Kādus apavus tagad valkājat vai vilksiet,kad kļūs vēl siltāks? Laiviņas, vēl zābakus vai cita tipa kurpes? Ielieciet paraugam bildes, lai vieglāk saprast!
Un kad būtu pirmais laiks,lai sāku vilkt platformas kurpes?
Nē,es, piemēram, tikai pa ofisu vai uz pasākumiem, tikšanās reizēm ar klientiem vai atbalstītājiem. Mašīnā braucu ar balerīnām, pretējā gadījumā, būtu bijusi avārija dēļ spaikotām kurpēm:D Pa ielu eju ar balerīnām vai ērtiem botiljoniem (papēža gan)
Beidzot pavasarī varu atkal no skapja izvilkt savas konverse kedas. Un vēl, kad maāki gabali jāstaigā, sākšu vilkt savus jauns papēžzābakus (damn, cik gadus neesmu ar papēžiem ikdienā staigājusi :D)
kaut kas līdzīgs, tikai tumši
ļoti gan ceru iegādāties foršus garos gladiatorus (kā te iepriekš kāda uztraucās, kad šo minēju - neiedegu, problēmu nebūs)
Nebiju domājusi, ka tik grūti atrast nike botas, kādas man ir... :D Tikai man ir melnas un ceru, ka bilde nebūs super maza
Ar šādām tagad arī valkāju un ideālais variants šādiem laikapstākļiem.
Principā es esmu par bezpapēžu apaviem vai arī par augstiem papēžiem. Nepatīk 5 cm papēži, bet tā kā nemāku īsti staigāt ar augstajām, tad vien izlīdzos ar botām, sandalēm, balerīnām :D
Papēdis ir kādi 8cm un man pēc ziemas sezonas vēl grūti pierast uz papēžiem. Bet arī augstākus nepirkšu kurpēm, jo ikdienā daudz staigāju un man tomēr gribas, lai arī ir ērti. Nu, nav iespējams ar 12cm papēžiem nostaigāt kaut 5h uz kājām!