Jā, obligāti uzraksti visu sīkumos! :D
Nu lai nu kā...Manam puisim pirms manis bija attiecības ar manu vārda māsu 2 gadu garumā. Dažādu iemeslu dēļ viņi izšķīrās, bet vēl pāris reizes pārgulēja un pēdējā reizē viņš viņai pateica, ka ir sācis ar mani draudzēties, tikties (viņa mani zināja, jo pirms tiem 2 gadiem viens ar otru iepazināmies internetā, bet iejaucās viņa). Man arī bija neliela greizsirdība, jo meitene vēlējās atjaunot ar puisi attiecības, gribēja tikties, parunāties, bet es pati puisim no sirds biju pateikusi ko jūtu pret viņu, ka ir man viņš iepaticies un vai viņš lūdzu nevarētu atteikt viņai..Un viņš arī atteica. Protams, nesen es uzzināju, ka viņi bija satikušies, bet tāpēc, ka viņam bija viņas žēl un viņi visu mierīgi izrunāja un viņš viņai pateica, ka nekas vairs nevar sanākt, ka viņam esmu iepatikusies un viss. Un tā mēs esam kopā vairāk kā jau gadu. Protams, tagad mums ir smags periods, jo viens nezin ko vēlas un vai ir jēga turpināt, bet otrs šausmīgi nevēlās zaudēt otru, pārdzīvo un mēdz paraudāt. Bet nu ne par to periodu...Vienkārši, izbaudi viņa uzmanību, neliecies par bijušo ne zinis, ja viņš tev patīk, tad padari vakarus tādus, kas viņam liktu par viņu aizmirst pavisam. Ja viņam neko nenozīmē - aizies viņš atpakaļ pie viņas, ja tomēr kko nozīmē - tad viņš turpinās veltīt savu uzmanību tew. Aizejiet kaut kur.
Un piemēram tagad tu gaidi to vakaru..Tu varētu uzvilkt ko smuku, kas puiša sirsniņai nemierīgai liktu palikt. Sataisi vakariņas...Un gaidi pie lenas mūzikas! :)) Parādi, ko viņš ir ieguvis, ka ieguvums ir daudz labāks nekā tas ko viņš pasūtīja.