ka but?

Reitings 262
Reģ: 19.04.2013
vis ir tik loti sarezgijies. mes ar draugu esam kopa jau 2 gadi, milam viens otru. man likas, ka vis ir labi bet es kludijos. nedelu atpakal es parnacu majas no darba un redzu ka vins ed kaut kadu pulveri velak vins man pateica ka tagad ir sacis lietot proteinus. es tiesam nezinu ko man darit jo liekas ka vins ir kluvis atkarigs lieto katru dienu vairak ar mani neruna tik daudz. saka ka vis vinu katina. es zinu ka vins tads nav. tas vis ir no ta pulvera. iet katru dienu uz savu kacalku ar draugiem runa tikai par sasniegumiem sporta. bet kadi sasniegumi. ta vien gribas visiem pateikt ka sasniegumi ir tikai pateicoties tam ka vins lieto tos meslus. runaju ar to ar mammu. vina saka ka man visn ir japamet jo talak busot vel trakak. bet es milu vinu. ka lai es atgriezu vinu dzive? un kadas var but talak gaidamas sekas no tiem sudiem?
19.04.2013 13:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Chanele-es domaaju ,autore noteikti sajauca .Es regulaari suutu "protein bar" uz Latviju.Paliidz uztureet formu visu dienu,ja nav laika paeest.Taa ir loti laba uzkoda-loti sabalanseeta,bet...noteikti nedriikst apeest visu uzreiz-noteikti par daudz olbaltumvielas vienaa reizee,var palikt slikta duusa.
Pati lietoju darbaa,kad loti daudz jaadomaa ar galvu,jaaraksta ,nav laika paeest.Loti labi!:)
19.04.2013 17:04 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
vnk visi saka autorei vienu,bet vinja kaa pret sienu:D :D :D nu goda vards :D a Tu need produktus,kuros ir olbaltumvielas?:D jo tas tak slikti un shausmas shausmas :D
19.04.2013 17:09 |

Reitings 98
Māris Šveiduks vienā raidījumā tieši stāstīja, ka cilvēki, kas nav iedziļinājušies tajā visā un neko nezina, jauc proteīnus ar steroīdiem un visus pulverīšus sauc par "indi". Te tas pats gadījums...
19.04.2013 17:12 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Njaa, zeel puisha. Autorei ieteiktu likties mieraa, neklausiities savaa maatee un beigt graut attieciibas deelj mulkjiibaam un palasiit izgliitojoshus rakstus par fitnesu, proteniiniem un paartikas piedevaam, lai ieguutu kaadu saprashanu.
19.04.2013 22:12 |

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
Jūs tak esat stulbas aitas.Proteīni nav nekas slikts ,jūs pašas katru dienu ēdas proteīnus,kazas. Tie ir steroīdi.
19.04.2013 22:54 |

Reitings 370
rokoko man šķiet ,ka vaina ir tevii. Man jau tu krīt uz nerviem lasot tavus stulbos komentārus,žēl tavu čali :D
19.04.2013 22:57 |

Reitings 370
Atvainojos,ka visas par kazām nosaucu. te jau tikai autore ir neaptēsta čučundra no laukiem. Tak nav vērts nemaz viņai skaidrot kko.
19.04.2013 22:59 |

Reitings 557
es ieteiktu šķirties
19.04.2013 23:22 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Es autorei ieteiktu neklausīties šīs pastulbās meitenes, kas nesajēdz neko ķīmijas jomā.
Tracina, ka cilvēki, kas lasa reklāmas, uzskata sevi par gudrākiem nekā tos, kuri mācās ķīmiju un zina, kas tajos štruntos ir iekšā. Tie pārslogo nieres un aknas.

ja viņš lieto tikai proteīnus, tad nekāda efekta nebūs. :D tas ir līdzvērtīgi, kā katru dienu rīt c vitamīnu. tolka nebūs, organisms tāpat uzņemts tikai tik, cik viņam vajag. Nekas, lai viņš palieto, pašam vajag to izbaudīt uz savas ādas. ;) Tāpat zinu puišus, kas paši mēģinājuši, jau sen pārstājuši lietot, jo tolka nekāda. Reklāmas triks.

Bet viņa uzvedība pret Tevi nav normāla. Te forumā ir tādas idiotes, kas atļaujas Tevi mācīt un teikt, lai neklausies mātē un nebojā attiecības. Man drīzāk šķiet, ka Tavs vīrietis bojā Jūsu attiecības ar savu nenormālo aizraušanos pret proteīniem. Ja Tev tas neliekas normāli, kāpēc pakļauties? Lai gan es tādu sūtītu kuda podaļše, ja pret mani tā uzvestos.
20.04.2013 10:46 |

Reitings 147
Reģ: 05.03.2013
9. klases ķīmijas olimpiādē dabūji 3. vietu?
20.04.2013 10:49 |

Reitings 26
Reģ: 21.04.2013
Es pelnu naudu šeit - http://www.moneystrategy.info/Baru/, iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)
21.04.2013 10:16 |

Reitings 2
Reģ: 22.04.2013
Mēģināšu tevi izglītot.
Tavs draugs ir palicis nedaudz agresīvāks, tāpēc ka tu uz viņu skaties kā uz narkomānu un tavas kūciņas viņš neēd, jo tajās ir daudz cukurs un tauku. Lieta tāda, ja grib audzēt muskuļu masu, tad ir jāēd vairāk nekā organisms patērē, tāpēc ja viņš ēstu saldumus un taukainus ēdienus viņš paliktu tik resnāks. Uztaisi saldo no biezpiena ar mazu tauku % (pameklē receptes) To uzreiz viņš norīs. Visticamākais ka viņš lielākoties ēd tik vistas fileju, biezpienu, auzas, griķus, rīsus, dārzeņus, jo ie ir daudz veselīgāki par saldumiem.
Tos video ko tev rādīja visticamāk bija redzami profesionāļi, kas lieto narkotiskas vielas kā anaboliskos steroīdus, metānu un citas veselīvai kaitīgas vielas.
Par sporta uzturu tev nevajadzētu vispār ne mātei, ne kādam citam cilvēkam kausīt, tikai tie kas var zinātniski pamatot savu viedokli.
Proteīna pulveri ir olbaltumvielas. Piemēram, Whey proteīns ir sūkalu olbaltumvielas, to pulveri iegūst tvaicējot sūkalas un kad sūkalas ir iztvaicētas tad tam pulverūtim pievieno vitamīnus, minerālvielas un pilda burkās pārdošanai. Tā kā tas nav nekas nedabisks un ķīmisks. Gaļa arī satur olbaltumvielas (angliski - proteīnus) tāpēc arī viņš ēd tik daudz vistas fileju. Burkā vienkārši tās olbaltumvielas ir tīrākā vedā + bez taukiem. Tā kā tie pulveri nav nekas bīstams.
Tev vienkārši ir jāmācās gatavot veselīgāk, ēdienus kur nav daudz tauki un ātro ogļhidrātu, kā maize un makaroni, kartueļi.
Jāsāk uztraukties, tikai tad ja viņš sāks sev ko špricet, jo tad jau tie būs steroīdi.
22.04.2013 15:45 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
lol ko vīrieši par jums domā

http://www.draugiem.lv/group/16000297/?f_tid=4805688
22.04.2013 15:54 |

Reitings 500
Reģ: 11.04.2013
Zane, briinos, ka tik maigi :D
22.04.2013 16:01 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Nezinu... man draugs ari nodarbojas ar sportu un agrak kad iesaka , ari dzera proteina kokteilus un musu attiecibas tas nekadigi neietekmeja :D
22.04.2013 16:05 |

Reitings 2
Šī arī nav īstā vieta kur uzdot tādu jaut, jo lielākā daļa no šiem cilvēkiem nemaz nesaprot pa ko iet runa.
Neliela informācija kas tev noderētu:
http://www.edunsporto.lv/2011/11/labakie-olbaltumvielu-oglhidratu-un-tauku-avoti/
http://www.monsterfood.lv/?l=1&mu=85
Vari arī paprasīt draugam lai tevi aizved pie tā trenera un gan jau viņš tev visu sīki un smalki izskaidros.
22.04.2013 16:07 |

Reitings 1
Es negribu ne aizstāvēt ne noliegt tā saucamos "proteīnus". Gribu Tev, rokoko, ieteikt- palasi pati informāciju par to kas ir kas. Un centies savu draugu neiespaidot un nerūkt viņam virsū. Tas tiešām nav nekas traks. Ir lietas, ko cilvēki īsti nepārzina un nav kārtīgi iepazinušies, bet tikai dzirdējuši no citām personām. Esi gudrāka par citiem un palasi!
Protams, ka puisis paliek īgns, jo Tu viņam brūc virsū, pat īsti neieklausījusies viņā. Viņam Tu noteikti esi vissvarīgākā, tāpēc viņš grib no Tevis atbalstu ne uzbrukumus.
Tiešām, esi gudrāka sieviete, kā citas, kas tikai bļaustās un palasi. Gribu parādīt, kas ir stereoīdi, kas tiešām ir kaitīgi --> tas ir kaitīgi, kad špricē sev ķermenī tādu kā silikonu, kas liek uzburbt vietai, kur iešpricēts--> http://www.youtube.com/watch?v=iduFheY-z34

Olbaltumviela - (no an.v.- proteīns). ir daudzi vārdi angļu valodā, kas nav iztulkoti latviski, bet tiek lietots tas pats an.v. vārds tikai izrunājot it kā latviski. šajā gadījumā- proteīns. Tiešām palasi un izanalizē, kuru informāciju vajag ņemt vērā un kuru labāk nevajadzētu.
22.04.2013 21:04 |

Reitings 4
Reģ: 15.11.2012
Meitenes, palasiet Arņa ieteiktos, lai man nav jākaunas par savu dzimumu:( iepazīstamies ar produktiem, saturu, atsauksmēm un rezultātiem. Arī es puiša vietā būtu nikna par nepamatotiem pārmetumiem un, es atvainojos, slimām fantāzijām. Ir taču virkne avotu, formu i-netā: viens no tiem ir Arņa ieteiktais edunsporto.lv.

Neviens neapgalvo, ka visu ražotāju visi produkti ir vienlīdz izcili bez jebkādiem trūkumiem, bet atgādināšu, ka ir "sliktie" E un arī tie ir sastopami lielākajā daļā produktu. Lai iegūtu labu fizisko formu ir vajadzīgi ne tikai dzelži, bet arī atbilstošs uzturs (režīms t.sk.) un miegs. Izņemot profesionāļus un amatierus, kuriem tas ir dzīvesveids, reti kuram izdodas vienmēr paēst tam paredzētajā laikā - proteīna kokteilis šajā ziņā ir lielisks aizvietotājs ar zemu tauku saturu (ja pameklē arī zemu ogļhidrātu saturu).

Šobrīd pati aktīvi gatavojos fizo un arī lietoju proteīna kokteiļi + aminoksābes un teikšu pavisam atklāti, mans reljefs un rezultāti ir nesalīdzināms ar iepriekšējo periodu, kad pēc mazā aktīvi dzīvojos par trenežieru zāli (fitness mani garlaiko) bez šīm piedevām.
23.04.2013 12:59 |

Reitings 1
Reģ: 24.04.2013
Mana proteīna apraksts.
Organismam nepieciešamā ikdienas proteīnu deva, jo organisms pats nesaglabā šo barības vielu pārpalikumus. Augu proteīnu komplektss satur dabīgos proteīnus, kas līdzsvarotā veidā organismam piegādā deviņu aminoskābju daudzumu un nesatur holesterīnu. Tā ir droša alternatīva tradicionālajiem olbaltumvielu avotiem kā, piemēram, sarkanā gaļa, siers, olas, pilnpiens. Nesatur laktozi.
Šo konkrēto var pievienot dažādiem ēdieniem, salātiem utt.

p.s. Maize, ko jūs ēdat, ir kaitīgāka par proteīnu. Zinat, kā zemnieki nogatavina ražu??? Ar tādu ķīmiju kā RAUNDAPS. Ar to noindē zāli pirms zeme tiek uzarta un ar to pašu nomiglo zaļās vārpas , lai ātrāk nogatavinātu. Un tā ir maza daļiņa, kas tiek no kaitīgās ķīmijas izmantota. Mūzdienu pārtika ir noplacināta un praktiski bez vitamīniem, tāpēc ir nepieciešami uztura bagatinātāji kā, piemēram, proteīns.

90% cilvēki nezin un negrib saprast pasaulē notiekošos procesus.

Lai gym gūtu rezultātus, 50% ir teniņi un otri 50% ir pareizs, sabalansēts uzturs. No 3 - 5 gadu laikā tiek sasniegta cilvēka fiziskais skieksnis. Ja to vēlas pārkāpt, ir nepieciešami anaboliskie steroīdi, kas gan ir kaitīgi un jūsu "inde".
24.04.2013 11:02 |

Reitings 1
Reģ: 27.07.2014
Musdienas mes visi lietojam indi, pat maize,kartupelos,salatos visur ko veikalos var nopirkt tur visos ir daudzkart lielaka inde neka proteinos, un proteinus mes jebkurs lietojam ikdiena pat tu rokoko
27.07.2014 17:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits