Favel, es esmu slinka saimniece un mazliet šmaucos. Pamatam izmantoju šo miltu maisījumu
Iejaukto mīklu ieleju formā, saberu bagātīgi virsū rabarberus un pārleju ar skābā krējuma-cukura-kanēļa "mērci". Cepšanas ilgums pēc sajūtām - man patīk, kad vidū kūka vēl ir mazliet mitra.
shit! man izslēdzās telefons un nevaru vairs ieslēgt! bāāc, skaidrs, ar garantiju es mēnesi viņu gaidīšu. man tak Simpsoni nomirs, nebūs Instagrama un es darba dienās nevarēšu draugos ar savu dāņu draudziņu rakstīties. neražiņa.
Libra, es arī taisu tieši tādu pašu "mērci", kā Tu uzrakstīji. Bija domāts likt uz baltmaizes. Mani veigli ir sakārdināt ar kūkām šobrīd, tāpēc padevos viegli šai domai :D
Varbūt saņemšos uztaisīt smilšu mīklu :) Ja nē, kā alternatīvu arī apskatīšu kādus mīklu maisījumus :)
Renē, man ir Samsungs un arī vienā rezē šādus jokus ar izslēgšanos izstrādāja. Neslēdzās iekšā arī. Atnācu mājās, draugs pielika pie lādētāja, pagāja pāris min un viņu ieslēdzām. Mistiski iztukšojās baterija, kaut arī rādījās 2/4 baterija.
Tā kā, varbūt no sākuma pamēģini pielikt pie lādētāja :)
Pamēģini uztaisīt resetu (kā izņemt bateriju no vecajiem telefoniem ) , turi ieslēgšanas pogu un skaļuma pogu-klusāk kopā un turi kādas 20-30 sekundes,kamēr rodas kādas dzīvības pazīmes,ja vispār rodas . Pārmqaiņus vari arī pielikt pie lādētāja un tad lādējot spiest to kombināciju.
Man ir jautājums - vai e-bay ir nopērkami garie svārki, bet es gribu tādus, kuriem ir odere visā garumā nevis līdz pusei un pārējais ir caurspīdīgs, nu ceru ka sapratāt
Ir bet uzmanigi jaskatas bildes un apraksti un ja nav skaidrs japrasa sellerim, jo cireiz bilde izstatas, ka odere varetu but visa garuma, bet patiesiba nav. Man loti nepatik tie isas oderes varianti, izsktaas ka trukumcietejai, kurai pietrukusi atgriezumi no ka brunci uzsut. :D
Daniela, tu esi zelts!!! saspiedu, man tur visādas programmēšanās sākās, sapspaidīju un tgd iet (l) sametīšu ātri visu atmiņu kompī, ja nu tomēr priecāties par agru :D
paldies!!
Nu šis neko ļaunu nenodara,sanāk kas līdzīgs kā baterijas izņemšanai. Telefons vienkāŗsi bija uzkāries ;)
Ja vēlreiz tā gadās,tad gan labāk uz servisu :)
P.S Tādas kombinācijas ir var teikt visiem telefoniem,kuriem nevar izņemt baterijas ,tikai googlē jāieraksta savs telefons modelis + reset un jāskatās bildes ;) Ja nu kādai vēl gadās kas līdzīgs :)
miss_lieliska tak nē :D tikai ļoti uzkrītoši skatījāmies viens uz otru un smaidījām =)
Un kāpjot āra no bānīša abi smaidījām milzīgo smaidu! :D dēēm.. vajadzēja pienākt klāt!
Rene - tu pirms nogļukoja, mēdzi regulāri slēgt ārā- iekšā telefonu?
Man servisā teica, ka tas ir biežākais gļuku iemesls. Cilvēki vienkārši neslēdz ārā. Bet datoram ir nepieciešams regulāri restartēties un jaunie telefoni tādi paši datori vien ir.