homoseksuāļi

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Meitenes,vajag jūsu viedokļus sakarā ar gejiem. Atbalstiet geju laulību un to, lai tādi pāri varētu adoptēt bērnus. Vairāk ir domāts par vīriešu pāriem.
Paldies jau iepriekš par viedokļiem.
15.04.2013 09:21 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ondine neviens nesaka,ka nebūs trauma tad. Bet visu laiku tiek uzsvērts,ka heteroseksuāla ģimene(lai vai kāda tā būtu)vienmēr būs labāka nekā homoseksuāla.
15.04.2013 11:24 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
bet arī kāds no homoseksuālajiem vecākiem, var iet bojā, aiziet no ģimenes, un tad trauma ziniet nebūs

taisni tā, kas arī labi parāda, ka attiecībā pret dzīvi un tās pavērsieniem mēs visi esam vienlīdzīgi un bezspēcīgi neatkarīgi no savas orientācijas. milzīgs uzsvars uz vienlīdzīgi.
15.04.2013 11:24 |

Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Laulības -atbalstu. Bērnus -nē.
15.04.2013 11:30 |

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Liels paldies Jums par viedokļiem. Domāju, ka jāļauj katram izteikties. Izskatās, ka tās, kuras ir pret gejiem tiek uzreiz apbērtas ar jautājumiem. Nevienam neko nevajadzētu paskaidrot. Savādāk, citas nemaz neiesaistās diskusijā tieši ši iemesla dēļ.
15.04.2013 11:30 |

Reitings 20
Reģ: 24.11.2012
Dzīvoju valstī, kur cilvēki ir mazāk aizspriedumaini, viendzimuma laulības ir atļautas. Redzu kāda ir šī sabiedrība, tā neiet man pie sirds, tāpēc vien neatbalstu to!
15.04.2013 11:34 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Atbalstu, noteikti! Pazīstu arī homoseksuāļus. Sirsnīgākie un jaukākie cilvēki, ko pēdējos gados nācies sastapt! Un domāju, ka bērnam būtu tīri vienalga, ka abi viena dzimuma, galvenais,ka vecāki ir laimīgi un mīl viens otru. Būs gudrs - neņems vērā nekādus ''geju/lezbiešu dels/meita'' tipa aizvainojumus.
Lai tak cilvēki ir laimīgi un dzīvo pilnvērtīgi. Aizspriedumainie heteroseksuāļi gan kaitina, kā var gribēt liegt laimi citiem?
15.04.2013 11:51 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
A kas tā par diskusiju kurā netiek diskutēts un uzdoti jautājumi, un nedrīkst nevienam neko aizrādīt? :D
Bet jā, es atbalstu, man šķiet tikai pašsaprotami, ka būtu jāļauj diviem pieaugušiem cilvēkiem darīt ko viņi vēlās. Arī bērnu adopcijas gadījumā, jo es neredzu nevienu sakarīgu pretargumentu. Ja divi vīrieši nedrīkst audzināt bērnus, tad nedrīkstētu arī vientuļa māte/tēvs un valstij viņiem steigšus jāatrod kādu partneri (sarkasms, ja kāds nesaprata).
Nemaz nerunājot par to, ka neviens nav sašutis par to, ka tik daudzi bērni vispār aug bez vecākiem. Nemanu pie bērnu namiem rindas. Rindas pēc zīdaiņiem neskaitās, tos jau visiem vajag, es runāju par vecākiem bērniem.
Kamēr homofobi bļauj, ārzemēs jau netrūkst homoseksuālu ģimeņu, kas adoptē bērnus, kuri nevienam citam nav vajadzīgi un ir pie kājas. Šiem bērniem varbūt pirmo reizi dzīvē ir iespēja izjust, kas ir īsta un mīloša ģimene.
15.04.2013 11:55 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Atbalstu gan to, gan to. Man šķiet jokains arguments par to, ka tā ir novirze no normas vai kaut kas nedabisks, jo pētījumos ir pierādīts, daudzās (ja nemaldos, vairākos simtos) dzīvnieku sugu pastāv homoseksuālisms.
Kas mani visvairāk šajā jautājumā tracina, ir tā divkosība, piemēram, ja heteroseksuāls pāris publiski sadodas rokas, tad tas ir tik skaisti, bet, ja to izdara homoseksuāls pāris -- tā ir geju propaganda! Nu, neviens nevienam neko nemēģina uzspiest, visi tikai grib dzīvot harmonijā ar sevi. Seksuālā orientācija ir svarīgs identitātes aspekts, tas nebūtu kaut kā izmisīgi jāslēpj (nē, es nesaku, ka tas arī uzkrītoši jāizrāda, ja tāds jautājums kādai rodas :D ). Nu, pieņemsim, kā jūs justos, ja jums būtu visu savu mūžu jāslēpj tas, ka esat sievietes? Tas nozīmē dzīvošanu mūžīgā diskomfortā. Ieteiktu arī padomāt, cik bieži jūs netieši publiski izrādāt savu seksuālo orientāciju -- sadodoties rokās ar draugu, iedodot viens otram buču utt. Domājat, ka labi justos, ja katru tādu izpausmi pavadītu nosodoši skatieni, apvainojumi vai pat fiziska vardarbība?

Par adopciju -- tai, starp citu, ir tāda legāla alternatīva kā surogātmātes. Tādas ir izmantotas, lai laistu pasaulē tā paša Eltona Džona bērnus. Un kāpēc gan aizliegt (juridiski) vientuļam, materiāli nodrošinātam vīrietim tādā veidā radīt pēcnācēju? Tikai tas nav lēts prieks un ir pieejams tikai ļoti nodrošinātiem pāriem. Lasīju žurnālā Ir par latviešu lezbiešu pāri, no kurām viena ar drauga-geja spermu dzemdēja bērniņu sev un draudzenei. Manuprāt, tas ir arguments par labu adopcijai, jo var atrast veidu, kā audzināt bērnus, ja ļoti gribas, bet aizlieguma atcelšana noņemtu slogu no bērnu namiem.
15.04.2013 12:01 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Pievienojoties Mendas pirmajam teikumam, es gribētu zināt, vai piemēram, albīnisms arī nav novirze no normas? Un jebkāda fiziska slimība? Vai arī tur, kur jūs dzīvojat, jūs metat no klints katru, kas piedzimst ar sešiem pirkstiem vai dažādu krāsu acīm? Es vispār nesaprotu, kas ir normāls. Tas ir ļoti abstrakts jēdziens. Nemaz nesākšu runāt par to, cik augstpapēžu kurpes ir pretdabiskas un neviens ar tām kājās nepiedzimst.

Un par propagandu - propaganda uztrauc tikai tos, kuri acīmredzot, jūtās apdraudēti, ka paši varētu kļūt homoseksuāli. Man piemēram, pie vienas vietas, ko katrs uz ielas propagandē. Kristietību, budismu, pagānismu, komunismu, demokrātiju, svaigēšanu...ja mani tas neinteresē, tad neinteresēs arī pēc "propagandas". Lai reklamē ko grib, ja vien tas neietver sevī vardarbību, protams. :)
Mīlestības izpausmes ir skaistas jebkurā veidā. Nevienu īpaši neuztrauc ne heteroseksuāli pāri, kuri ar bērniem pie rokas viens otru uz ielas skaļi sauc par idiotu, ne māte, kura bērnam saka "kā tu man esi apriebies, vienmēr visu sabojā" (abi ir reāli novēroti/dzirdēti dzīvē). Jūs tādiem cilvēkiem neejat klāt un nemācat dzīvot, jo...tā nav jūsu darīšana. Vai arī jums patiesībā vienkārši ir pie kājas. Nu, tad nevajag spēlēt to muļķīgo teātri, ka jūs ļoti uztrauc tas, kā sabiedrību ietekmēs divi vīrieši uz ielas, kas skūpstās.

Nu tas tā, piebalsoju tik Mendai.
15.04.2013 12:11 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Par to, ka surogātmātes ir dārgs prieks, jā, UK tas pāris gribēja vienu bērnu, tas maksāja 25tk, bet tai sievietei bija dvīņi, nācās maksāt 50tk mārciņu :D
15.04.2013 12:16 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Trīs tēmas kur ir bezjēdzīgi uzsākt diskusiju:
Reliģija
Politika
Etniskā piederība& orientācijas
15.04.2013 12:21 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
gribētu zināt, vai piemēram, albīnisms arī nav novirze no normas? Un jebkāda fiziska slimība? Vai arī tur, kur jūs dzīvojat, jūs metat no klints katru, kas piedzimst ar sešiem pirkstiem vai dažādu krāsu acīm?

+++
Pievienojos šim te. Katram taču ir kāda novirze no normas, cits ir īsāks, citam ir alerģija no zemenēm, vēl citam ir problēmas ar matemātiku.
Arī homoseksuālisms ir atšķirība. Bet nekas tāds, kāpēc lai tiem civēkiem liegtu tādas tiesības, kādas ir pārējiem.

Bet, kas attiecas uz
Kāpēc neskaties uz saticīgām NORMĀLĀM ģimenēm, kurās ir gādīgs tēvs un mīloša māte?.
1) jo neviens no tām neizņems bērnus un neatdos adopcijai, un 2) neviens neapgalvo, ka visas homoseksuāļu attiecības būtu saticīgas vai visas heteroseksuālas ar milzīgām problēmām. Tiek mēģināts uzsvērt tas, ka nevajadzētu skatīties - kāda ir pāra seksuālā orientācija, bet gan - kādas viņiem ir attiecības un cik labu ģimenisko vidi viņi spētu dot bērnam. Personīgi man šķiet liekulīgs tas "krusta gājiens" pret geju pāriem, kamēr sabiedrībā redzami neskaitāmi piemēri ar heteroseksuālām attiecībām, kuras patiešām ir sabiedrību degradējošas gan no ētiskā, gan tikumiskā viedokļa.
15.04.2013 12:31 |

Reitings 258
Reģ: 08.01.2013
Atbalstu gan laulības gan bērnu adopciju. Visiem ir tiesības būt laimīgiem.
15.04.2013 13:10 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Homoseksuālisms priekš manis ir fū un pē!!! Ciest nevaru to propogantu, kas tagad notiek pasaulē - visādi gājieni, filmas, brošūras, skaļā klaigāšana par diskrimināciju u.t.t. Cik tas viss ir normāli un skaisti un dabiski... Pēeeee!!!!

Neatbalstu ne laulības, ne bērnu adopciju.

Vienīgi ieteiktu heteroseksuāļiem pamācīties no homoseksuāļiem attiecībā uz vēlēšanos noslēgt laulību. Mums te vesela diskusija ir "kāpēc vajag precēties?" ar n-tiem komentāriem cik tās laulības ir nevajadzīgas un bla bla bla. Bet paskat - homoseksuāļi to uzskata par ļoti svarīgu soli attiecībās un cīnās par iespējām salaulāties. Interesanti - kāpēc?... Kas gan tajā papīrītī ir TIK svarīgs?!... Kāpeč viņiem vajag to laulību, ja tak tāpat var dzīvot kopā?... Davaj mēs mūsu draugiem un paziņām homoseksuāļiem labāk skalosim smadzenes, ka laulības ir fufelis un ir jādzīvo bez tām! Jo viņi tak pavisam nemūsdienīgi ar to savu vēlmi precēties. Tas nav modē šobrīd!...
15.04.2013 14:48 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Neons - Man gan šķiet, ka viņi vēlas tieši to izvēles brīvību. Lai var precēties tie, kas grib, kas negribēs, tie neprecēsies. Cīnās, lai ir vienlīdzīgas tiesības ar heteroseksuāļiem. Un tā arī vajadzētu būt.
15.04.2013 15:04 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Dievs taču radīja arī gejus, transvestītus, transeksuāļus u.c.

Kā man teica kristieši - Dievs neradīja tādus, tas,ka cilvēks ir homoseksuāls vai ar kādu novirzi no normas ir viņa izlaidība!
15.04.2013 15:08 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
tatler - nu, protams, ko vēl Kristieši izdomās? :D Dievs radīja arī izlaidību, nodevību u.c.
15.04.2013 15:11 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
_paris, es varbūt arī piekrītu! Jo šī izlaidība ir aktuāla tikai pēdējā laikā. Vai vairākus simtus gadu atpakaļ bija geji un lezbietes? Vai vilks vilku ņem priekšā? Nē, tak, dzīvnieku tēviņš kopojas ar mātīti.
15.04.2013 15:18 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
tatler maldies,tas pastāvēja,tikai par to skaļi nerunāja,citādāk tika pie soda. Dzīvnieku pasaulē vispār homoseksuālims nav ierobežots,jo viņiem nav tādi valstu likumi kā mums,tāpēc zvēri to ir darījuši gadsimtiem ilgi. Un varbūt tev ir vērts painteresēties par seno Romu(piemēram),pirms runāt par izlaidību un izvirtībām mūsdienās.
15.04.2013 15:24 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Tatler, dzīvnieku vidū homoseksuālisms nav retums. Atceros pat rakstu par viena zoodārza pingvīniem - dzīvnieku pētnieki bija ievērojuši, ka pingvīni regulāri pārojas, tikai mazuļi kaut kā nedzimst. Atklājās, ka no lielā bara tikai dažas ir mātītes. Un tie daudzie, kas pārojas, ir tēviņš ar tēviņu.

Par gejiem un lezbietēm daudzus gadus atpakaļ - http://spoki.tvnet.lv/vesture/Homoseksuali-vesture/633837
15.04.2013 15:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits