Vaina manī, vai?

10 gadi
Reitings 270
Reģ: 18.04.2013
Sveikas..
Man jau kādu laiku uz sirsniņas ir kāds kutelīgs jautājumus ,kuru es tā arī nēsāju, pat neuzprasot kādam padomu..

16 gados, biju pavisam cits cilvēks.. Ballītes, nemācījos, līdz satiku jauku puisi.. Respektīvi, biju noskatījusi viņu jau pirms laba laika, kad biju attiecībās ar citu puisi..Tā nu 1,2 un viņu sagūstīja mana sirsniņa un nu jau esam kopā 3 gadus.

2 gadus esam dzīvojušies dien dienā kopā- skola,mājas (daudz un bieži palikām viens pie otra)..
Šogad gan retāk tiekamies,jo viņš Rīgā, es atkal vidusskolā un zem vecāku paspārnes vēl.

Pa šo laiku,esmu mainījusies.Mācības man ir ļoti svarīgas, jo no viduvējības esmu pakāpusies uz ļoti labām un teicamām sekmēm. Puisis ir vienkārši ideāls.. Nēsā bez maz vai uz rokām. No viņa puses man ir viss,ko vien citas var vēlēties- sapratne, neizmērojama mīlestība,uzticība, atbalsts (varētu mūžīgi turpināt..) , bez tam, viņš mani pārsteidz pat parastās dienās ar kādu ļoti jauku dāvaniņu, vai vnk ar izcilu vakara plānu.. Es jums saku, viņā ir viss, ko manas draudzenes un citas meitenes vēlētos savā puisī.

Problēma sākas ar to, ka esmu diezgan koķetīga un es tiešām domāju ,ka tas ir iedzimts raksturā..Patīk atbildēt uz citu puišu komplimentiem un patīk,kad man pievērš uzmanību citi puiši... bet sava, es negribu nodarīt pāri, tādēļ neeju pāri robežām..

Es viņu ļoti mīlu..To gan es zinu, jo esmu par to pārliecinājusies vairākas reizes..

Tātad, man ir problēma tāda,ka satiekot savu puisi, man nav to emōciju vairs,kas bija kādreiz..Nu ne gluži pirmsākumos, bet vēlāk..
Dzīvojamies pie manis, man jādara daudz darbiņi skolā, negribu iet ārā un tādēļ praktiski laiks aizrit mācoties + paskatoties kādu labu filmu kopā ar viņu.. Bet es zinu ,ka mīlestība nav NEKUR pazudusi...Ir brīži, ka man prāts atslēdzas no visa,bet tas ir reti..Pārsvarā esmu kā pulkstenis,svarīgi izdarīt visu laikā, lai tikai pakāptos vēl soli augstāk. Esmu diezgan stresains un cimperlīgs cilvēks.. Par kkādiem sīkumiem asi aizsviļos, bet pēc 2 min jau saku "Piedod,tu zini kā ir man, ka esmu stresaina.."... Šķiet viņš ir pieradis jau,ka es mēdzu burtiski 10 sekunžu laikā aizsvilties.. man vajag visu tūlīt un tagad, man neder VĒLĀK.....Ja godīgi, man bail,ka palieku par karjeras sievieti, kuras beigu beigās paliek vienas.. Bet vienu gan es zinu- puisis no manis neatteiksies...Es esmu tā,kura varētu pateikt NĒ, bet to ,protams, nedarīšu, jo novērtēju to,kas man ir..

Bieži pat negribu nekur doties,jo vnk apzinos,ka visiem darbiem nepietiks laika..

Dažu brīdi ir pat tā,ka seksam nav ne spēka, ne vairs vēlēšanās tik vēlu naktī, jo esmu darbus pabeigusi tad,kad plkst sit 2vi naktī..Un tas sāk atgadīties arvien biežāk un biežāk.. Atceros, ka agrāk kā traka, pat nevarēju diennakti izturēt bez viņa,bet tagad.... bet es teikšu,ka sekss ir dievīgs ar viņu..Tāds sekss,ka stundām pa gultu varam ņemties..

Pats galvenais, ka mūsu attiecībās valda tāda saskaņa, ka pat reti sastrīdamies..nekur apkārt neredzu vēl tādu pāri, kurš otru saprot tik labi, kā mēs.. Viņš ir vienīgais,kuram es spēju uzticēties par visiem 100%, kurš man ir kā labākais draugs,brālis un puisis vienā..

kaut kur visa uguntiņa un aktīvums pazuda..

AKD meitenes, ko man iesākt?? Lūdzu palīdziet...
18.04.2013 16:56 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Tieši tā, autore MEKLĒ problēmu. :D Kamēr vispār mācies un nedzīvo atsevišķi, neredzu jēgu speciāli meklēt problēmas attiecībās. Kad dzīvosi kopā, tad skatīsies, tikmēr vienkārši nepazaudē savu draugu un nodzīvo pēdējos gadus. Jēziņ.
22.04.2013 17:39 |

Reitings 306
Reģ: 02.06.2012
Es pēdējā vidusskolas gadā arī biju iemīlējusies un tāpēc arī neieguvu nevienu A līmeni un tagad strādāju stacijas Narvesenā.
Veiksmi.
22.04.2013 23:34 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Mācies saplānot pareizi laiku.
Pati arī gan nesaprotu kā vidusskolā var būt ko tik daudz mācīties, ja tev ir "gaiša galva", tad uzmanīgi stundās sekojot visam līdzi jau var nolikt labi kontroldarbus (un mājās nemaz nav jāmācās dienām un naktīm).
Būtu neforši pazaudēt puisi, ja tiešām viņš tik labs! Bet centies saplānot laiku un neuzņemies par daudz, atlicini gan laiku arī puisim, lai viņam nebūtu jāsāk meklēt cita, kura velta viņam laiku.. Un nekad nesaki nekad, visādi var gadīties :/ Negribu jau būt negatīva, bet neatstāj puisi gluži novārtā ;)
27.04.2013 23:30 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu ja grib visus A līmeņus un mācīties budžetā, šķiet, ka par attiecībām būs jāaizmirst, jo augstskolā būs jāturpina iesāktais darbs un nedrīkstēs palaisties. neticu, ka draugs tevi gaidīs vēl kādus 5 gadus, kamēr tu pabeigsi augstskolu. turklāt, pēc aprakstītā izskatās, ka tu noteikti tālāk ietu uz maģistriem. diemžēl, ja vēlies visu dabūt uz A līmeņiem, tev no āttiecībām ir jāatsakās. tas nav godīgi, ja otram ir nez cik gadi jādzīvo, lai kko gaidītu. es puiša vietā negaidītu tik daudz. izskatās, ka arī viņš nav gatavs gaidīt. skarbi, bet tā dzīvē notiek. jūs vēl esat ļoti jauni un tu nezini, vai jums vsp soktos kopdzīvē.
29.04.2013 09:34 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
normāli, nav ko sākt nopietnas attiecības tik agri. izskrienies un tad varbūt spēsi nedomāt par cita vīrieša krānu.
29.04.2013 14:39 |

Reitings 7682
Angļu valodā ir labs teiciens kuru var attiecināt uz tavu situāciju/jūtām pret draugu - you love him but you are not in love with him.
29.04.2013 14:41 |

Reitings 500
Reģ: 11.04.2013
cik tizli :D ja smadzene rukā, tad A var dabūt arī pīpējot, dzerot un maukojoties apkārt :D
zinu piemēru, bet negribu lielīties :D
29.04.2013 14:42 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man visu vidusskola un studiju laiku ir bijis draugs, ballītes un mācības uz 8-10. Pabeidzu ar 3A līmeņiem un visu laiku biju budžetā. Visu VAR apvienot, ja grib!
29.04.2013 14:47 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
you love him but you are not in love with him.

Tā visticamāk arī ir, bet tas pēc laika ir tikai normāli - iemīlēšanās sajūta nav mūžīga nevienam, bet tas kas paliek, nereti ir vēl labāk... Lai gan pazīstu vienu meiteni, kas dzenas tikai pēc tās iemīlēšanās sajūtas un ''rush'' - gada laikā var nomainīt pat 4 puišis, bet diez ko laimīga viņa nav :D
29.04.2013 14:47 |

Reitings 7682
Limeleaft

Taisnība ir arī tev, bet šis izteiciens tomēr nav par to kā tu to saprati :)
29.04.2013 17:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)