Par nejaukajiem latviešiem

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Sēžot draugiem.lv domubiedros, palasot diskusijas, iesaistoties, vairākas reizes nākas saņemt apvainojumus, kā arī lasīt kā viens otru tur apvaino, ņirgājas ,apsmej par kaut ko, par savādāku viedokli, par visu, ko vien var.
Kāpēc latvieši ir tādi? Ka tik otru noriet, kaut dzīvu apēstu otru.

Tāpat ziņu portālos, jebkuru rakstu atveros, traģēdijas, kāda nāve - palasot komentārus vienkārši acis izdeg, kāds naids var but cilvēkos, lielākā komentāru tik ļauni. Es vispār uzskatu,ka ziņu portālos, nedrīkst ļaut komentēt citiem rakstus.

Tāpat padzīvojot ārzemēs, aizbraucot uz Latviju pārņem tāds nepieklājības trieciens, visi tik rupji. Tur pat nevajag dzīvot ārzemēs ,lai šito pamanītu. Es - meitene no laukiem, uz Rīgu aizbraucot, man reāli ir bailes pa ielu iet, cilvēki skrien virsū ,grūž - vēl nolamā par kaut ko.

Kāpēc tāda agresija vienam pret otru?
Kāpēc mēs nevaram būt tādi kā citur, uz ielas smaidīgi cilvēki, izpalīdzīgi. Protams , kādi 10% no visiem latviešiem ir tiešām labi cilvēki. Bet vairums ir tik neapmierināti ar savu dzīvi, buuu!

Baigi bēdīgi.. ja Latvijas sabiedrībai būtu krāsa, tā būtu pelēka.
19.04.2013 16:49 |

Reitings 31
Reģ: 19.04.2013
Jo neveiksmiigaaks viirietis, jo vairaak seksisma naak aaraa.

Skaties nepaliec tikai slapja no šitā dumpīgā '' lūzera ''
19.04.2013 23:02 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Jo neveiksmiigaaks viirietis, jo vairaak seksisma naak aaraa.
19.04.2013 23:03 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
nu jau aizgāja pensionāru diskusija, padomjulaiki, izzaga valsti, rausēji, valdība..
19.04.2013 23:05 |

Reitings 31
Tam, kurš var un spēj, vēl ir jāsakrāj nauda, lai no tiem prihvatizatoriem šo kapitālu atpirktu un vēl jācieš valsts varas vardarbība.

Jā piekrītu, bet tagad visā pasaulē lielās korporācijas apspiež '' inovātorus'' bloķējot viņu izaugsmi. Jo kad ir nauda pilnas kabatas viņu vēlme ir tikai noturēt savu varu. Bieži šādu varas pārdali, apgāž inovatīvi izgudrojumi, es domāju, ka šobrīd pasaule ir tuvu renesansei.

Jo ir daudz apslēptu tehnoloģiju, enerģētikas jomā, un kad tas ies vaļā ekonomika atsprāgs, bet šobrīd problēma arī ir milzīga populācija, un līdz ar dzīves līmeņa piaugumu būs populācijas ierobežojumi kā ķīnā !
19.04.2013 23:07 |

10 gadi
Reitings 1582
Tik diez kaapeec ruupniicas nav saceltas, lai gan Latvijaa viireshu netruukst (vismaz taadu, kuri sevi uzdroshinaas taa deeveet). Un jaa, kur atrodaas tevis uzceltaa ruupniica?
Rūpnīcu nebūs. Kamēr viens briļļains mērk*aķis sauc sevi par premjeru, bet patiesībā ir varaskāru sievišķu klēpja sunītis un sapņo ne vairāk, ne mazāk, kā par labi apmaksātu krēslu Briselē vai kur citur. Kamēr deviņdesmito gadu reketa vietā darbojas VID un tiesas. Nav jēgas.
19.04.2013 23:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu, un kurš "zinātnieks" šo atziņu "dzemdējis"?

Kas, arii tu juuties aizskarts? ;) Vispaar, taa ir likumsakariiba, ko esmu noveerojusi. Jo zemaaks izgliitiibas un kultuuras liimenis, jo vairaak viirietis censhaas uzsveert savu it kaa esosho paaraakumu paar sievieti, jo nejuutaas pietiekami viiriskjiigs, kad redz daudzas sievietes ar veiksmiigaakaam karjeraam, izgliitiibaam kaa vinjsh pats. Kompleksi. :)
19.04.2013 23:08 |

Reitings 31
Nu, un kurš "zinātnieks" šo atziņu "dzemdējis"?

Tas ir radies sieviešu emociju, laboratorijā. Kura ir pārāk aizņemta apliekot seksistus, kas patiesībā ir vienkārši reālisti, un čurā biksēs ieraugot labējā politiskā spārna progresīvi domājošu '' neandertālieti''

Tai vietā lai padomātu kā reāli risināt problēmas !
19.04.2013 23:11 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ir bijušas situācijas, kad vēlas uzcelt LV rūpnīcu... bet parādās problēma - kas tajā strādās?
Mums pietrūkst cilvēki ar profesionālo izglītību.. Robs arī tajā lauciņā :)
19.04.2013 23:12 |

Reitings 31
krista Ļauj minēt tu strādā socio grāmatvedības banku izglītības medmāsas menedžementa jomā ?
19.04.2013 23:13 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
varbūt man ir skarbi uzskati šajā ziņā, bet tāpēc arī viens ir "veikls" bet cits nē.
melns, Tu visu ļoti precīzi pateici, tikai mēs katrs to interpretējam savādāk. Tu ar zagšanu, es ar nedaudz(vai daudz) gudrākam smadzenēm un attiecīgu raksturu.
Es zinu, ka to dzirdēt ir nepatīkami, bet tāds ir mans domāšanas veids.

Mainās vara un apstākļi un bija tie, kas varēja izkalkulēt pāris soļus uz priekšu un sajust naudu un iespējas. Varbūt Tev tas šķiet arī sirdsapziņas jautājms, bet man, šajā gadījumā, nē. Ja man pietiktu drosmes un es būtu pietiekami tālredzīga, es darītu tāpat, vismaz censtos.
19.04.2013 23:14 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Vienmēr, kad pat pēc nedēļu ilgas prombūtnes atbraucu uz Latviju, tad izjūtu milzīgu atšķirību. Daudzas te minēja, ka trūkst elementāras pieklājības - es nevienā citā valsī neesmu redzējusi, ka pārdevēja pret klientu izturas kā pret apgrūtinājumu un skatās no augšas. Te tā ir norma. Tajā pašā universitātē, ienāku pie sekritāres, pasmaidu un sasveicinos. Pretī saņemu īgnu sejas izteiksmi un "Ko vajag?". Arī visi nodzertie purni te ir vairumā. Neapmierinātās krievu babuškas, kuras tev kāju nograuzīs par sēdvietu. Kontrolieri, kuri izkratīs soda naudu ar visiem iespējamajiem paņēmieniem. Ārzemēs tā nav, tur vismaz ir kaut kāda elementāra pieklājība.
19.04.2013 23:15 |

10 gadi
Reitings 1582
Kas, arii tu juuties aizskarts? Vispaar, taa ir likumsakariiba, ko esmu noveerojusi. Jo zemaaks izgliitiibas un kultuuras liimenis, jo vairaak viirietis censhaas uzsveert savu it kaa esosho paaraakumu paar sievieti, jo nejuutaas pietiekami viiriskjiigs, kad redz daudzas sievietes ar veiksmiigaakaam karjeraam, izgliitiibaam kaa vinjsh pats. Kompleksi.
Man nepatīk vārds "seksisms", jo to parasti piekarina cilvēkiem, kuri uzskata, ka vīrieši un sievietes ir atšķirīgi un sabiedrībā pilda atšķirīgas funkcijas, no kurām ne vienas, ne otras nav mazāk svarīgas. Ja tā, tad arī es esmu seksists, jo tādi ir mani uzskati.
19.04.2013 23:15 |

Reitings 31
Mums pietrūkst cilvēki ar profesionālo izglītību

Izglītības, sistēma Latvijā ir sapuvusi . Tā ir sausu lekciju lasīšana, par maz prakses. Turklāt, kādreiz cilvēki bez visām skolām, cēla rūpnīcas un tēvs nodeva zināšanas dēlam.

Henrijam fordam nevajadzēja 2 izglītības maģistrus mašīnbūvē, un uzņēmējdarbībā. Vienkārši ņēma un darīja. Tāpēc valsts finansējums izglītībai tikai sadārdzina izglītību.

Ja izglītības iestādes butu privātas organizācijas, bez valsts finansējuma tad viņas sagatavotu, darbiniekus reālai darba videi, nevis iesūktu pēc iespējas vairāk studentu, lai sagrābtu valts naudu un kurās viņi atsēž lekcijas iemācoties darbam tikai labi ja 30% lietderīgu informāciju.
19.04.2013 23:19 |

Reitings 31
Varbūt Tev tas šķiet arī sirdsapziņas jautājms, bet man, šajā gadījumā, nē. Ja man pietiktu drosmes un es būtu pietiekami tālredzīga, es darītu tāpat, vismaz censtos.

Tu esi sekla , un stulba. No kurienes tu izrāvi ka esi gudra ? Tu domā īstermiņā !

Tu domā tikai par savu labklājību, pēc iespējas vairāk iesūcot naudu un sabiedrībai sniedzot savas fekālijas.

Sabiedrībai ir jāsniedz lietojams produkts, piemēram iphone un pretī tu saņem naudu, kā Steve Jobs. Dēļ tādiem kā tu kas neredz lielo bildi arī valsties notiet pa burbuli !
19.04.2013 23:23 |

Reitings 9169
Melns - vieniigaa atskiriigaa funkcija ir beerna dzemdeeshana un baroshana. Paareejaas visas atskjiriibas lomaas ir bijushas sievietei ar varu uzspiestas. Liidz ar sievieshu apspieshanas beigu saakumu un tehnikas progresu lietas ir mainiijushaas un turpinaas mainiities! Nezinu kaa tu, bet es dziivoju jaunajaa gadsimtaa, kuraa ir sievietes - kodolzinaatnieces, tehnikjes, aarstes, gjeneraalji un politikjes. Sievietes, kuraam nav jaakautreejaas no savas seksualitaates un kuras studee to, kas patiik, nevis to, kas skaitaas sieviskjiigs. Veel gadsimts un taada dzimumu nodaliishana vairs neeksistees.
19.04.2013 23:25 |

10 gadi
Reitings 1582
varbūt man ir skarbi uzskati šajā ziņā, bet tāpēc arī viens ir "veikls" bet cits nē.
melns, Tu visu ļoti precīzi pateici, tikai mēs katrs to interpretējam savādāk. Tu ar zagšanu, es ar nedaudz(vai daudz) gudrākam smadzenēm un attiecīgu raksturu.
Es zinu, ka to dzirdēt ir nepatīkami, bet tāds ir mans domāšanas veids
Jackie! Es saprotu, bija tāds moments, kad varēja izdarīt daudzko! Parunāsim par mūsu 3A! Lembergs. Man patiešām nav žēl, ja arī viņš pie saviem īpašumiem ir ticis ne visai godīgā ceļā, jo visus deviņdesmitos Ventspilī bija kārtība un cilvēkiem bija darbs un algas - tādas pašas kā Rīgā. Tas cilvēks savu kapitālu izmanto un vairo tā, ka no tā ir labums arī visiem pārējiem. Un lai viņam veicas!
Šķēle. Nofenderēju un uzreiz pārdevu. Labuma tikai tikdaudz, ka kādam ir darbs uzņēmumos, kuri pieder ārzemniekiem. Tādam biznesam prāta nevajag.
Šlesers. Pilnīgs parazīts un muldoņa, no kura vispār nevienam, izņemot viņu pašu, nav nekāda labuma.
19.04.2013 23:26 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns - vieniigaa atskiriigaa funkcija ir beerna dzemdeeshana un baroshana. Paareejaas visas atskjiriibas lomaas ir bijushas sievietei ar varu uzspiestas. Liidz ar sievieshu apspieshanas beigu saakumu un tehnikas progresu lietas ir mainiijushaas un turpinaas mainiities! Nezinu kaa tu, bet es dziivoju jaunajaa gadsimtaa, kuraa ir sievietes - kodolzinaatnieces, tehnikjes, aarstes, gjeneraalji un politikjes. Sievietes, kuraam nav jaakautreejaas no savas seksualitaates un kuras studee to, kas patiik, nevis to, kas skaitaas sieviskjiigs. Veel gadsimts un taada dzimumu nodaliishana vairs neeksistees.
19.04.2013 23:29 |

10 gadi
Reitings 1582
... un jaunie gadsimti nav nekas jauns, vēsture atkārtojas. Tas viss jau šķiet redzēts un pieredzēts.
19.04.2013 23:31 |

Reitings 9169
Aizmirsi vēl arī dzelzceļa strādnieces, traktoristes un takelāžnieces! Apturiet šo pasauli, es vēlos izkāpt!

Vispaar es gribu shovasar iemaaciities kaa riikoties ar eskavatoru. Nespeeju sagaidiit, kad speeshu uzlikt uz taa savus nadzinjus. Paldies, ka atgaadinaaji, jaapaskataas, kur taadu var iznomaat. :)
19.04.2013 23:32 |

Reitings 31
sievietes - kodolzinaatnieces, tehnikjes, aarstes, gjeneraalji un politikjes

Nesūda viņas nav, tā pati Marie Curie, kā pie velna viņu tur paņēma to ko viņas vīrs jau bija atklājis un tikai nopublicēja.

Protams ir izņēmumi bet tas ir minimāls procents. Testosterons ir izgudrotāju hormons, un visi '' lieli '' inovatīvie izgudrotāji ir vīrieši , sievietes tikai ieet jau sagatavotā viņām atklātā industrijā un pirž no sevis baigās '' speciālistes ''.

Pirmajās līnijās, frontē sēž vīrieši sievietes iet tikai nopakaļus un pārtiek no tā ko viņām jau pasniedz gatavu vīriešu zinātnieki.
19.04.2013 23:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits