Šī ir tēma par kuru, lasot komentārus, parasti aizsvilstos, tāpēc nelasīju komentārus arī šeit un komentēju tīri tikai savu subjektīvo viedokli.
Atbalstu! Un patiešām nekad nesapratīšu tos cilvēkus, kuri spēj visrupjākajiem vārdiem aizskart homoseksuālus cilvēkus. Nekad savā dzīvē neesmu cilvēkus šķirojusi: ne pēc naudas daudzuma, ne drēbēm, ne izskata, ne tautības, ne ticības, ne orientācijas. Kāpēc?! Jo mēs visi esam tikai un vienīgi cilvēki. Visi esam nākuši šajā pasaulē, mums katram ir savas domas, jūtas, katram savi uzskati, pārliecība un skatījums uz lietām. Šajā gadījumā šie cilvēki ir izvēlējušies mīlēt sava dzimuma pārstāvi un citiem nav nekādu tiesību viņus nosodīt, jo tādā veidā tiek nosodīta otra cilvēka izvēle dzīvot tādu dzīvi kādu tas vēlas.
Ok, es neatbalstu visus protesta gājienus un izlēcienus, jo neuzskatu, ka tas ir nepieciešams. Taču, ja divas sievietes vai divi vīrieši neizrādoties dzīvo kopā savu dzīvi, tad tā ir viņu izvēle, kuru man nav tiesības nosodīt.
Par bērnu adopciju gan ir nedaudz savādāk tīri no tā skatu punkta, ka bērnam augot varētu būt smagi klausīties apkārtējo nosodījumā par to, ka viņam ir divas mammas vai divi tēti.
Vārdu sakot - atbalstu homoseksuālus cilvēkus tieši tāpat kā citus, kuri izvēlējušies savu dzīves ceļu. Protams, te es nerunāju par mazu bērnu izmantotājiem, maniakiem, izvarotājiem utt.
Visi esam tikai un vienīgi cilvēki un ja kāds mans labākais draugs pateiktu, ka ir savādāk orientēts, tas nemainītu manu attieksmi pret viņu. Man ir vienalga, ko katrs dara savā guļamistabā un ar ko labprātāk pavada kopā savu laiku - ja ir labs cilvēks, tad arī es būšu tikpat laba pret viņu.