga vienam otru mocīt, ja neredzat iespēju kopā. Vismaz manā gadījumā vairāk bija skumju un asaru katrā šķiršanās brīdī un domājot par otru, nekā patīkamo emociju. Tad kam tas vajadzīgs?