Jasmīne, manuprāt, tā nav kāda privāta darīšana, bet vistiešākajā mērā attiecas uz abiem (pat ja maks katram savs). Bet par šo jau nav vērts pat diskutēt - katram savs modelis attiecībās. :)
Atceros ,ka mans viirs staastija ,ka tiesi tas labaakais ienakumu laiks vinam bija no 30-40g.Taa bija taada liela izaugsme.Laikam ne vienmeer ir viss atkariigs no gadu skaita.Latvijaa radinieks tiesi tajos 20+bija loti veiksmiigs naudas jautaajumos...!Liekas taa ir taada energija,kad "nauda miil cilveeku"-taads briidis,kad viss iet no rokas!
Chanele, bija bail, ka kāds nepamanīs to, cik tavs pensis pelna?:D
Interesanti, visām veči pelna tādu naudu, tikai dēļ kā tās diskusijas : Jāuztur savs vecis; Manējo atlaida no darba; Riebjas dot vecim naudu utt?
Angry, te vecenes bieži jauc - uz jautājumu par iecienītākajiem brendiem viņas min dizaineru apģērbus, ko pāris reizes ir redzējušas tv vai arī slīdot garām brendu veikaliem. Tas pats ar algām, tikai šampūnu un ziepes nespēj nopirkt
kroksis, ko man mans vīrietis ir iemācījis, tad tas ir neņemt neko uz kredītiem, līzingiem. Kad pašam bija ieplānoti pirkumi, kas sastādīja 40-50% no algas, paņēma un nopirka. Protams, pārējo mēnesi tā taupīgāk dzīvoja, mazāk varēja atļauties, uz mēneša beigām vispār gandrīz vai vieni paši makaroni, bet toties tagad nav nekādu parādu, nav nekādu saistību, nav nekādu maksājumu.
ar 700 latu algu var izdzīvot labāk nekā ar tūkstoti.
Šis ir diez gan pašsaprotami, jo nemaz tur nav lielas starpības. Bet, ja, piemēram, runājam par cilvēku, kas ar 700ls ļoti aizdomājas par pirkumiem, par cenām, bet cits ar 10000ls lielu algu pērk visu, ko vien vēlas. Nu, ja var atļauties, kāpēc ne?
Kā kuru mēnesi. No 700LVL līdz štukai kaut kur, bet cipari mainās katru mēnesi, es īpaši nečekoju, kur viņa nauda iet, zinu tikai tāpēc, ka viņam daargi hobiji, tā es varu saskaitīt , cik viņš tērē :D
Vai tās algas ir Latvijā?
Manējais pelna Valsts uzņēmumā ap 400Ls, mēnesī ar haltūrām ir vairāk, ap 500, bet skatos te visām puiši tūkstošus pelna. Ārzemēs skaidrs, bet vai Latvijā jaunieši var šādas summas pelnīt? (protams, nerunāju par tām, kurām vīrieši zem/virs 30-40 vecumā). Manam draugam ir 22.
Pašai vienkārši interesanti uzzināt-varbūt savējam ieteikt darbu mainīt?!! Esmu šokā, ja tik daudzām gandrīz tūkstošus vīrieši pelna Latvijā:)
Protams ir jauki, ka tik daudziem vīriešiem ir labas algas. Bet nesaprotu, kur rodas tās diskusijas par lētu pārtiku, apģērbu un citām lietām, ja izskatās, ka te apgrozās ļoti turīgas dāmas. Vīrietis pelna krietni virs vedējā, bet zupu jāvāra no vistu karkasiem?
Liene, manam draugam drīz jau 25, un viņam ir savs autoserviss, labo mašīnās, vairāk, sporta mašīnas, ir sava klientūra, +klienti no malas, un ja ir kāds "projekts"-tas nozīmē,motora maiņa uz jaunu vai jaudīgāku utt, kas uzreiz sastāda summu 400 LVL vai vairāk+viss pārējais , ko pa mēnesi taisa. Tā tā nauda nāk.