Kuras taa vareetu?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Varbuut nebuus labi,ja savu teemu saliidzinaasu ar savas mammas staastiito,bet tomeer...lai iet!
Mamma nesen man teica,ka vinai loti patika ar teeti "nerakstiits likums"!Tikko abi nokluva pie kaada viesiibaas,taa katrs aizgaaja runaat ar kaadu citu cilveeku,arii dejoja gandriiz visu vakaru ar kaadu citu.Atnaakot maajas ,paarrunaaja vakara iespaidus!Varu teikt ,ka gandriiz eju mammas sliedees!Es varu visu vakaru runaat ar viira draugu ,kurs ir arhitekts par maajas paartaisiisanu,veel citu viirieti,kurs ir maakslinieks par gleznosanu uttViirs noteikti atradiis kaadu sarmantu sieviei ar kuru runaas par kosmosu,politiku uttMees neignoreejam viens otru,taapat padejojam,bet noteikti neseezam kopaa visu vakaru un uz pieres noteikti nav rakstiits"neaiztiec-nepieder tev"!Kaa ir ar jums?
14.04.2013 17:55 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Kopā vispār reti apmeklējam pasākumus. Pie draugiem arī parasti katrs apsēžamies savā galā un komunicējam ar citiem, bet draugs ik pa laikam mani atnāk samīļo, uzpilda glāzi un tā.
Pēdējā ballē, kur bijām kopā, nodejoju visu vakaru, bet ar draugu vienu deju. :D

Tā mēs esam(vairāk tieši es), mums viss labi.

Draugu lokā ir pārītis, kurus atsevišķi neviens nekur neaicina, jo pat uz meiteņu ballīti ieradīsies abi kopā. Viņiem arī ir tapusi iesauka apvienojot abus vārdus, jo atsevišķi tur nav ko runāt! :D
14.04.2013 19:19 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
Ar savu bijušo, kad apmeklējām kādus pasākumus, ballītes, vienmēr gājām katrs savu ceļu. Man nepatika būt ar viņu vienā kompānijā, jo viņš, kad mazliet iedzēra, stulbas lietas runāja, garlaicīgi filozofēja utt.
Ar tagadējo puisi gan ir pavisam savādāk. Laikam skaitāmies pie salipušajiem pārīšiem :D
Nu, protams, gadās, ka pazaudējam viens otru, bet tas nav uz ilgu laiku :)
Ar laiku, iespējams, būs savādāk, jo patreiz esam jauni un ballītes tādas mājas, dzīvokļu ballītes, kur parasti nav daudz cilvēku un visi kopā sēžam, runājamies utt. :)
14.04.2013 19:22 |

Reitings 16208
Jasmiine-paldies!:)Es tev saku-es esmu pilniigi no citas pasaules...Es jau tagad atkal ar domaam Hawaii(brauksu peec paaris dienaam),peldu okeaanaa ar delfiiniem,lieliem brunurupuciem,runaaju ar interesanto francuuzi par kaut ko taadu,kas mums tikai saprotams...Viirs ir iegrimis paarunaas ar kaadu dziednieku.Beigaas visi seezam muusu maajinaa un skatamies saules rietu un domaajam ,cik dziive ir tomeer patiikama bez striidiem...!
14.04.2013 19:24 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Tagad ta aizdomajos, komunikacija ar citiem, protams! Deja ka viens no komunikaciju veidiem? Sis jau ir apsaubami, vismaz man. Nezinu vai man tas arkartigi patiktu, bet nezinu, nav bijusi tada situacija, ka vins velas dejot ar citam. Lai gan jaskatas konteksta, ja ta ir kada kursabiedru atkal satiksanas pec daudziem gadiem, kapec ari nepadejot ar savu sola-biedreni?:)
14.04.2013 19:24 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Kā man patīk šie vispārinājumi un secinājumi!
Nav definīcijas par to, kas ir mīlestība un, kā tā izpaužas. Nav nekādu noteikumu, kas paredz, ka šajā gadījumā tā ir pareizi mīlēt, bez citā gadījumā tā noteikti nav mīlestība. Katrs cilvēks jūt, mīl, ir greizsirdīgs utml. savādāk. Un viņam tas ir pareizi, pat ja kādam kaimiņam tā nešķiet.
Ir samērā dīvaini domāt "tieši es zinu, kā ir mīlēt pareizi, bet lūk Anniņa gan savējo nemaz nemīl, jo nedara to tā, kā es vai manas draudzenes".
14.04.2013 19:26 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
_paris, es, piemēram, runāju tieši par augstskolas ballēm, darba ballēm. Protams, ka es dejoju ar saviem kursa biedriem, viņš ar savām biedrenēm. :D Darba ballē tas pats - ja viņa darba balle, tad mani dancina viņa kolēģi, viņš vadības dāmas! :)
14.04.2013 19:30 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Man ar tas liekas ok, bet manējam ne. Ja aizejam es pie sevis lūdzu dievu kaut nu neviens mani neuzlūgtu dejot, jo pēc tam varu klausīties brīnumu lietas. Brēc, ka viņu ignorēju. Esmu pat dzirdējsi tādus krievu lamu vārdus Kuriem pat nozīmi nezinu latviešu valodā. :-D Labāk kopā nekur neiet tad jūtos daudz brīvāk un labāk.
Man gan nav pretenziju, ja viņš aiziet padejot ar kādu citu vai iesaistās sarunās ar citām( ko viņš arī dara). Man pat interesanti pavērot.
14.04.2013 19:31 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Ne , vienkarsi ta ir un viss :D Es nevisparinu un nesaku , kaa ir jamil un kaa nav , es vnk saku , ka tur kur ir greizsirdiba nu tur nav milestibas pret otru , ka tikai pret sevi . Tu tam vari nepiekrist vai piekrist man ir vienalga
14.04.2013 19:31 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Greizsirdībai ir jābūt, tā liecina par mīlestības esamību. Tikai problēmas parasti sākas, kad to sāk izrādīt otram vai citiem.

Es gan uzskatu, ka atbrīvošanās no greizsirdības ir kā augstākais attiecību līmenis, tad, kad ir 100% pārliecība katram pašam par sevi, šī apzināšanās un pārliecība, ka tu esi nr.1 savam vīrietim, kā arī nostāja neizraisīt ar savu rīcību vai uzvedību greizsirdību savam partnerim.

Ja es tā drīkstu spriest, tad, man šķiet, ka Emannuelle ir piemērs tam, kā, iepazīstot citas kūltūras, savādāku dzīvesveidu un pasaulas uzskatus, cilvēkam paplašinās redzesloks un uztveres robežas, izgaist kaut kādi stereotipi utt.

nezinu, man nešķiet, ka tie ir putni galvā, man ir ļoti interesanti lasīt nedaudz atšķirīgu veidokli un pašai aizdomāties, kādos stereotipos es pati bieži vien dzīvoju.
14.04.2013 19:33 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Mes ta daram. Protams, vakara gaita apsezamies ari blakus un parunajam , bet visbiezak komunicejam ar citiem. Dejoju gan ar citiem, gan ar savu virieti.
Uzskatu , ka tas ir tikai normali un to sauc par socializaciju.
Esam bijusi kopa atputas brauciena , kur nedelu nerunajam ne ar vienu citu ka tikai viens ar otru, jo nevienu citu nepazinam.
14.04.2013 19:33 |

Reitings 13796
Back, nu ja, tas skiet pavisam sakarigi. Bet, ja mes aizejam uz klubu, piemeram, vins saktu dejot ar nepazistamam sievietem, nu nezinu ka man tas patiku, varbut patiktu, kas zina :D
14.04.2013 19:40 |

Reitings 16208
Jackie-noteikti taa varu teikt,ka ilgi dziivojot pasaulee,kur sajaukusaas dazaadas kultuuras,esmu sapratusi- esmu iistaa vietaa,man nav rakstiiti "likumi"-es daru visu tiesi taa ,kaa juutu par pareizu!Esmu loti taalu no taas dziives,kaadu atceros Latvijaa,kur visu laiku mazliet tomer piedomaaju,ko teiks citi,uztvers citi utt.Taapeec tiesi seit, esmu saakusi gleznot,taisu "trakas" dreebes,neredzeetas somas uttRunaaju "vienaa valodaa" ar sievieteem ,kuras vareetu buut manas meitas,vai manas mammas...te nav nodaliits-to var un to nee!!!
14.04.2013 19:43 |

Reitings 13796
Emanuelle, man skiet, ka tas nav atkarigs no vides tik daudz, ka no individa. Cits jutas brivi ari te, citam obligati vajag but citur. Ne velti mes arzemes uzvedamies citadi, skiet, neviens nepazist. Bt tas nav noteicosais, tu noteikti varetu but tada ari Latvija.
14.04.2013 19:50 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Tur jau tā lieta, ka jāatbrīvojas no tās domas- ko par to teiks citi, katrs mēs esam savādāks un ja kāds to nespēj pieņemt tās ir viņu problēmas.
14.04.2013 19:56 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Tikko abi nokluva pie kaada viesiibaas,taa katrs aizgaaja runaat ar kaadu citu cilveeku,arii dejoja gandriiz visu vakaru ar kaadu citu.Atnaakot maajas ,paarrunaaja vakara iespaidus!

šis man laikam arī liktos nedaudz par daudz. Tomēr viesībās parasti pie galda sēžam blakus (Vismaz sākumā). Tā, ka kopā tikai ienākam pa durvīm un vakara noslēgumā kopā izejam - bet visu viesību laiku pavadām ar citiem, arī gluži nav. Abi esam sabiedriski un labprāt vakara gaitā papļāpājam ar citiem, bet tomēr esam atnākuši kopā un viens otru neignorējam.
14.04.2013 20:46 |

Reitings 46
Reģ: 10.10.2009
Ucinoties tikai vienam ar otru jau vienā brīdī var iestāties lielā ļaunā rutīna.:)
Manējais gan uzreiz skrien klāt un apliecina īpašumtiesības ja redz ka kāds par mani interesējas par daudz.:) Tas gan tā patīkami.:)
14.04.2013 20:48 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ja mums ir ciemiņi, tad tiešām gādājam par tiem, nečubinamies savā starpā. Sabiedrībā turamies līdzās, nu kaut vai ar acu skatienu, kādu rokas nobraucienu pa muguru - a la - es tepat esmu, lai gan, protams, tērzējam ar citiem. Tiesa, viņš gan izkomunicējas pa pilnai klapei ar vīriešiem, nevis atrod šarmantu sievieti, ar ko diskutēt par kosmosu, tā gan nav noticis.:) Pirmoreiz bijām lielās kāzās, tad nu man bija iespēja pavērot, kā mēs uzvedamies. Jā, man patika, ka komunicējam lielākoties ar pāriem.
Bija arī pāris vientuļas, garlaikotas skaistules, ar no acīs nolasāmu vēlmi iepazīties ar visiem pēc kārtas, bet nu viņš prata saglabāt distanci, kas man bija pa prātam:D Galugalā atradās vusmaz pieci vientuļie puiši, kas viņām varēja ieliet glāzē un izdancināt;)
14.04.2013 21:02 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
bet tás ir tikai normálas, parastas attiecíbas - viens otru neierobezho, dríkst sarunáties un dejot ar citiem. man liekas nav normáli, kad páris ir salipis visu laiku, un nevaru parunát ar vienu no vinjiem, jeb vél trakák - kad viens no pára otram aizliedz komunikáciju ar pretéjo dzimumu!
14.04.2013 22:20 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Mans draugs ar citām nemaz i dejot negrib, man arī citiem arī īpaši ne, ne :) Mani tas apmierina. Mēs parasti daudz maz turamies kopā, bet nu gadās aizklīst. Man tas šķiet ok, tā ka notusē visu vakaru ar svešiem - man nemaz nepatktu. Labi, ka draugs ir līdzīgās domās :)
14.04.2013 23:46 |

Reitings 16208
Eliina-loti agraa jauniibaa un pirmajaa gadaa,kad veel taas tirpas iet paar kauliem tas ir saprotams!:)
Karinjo-maneejais kaadreiz pienaak no muguras un iedod bucu uz kakla!Tas ir taads briidinaajums ,ka vins eksistee tomeer...:D
15.04.2013 01:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits