Kuras taa vareetu?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Varbuut nebuus labi,ja savu teemu saliidzinaasu ar savas mammas staastiito,bet tomeer...lai iet!
Mamma nesen man teica,ka vinai loti patika ar teeti "nerakstiits likums"!Tikko abi nokluva pie kaada viesiibaas,taa katrs aizgaaja runaat ar kaadu citu cilveeku,arii dejoja gandriiz visu vakaru ar kaadu citu.Atnaakot maajas ,paarrunaaja vakara iespaidus!Varu teikt ,ka gandriiz eju mammas sliedees!Es varu visu vakaru runaat ar viira draugu ,kurs ir arhitekts par maajas paartaisiisanu,veel citu viirieti,kurs ir maakslinieks par gleznosanu uttViirs noteikti atradiis kaadu sarmantu sieviei ar kuru runaas par kosmosu,politiku uttMees neignoreejam viens otru,taapat padejojam,bet noteikti neseezam kopaa visu vakaru un uz pieres noteikti nav rakstiits"neaiztiec-nepieder tev"!Kaa ir ar jums?
14.04.2013 17:55 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Emanuelle, tagad vairums vīra/ drauga bijušos uzskata par draudu, ļaunumu un piemin tikai saistībā ar negācijām.
14.04.2013 18:33 |

Reitings 623
Reģ: 26.01.2013
tas jau ir ajuki ,ka taa var un nav pielipusi viens otram jo galu gala cik tad var majas , arpus majs viesibas u.tt. but tikai kopaa, vismaz ir ko parunat taa, bet ir jau cilveki kuriem vienmer divata ir labak nekaa ar ar vel kadiem ;) manas domas ir taa ja kkur aiziej ar savu pusi saja gadijuma uz pasakumu tad ir labi ,ka var parunat ar kadiem citiem un ta,jo galu galaa tad nav jabaidas ka varetu vien otram apnikt ;)
14.04.2013 18:36 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Maneejais reti pavada laiku viesiibaas, runaajot ar citaam sievieteem. Visbiezjaak vinju var atrast ar paareejiem viirieshiem kaadaa stuuriitii runaajot par dzelzjiem, finanseem utt. Un visbiezjaak tajaa barinjaa esmu arii es, jo man tie hobiji un intereses ir vairaak kopiigi ar viirieshiem nekaa ar sievieteem, kuras apspriezj beernkopiibu un beernudaarza audzinaataaju darbu. Dejojam reti.
14.04.2013 18:38 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Emmanuelle - iedomajies , ta dzivo un uzvedas visi '' normali '' cilveki , tas nav nekas ipass par ko butu jabrinas vai jauztver , ka izaicinajumu . Preteja gadijuma tas ir tinu attiecibas .
14.04.2013 18:39 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man gan liekaas, ja visu vakaru katrs ir savaa galaa, tur ir attieciibu probleemas un paarii viens otram ir taa pieriebushies, ka jo taalaak, jo labaak. Visam ir jaabuut liidzsvaraa. Dalju laika pavada kopaa, dalju atseviskji. Pateerzeet arii var trijataa, chetrataa utt.
14.04.2013 18:43 |

Reitings 1023
Nu es ta ari biju domajusi , ka rakstija krista. Laikam neizlasiju kartigi.
14.04.2013 18:45 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Man tikai vienreiz mūžā ir sanācis tā, ka esmu vienā pasākumā ar bijušo un tagadējo draugu. Un tās bija māsas kāzas. Par tādu situāciju biju informēta jau pirms (tā pat kā mans draugs), tāpēc nekāda pārsteiguma momenta mums nebija. Un ex pirms uzaicināja uz deju, atļauju pajautāja mana draugam. Lai arī draugs atļāva,protams, īpaši priecīgs viņš nebija. Bet kā vēlāk man teica - ja ex nebūtu pajautājis, viņam ļoti nepatiktu, ja redzētu,ka dejojam kopā.
14.04.2013 18:46 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kompānijas mēdz būt dažādas.
Ja kompānijā ir gandrīz visas brīvas meitenes un tikai daži puiši, tad diez vai Emmanuelle justos bezgala priecīga, ja viņas vīrs izdancinātu visas, izņemot viņu, bet tie pārējie puiši dancinātu citas vai nedejotu nemaz :D Un ja vēl tās meitenes nebūtu aizraujošakās sarunu biedrenes, tad vispār- lielisks vakars :D

Es varu visu vakaru runaat ar viira draugu ,kurs ir arhitekts par maajas paartaisiisanu,veel citu viirieti,kurs ir maakslinieks par gleznosanu utt Viirs noteikti atradiis kaadu sarmantu sieviei ar kuru runaas par kosmosu,politiku utt

Nu šis vispār izklausās mazliet svingeriski :D Ja kompānija sadalās grupās, dabiskais sadalījums ir sievietes un vīrieši. Sievietēm ir citas sarunas un temati, vīriešiem citi. Sieviete ir gatava klausīties par kosmosu... nu tikai flirta dēļ :D
14.04.2013 18:46 |

Reitings 16208
Jasmiine-es loti biezi lasu te loti negatiivas pieziimes par viiriesu bijusaam draudzeneem,sievaam.Te pavisam nesen bija diskusija,ka viirietis grib pabuut kopaa ar beerniem no iepriekseejaam attieciibaam,tikties ar sievu varbuut arii...nezin kaapeec ,taa iepriekseejaa sieva noteikti ir taa "riebiigaa vecene" uttCik daudz ir taadu gadijumu,ka satiekot iepriekseejo draugu ,pagreiz galvu uz otru pusi.
Es runaaju par "pasauli",kur ir pilniigi citi noteikumi-pastaav ciena starp cilveekiem ,kuri ir skiirusies.
Driiz brauksu uz Hawaii,atkal satiksos ar saviem "vaaciesiem".Mana dziedniece ir vaaciete...dziivo kopaa vienaa lielaa maajaa ar savu pirmo viiru un vina sievu.Es vienmeer ar apbriinu veeroju,cik sie cilveeki ir patiikami-pilniigi nekaadu negaaciju.
14.04.2013 18:52 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Sieviete ir gatava klausīties par kosmosu... nu tikai flirta dēļ

Muļkības. man nav interesanti runat par meikapu un lupatam vai serialaiem vislaik. Par kosmosu, medībām , politiku, vesturi un etc. gan .
14.04.2013 18:53 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ja abus apmierina visa vakara pavadīšana kopā, kā salipušiem, tad neredzu tur neko nenormālu. Kāpēc par to jāvīpsnā? Katram pārim ir savi noteikumi un uztvere par to, kā ir labāk.
Es ballēs nedejoju ar citiem vīriešiem un viņš nedejo ar citām sievietēm, ja esam aizgājuši kopā. Komunikāciju ar citiem cilvēkiem nekad viens otram neesam lieguši.
14.04.2013 18:58 |

Reitings 1023
Tas ir vnk limenis . Ta tiesam ir cita pasaule . Tacu parasti dzive tik biezi negadas satikt preti tadus pasus cilvekus. Iznemot pulcinus un nometnes , forsi , ka var aiziet uz balli un visi var but uz viena vilna.
14.04.2013 18:59 |

Reitings 16208
Jasmiine-man pagaaja diezgan ilgs laiks ,lai saprastu,ka viena no sliktaakajaam iipasiibaam ,kas var buut cilveekaa ,ir greizsirdiiba!Tas noziimee ,mees neesam parliecinaatas par savu "speeku",par to ,ka esam viiriesa "iipasaa sieviete"!
Es noteikti nevaru teikt ,ka mans viirs man ir apnicis liidz "bezsamanai",bet zinu vinu laikam "ar aizveertaam aciim",tas gan ...!Kas to buutu domaajis,ka tureesimies kopaa tik varoniigi,jo tas saakums bija tiesam interesants!
14.04.2013 19:08 |

Reitings 3934
+ Libra
Salipuši ir tad, kad viens no otra neatraujas. Bet kopā aiziešana uz pasākumu, dejošana un runāšana gandrīz visu vakaru ar pretējo dzimumu atsevišķi - tā jau ir otra galējība.

Interesanti, ko Emmanuelle teiktu, ja ievērotu, ka vīrs katrā pasākumā visu vakaru runā un dejo tikai ar vienu konkrētu šarmantu dāmu :D
14.04.2013 19:08 |

Reitings 1023
Emmanuelle Tu esi riktigs hipijs ar putniem galva :)
14.04.2013 19:12 |

Reitings 3934
Jasmiine-man pagaaja diezgan ilgs laiks ,lai saprastu,ka viena no sliktaakajaam iipasiibaam ,kas var buut cilveekaa ,ir greizsirdiiba!Tas noziimee ,mees neesam parliecinaatas par savu "speeku",par to ,ka esam viiriesa "iipasaa sieviete"!

Nepiekrītu. Ja nav greizsirdības, tad tas liecina tikai par to, ka otrs neko nenozīmē. Tāpat kā māte, kas neuztraucas un nepārdzīvo par savu dēlu-karavīru afganistānā, vienkārši nemīl savu bērnu.
Greizsirdībai ir jābūt, tā liecina par mīlestības esamību. Tikai problēmas parasti sākas, kad to sāk izrādīt otram vai citiem.
14.04.2013 19:13 |

Reitings 16208
Teika spliite-es zinu ,ka manam viiram loti patiik smukas,sarmantas sievietes.Zinu arii vina "iipaso" sievieti-pirms manis,kura ir loti liidziiga Merilin Monro-vienmeer briinos,kapeec vini nepalika kopaa?
Man laikam patiik tas ,ka vinam ir loti laba gaume uz sievieteem.Vienmeer smejos,ka tiesi Merilin Monro nav varbuut mans tips....!Manii laikam "seez ieksaa velnins"- mani vins izveeleejaas par sievu!Tas dara mani speeciigu!
14.04.2013 19:15 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Neesmu īpaši tam pievērsusi uzmanību, taču tagad aizdomājoties, laikam esam no tiem, kas ir salipuši kopā, jo kopīgi vienmēr esam iekš bariņa ar citiem līdzīgiem sev sarunu biedriem, kas nu tajā brīdi ir aktuāls. Jā, pa reizei, kad sākās lielās vīriešu sarunas uz terasēm, tad nu tīri aiz apsvēruma, kad negribas dzestru gaisu esam atsevišķi. Mājas ballītes, īpaši tad ja tās notiek mūsu mājās, tad ir savādāk, jo mēs esam organizatori un mums ir pienākums rūpēties par saviem viesiem, visādi citādi mēs pasākumos esam kopā ar citiem, nevis maliņā divatā.
14.04.2013 19:15 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ā, un vēl viens gadījums , ko noveroju:D
vienā darba pasākumā tiešām likās, ka viens puisis ir atnācis viens pats, jo nekas neliecināja par to, ka viņam līdzi būtu meitene. Dejoja ar daudzām, vienā brīdī pienāca pie manis un vēlvienas kolēģes un sāka cienāt ar dzērieniem un bārstīt komplimentus:D aicināja dejot , uzvedās kā brīvs cilveks un tā kā uzņēmums ir liels , tad protams nevar jau par visiem zināt ģimenes stāvokli. Tikai beigās, kad visi jau taisījās uz mājām parādījās ar asu žestu viņa draudzene un veltīja mums ar kolēģi pāris nejaukus izteicienus un vēl noteica- mīļais -kad tu mani pacienāsi ar kādu dzerienu?:D visi bija mēmi no šī pārsteiguma:D labāk tad jau salipt ar dzīvesbiedru nevis kā šie dumjie izgājieni...un cilvēkiem jau pāri 30:)
14.04.2013 19:18 |

Reitings 1023
teika_spolite - tatad Tu nezini , kas ir milestiba jo milestibaa greizsirdibas nav un tadai nav jabut
14.04.2013 19:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits