Kopš dažus gadus strādāju ārzemēs,tad vienmēr atbraucot atvaļinājumā uz Latviju, secinu,ka latvieši ir reti pretīga tauta, ne visi, bet ļoti liels vairums cilvēku ir vienkārši ēdes un sērskābes, nezinu nekur nevienā tautā,ka šādi izdarās pret savējiem (es to par visu - aprunāšanu,riešanos,skaušanu,nepalīdzēšanu utt)
Ārzemēs,ja cilvēkam paliek slikti, nokrīt uz ielas, uzreiz kāds steigs palīgā,izsauks ārstu utt, bet šeit? Nedod Dievs, nonākt tādā situācijā :( Noturēs par piedzērušos bomzi vai vēl sazin ko, vēl ar kāju paspers :( Manā kolektīvā ir ļoti daudz nacionalitātes, tai skaitā arī latvieši.. Ko es varu secināt, latvietis latvietim nekad nepalīdz un pat nerunā savā starpā,kaut kā jocīgi :-/
Komentāros interneta portālos vispār ir MOINS :D
Nereti arī šeit kaut kas līdzīgs izpaužas, bet tikko kā tādā tvnetā/delfi, ir raksti,piemēram,par aizbraucējiem tā sākās elle.. Brīžiem liekas,ka tie komentētāji ir pēdējie deģenerāti..
Un vēl ko esmu ievērojusi,ka visi ir varoņi,kad dirš aiz muguras vai komentē visur, acīs reti,kurš pateiks kaut ko. Man ļoti gribas ticēt,ka ar katru nākamo paaudzi kaut kas mainīsies.