Nē, nu bet teorētiski, kas notiek ar gaļu, ja to uz 48h atstāj siltumā-tai parādās tārpi, tā sāk pūt, izdalās hormoni ar ko tas lops barots, izdalās nāves indes, kas ir dabīgas, jo audi atmirst(tieši tas pats, tikai ātrāk, jo zarnu trakts ir garāks)notiek mūsu vēderā. Gaļa ir smaga barība, tā netiek pilnīgi visa izvadīta no zarnu trakta, tā kādu laiku uzglabājas un turpina tur pūt.(Jo pat mūsu žokļi un zarnutrakts ir līdzīgāks govij, nekā vilkam, gan pēc garuma, gan pēc smalcināšanas spējām).
Kas notiek ar augli(dabigu, neapstrādātu ar ķīmijām), tas sāk pūt pēc vairākām dienām (tie, kas apstrādati, pūst vēl vēlāk). Ja to apēd, tas iziet caur zarnu traktu daudz ātrāk,jo ir viegls, vieglāk kunģim sašķelt, tādejādi neradot aizcietējumus.
katrs ēd ko grib.
Neesmu redzējusi nevienu veģetārieti, kurš ar varu augli spiestu mutē, bet ir nācies saskarties ar gaļēdājiem, kas cenšas pierunāt apēst šašļika gabaliņu(pus dienu tirpinot, vai man tiešam tā smarža nepatīk?) vai, kā mana omīte, vistas zupiņu.
Pati arī neiespringstu, ne mans templis, ne mana daļa, ko liek iekšā.
Vienīgi, skaidri zinu, ka neļaušu savā klātbūtnē dzivnieku nokaut, vienalga, zivs, gliemezis, mājlops.