Pirms. Tā vienkārši iegājies, ka, kad pamostos, vispirms eju uz vannasistabu un tur uzreiz arī iztīru zobus, jo pēc tam vannasistabā vairs neiegriežos. Pēc tam eju taisīt ēst, paēdu, uzkrāsojos un laukā no mājas.
es pat nebiju iedomaajusies par netiiru muti no riita. taapat, arii guljot, izdalaas siekalas un sanaak taas noriit, ne? un uzreiz peec pamoshanaas arii...
ja smird mute no riita, tas nav gluzhi normaali, kaut kaadas probleemas ar kungji vai smaganaam...
Pirms..nezinu pat kāpēc. :D pamostos, vannas istabā seja ar aukstu ūdeni un zobi..tad eju kautko apest..ne vienmēr ēdu..
Nu vot-lūk tāpēc - jo ieradums.kādreiz neēdu vispār.pēdējo pusgadu ēdu, bet ieraudmu grūti mainīt.
Uz mēles pa nakti sakrājas amma, visādas toksiskas vielas. Mēle noteikti ir jānotīra pirms ēšanas, citādi apēdam tos toksīnus.
Un vispār zobi jātīra pēc katras ēdienreizes, arī pa dienu ;)
Čāča, jāizvēlas, protams, laba zobupasta. Ne jau tur kaut kādus Colgate. Zobu emalju boja tikai baltās zobupastas. Tām ir klāt visādas abrazīvas vielas, fluors un kas tik vēl ne. Vislabāk izvēlēties dabīgās zobupastas, kas parasti ir brūnganas, zaļganas.
veel vajag miikstu zobubirsti, citaadi no ciitiigas bershanas traumeejas smaganas. bet vispaar man liekas, ka zobus tiiriit biezhaak par 3x dienaa nebuutu ljoti veseliigi. veselaa mutee ir sava mikroflora, kas nav visu laiku jaanoberzh.
Tīru gan pirms gan pēc, jo kā jau chanely teica , ka naktī uz mēles sakrājās mikrobi un toksīni, ēdot mēs tos norijam, tāpēc vispirms iztīru pirms ēšanas, un lai justos svaiga iztīru arī pēc :)
Mana dīvainība ir,ka es nevarētu mazgāt zobus darbā,jo man sajūta,ka darba ūdens nav labs :D Tāpat es arī mājās nevaru mazgāt zobus,piemēram,virtuves izlietnē. Jo man liekas,ka no tā krāna tek cits ūdens :D Lai gan tā nav :D