Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

interesanti??

Reitings 64
Reģ: 24.09.2012
Labvakar meitenes ..
gribu jums izstāstīt situāciju kādā esmu tgd..

itkā nekas liels bet neierasts tomēr..
tātad esmu ievākusies pie paziņas dzīvot.kamēr manā dzīvoklī notiek remonts..
viss bija kārtība līdz vakardienai ..mēs kopā spēlējam videospēles iedzērām alu un bij vnk jautri,,,lidz pēkšņi attapāmies viens atra skavas un sākam mīleties visas nakts garuma tas bija ellišķīgi labi :D šodien ar viss bija okey nejutām ne nožēlu neko...izturējāmies mīļi viens pret otru..... bet šovakar nez kādēļ pie viņa ieradās viņa bijusī.. jutos sasodīti neērti un vainīga..bet viņš viņas klātbūtnē tāpat man izrāda uzmanību un tādā garā..

man gar viņa attiecībām un vīņa bijušam nau nekādas daļas jo mums katram savas dzīves.bet tomēr jūtos nedaudz aizskarta un vīlusies,,itkā dusmīga uz vīņu iekšēji esmu bet ārēji to neizrādu izliekos ka viss kārtībā

pieķeru pie domas sevi ka man vīņš laikam patīk..vai tiešām būšu greizsirdīga??

pašai smiekli nāk par šādu situāciju
14.04.2013 03:18 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Ko lai saka - Tev nebūs jābaidās palikt uz ielas, ja nu vēl kādreiz būs situācija, ka nevarēsi palikt savā dzīvoklī.
Ja nopietni, tad - būtu gan bišķ jocīgi, ja Tev viņš nepatiktu, ne? Parasti taču pēkšņi neattopas, nodarbojoties ar seksu ar cilvēkiem, kas nepatīk.
Kā tas izpaudās, ka arī viņas klātbūtnē puisis izrādīja Tev uzmanību? Un - kāds iespaids palika, kāpēc bijusī tad atnāca (droši zini, ka viņiem jau iepriekš nebija sarunāts?)
Vislabāk jau, ja tas Tevi uztrauc, izrunājies ar to savu paziņu.
14.04.2013 08:44 |

Reitings 64
nu viņas bijusī vnk negaidīti ieradās ar draudzenēm ciemos,,,viņš pats bij pārsteigts par to...
un viņai bijušai bij vēl lielāks pārsteigums par to ka es esmu tur viņa dzīvoklī...

bet nu viņš protams ka uzņēma viņas..un sākās ballīte :D
viņš visu laiku man apķēra,deva bučas un skūpstus :) un tajā mirklī jutos divtik neērti viņas klātbūtnē bet diži par to neprātoju un ļāvos ai visai situācijai..

nu ja tā arī darīšu ka ar viņu izrunāšos šodien..jo kā nekā nevēlos lai viss nenoskaidrots tā arī beidzas :)
14.04.2013 14:21 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Izskatās, ka tu esi dabūjusi sev draudziņu. :D :D
14.04.2013 14:26 |

Reitings 64
:) nu lai mēs kļūtu par pāri tur vel daudz viņam jāpastrādā ar to lai tiktu galā ar savu bijušo :D
14.04.2013 14:32 |

Reitings 4343
Kāpēc tad esi greizsirdīga, ja viņš tā pasākuma laikā nepārprotami izrādīja, ka ir ar Tevi kopā, un Tu viņam patīc?
Kas lai zin, varbūt viņš ar bijušo joprojām palikuši vnk labi draugi (tā mēdz būt, ja arī pirms partnerattiecībām bijusi draudzība, piemēram, ja bijuši klasesbiedri vai kā taml), un tāpēc viņa uzskatījusi, ka var bez iepriekšējas brīdināšanas ierasties. Skaidrs tačuy arī, ka ne romantiskos nolūkos, ja vēl bariņu ar draudzenēm paņēma līdzi.
14.04.2013 14:51 |

Reitings 64
nu tādēļ ka viņš nemaz tik vienaldzīgs pret savu bijušo nau..jo esmu runājusi ar viņu par bijušām attiecībām..

nu lieta tāda ka viņa grib ar viņu turpināt attiecības un būt atkal kopā bet viņš to nevēlas..jo viņu interesē tikai viņa nauda un dārgas lietas ko viņš viņai var nopirkt.

greizsirdīga esmu tādēļ ka zinu ka viņam viņa vēl piesaista..
14.04.2013 15:09 |

Reitings 4343
Kāpēc viņi izšķīrās (pēc kura iniciatīvas tas notika)? Un cik sen tas notika? Cik ilgi viņi bija bijuši kopā? (Tas jau normāli, ka jūtas nepazūd vienā mirklī, kaut kāda pieķeršanās vēl var palikt).
Nu tik un tā, puisis tātad tās bijušās priekšā ļoti skaidri nodemonstrēja, ka nevēlas vairs attiecības ar viņu. (Katrā ziņā citas sievietes skūpstīšana ir gana saprotams mājiens).
Izrunājies gan ar viņu.
14.04.2013 15:15 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
ko lai saka, priecājies Tev bija labs seks visas nakts garumā priecājies, varbūt šonakt atkal paveiksies
14.04.2013 15:24 |

Reitings 64
labi skan atkal paveiksies :D

viņi bija kopa 2vus gadus un izšķīrās pirms kādiem 6 mēnešiem,

puisis bija tas kurš pateica ka vēlas pārtraukt attiecības un arī viņš bija tas kurš izvācās no viņu kopējā dzīvokļa..
14.04.2013 15:31 |

Reitings 4343
kaķēn :),domāju, ka Tev nevajadzētu par to bijušo uztraukties. (Nu un vispār - pēc tā, ka viņš Tev izrādīja uzmanību viņas klātbūtnē, ir taču skaidrs, ka viņš nevēlas atjaunot bijušās attiecības). Manuprāt, vienīgais jautājums, par ko Tev jādomā - ko jūs abi šajā situācijā vēlaties viens no otra. (Vai tikai labi pavadīt laiku, vai attiecības, vai ko citu).
14.04.2013 15:54 |

Reitings 64
pagaidām to uztveru kā labi pavadītu laiku,...jo nav jēga domāt par kko nopietnu kamēr nezinām ko paši vēlamies viens no otra..

vakar viņš man teica ka vēlās man kko svarīgu pateikt...bet lika gaidīt līdz šim vakaram...

nu un tgd sēžu un gaidu kas tas būs par ko viņš teiks :D
14.04.2013 16:10 |

Reitings 85
Reģ: 25.02.2013
eeee, mes arii notiekti gribesim zinaat to svarigo, ko vins tev gribees teikt!!?:)
14.04.2013 16:14 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
+++ zaptesburkai :)

bijusī noteikti matus plēš tagad laukā :D
14.04.2013 16:18 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
domāju,ka tev nav ko uztraukties par bijušo, tas, ka ir attiecību pagātne,tas jau normāli,lai gan saprotu tevi, gan jau viss kārtībā, uzraksti ko viņš pateiks :)
14.04.2013 16:21 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
nu lieta tāda ka viņa grib ar viņu turpināt attiecības un būt atkal kopā bet viņš to nevēlas..jo viņu interesē tikai viņa nauda un dārgas lietas ko viņš viņai var nopirkt.

Nu ko var zinaat, kaa patiesiibaa ir. Es laikam parunaatu ar vinju, lai tomeer nebuutu taada maigoshanaas vinja bijushaas klaatbuutnee. Ja nu vinjai tomeer ir juutas pret vinju, sanaak to meiteni speciaali saapinaat. Shaadaa veidaa vinjsh vinjsh izraada vinjai necienju.
Un jaa, laikam esi vinjaa iemiileejusies, ar ko tevi apsveicu!
14.04.2013 16:22 |

Reitings 64
ja obligāti uzrakstīšu.. :)

bijusī vakar nereāli pārdzērās..

bija interesanti pavērot viņu no malas un laikam saprotu kādēļ viņš viņu pameta...jo katra teikuma galā bija lietas kas saistītas ap naudu..

nesaku ka viņa slikts cilvēks vnk viņai dzīvē svarīgākais ir dārgas mantas...

saprotu ka visi grib labi dzīvot un atļauties ko sirds kāro..bet tad lai sāk strādāt un pati pelnīt
14.04.2013 16:26 |

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
Jā, obligāti uzraksti visu sīkumos! :D

Nu lai nu kā...Manam puisim pirms manis bija attiecības ar manu vārda māsu 2 gadu garumā. Dažādu iemeslu dēļ viņi izšķīrās, bet vēl pāris reizes pārgulēja un pēdējā reizē viņš viņai pateica, ka ir sācis ar mani draudzēties, tikties (viņa mani zināja, jo pirms tiem 2 gadiem viens ar otru iepazināmies internetā, bet iejaucās viņa). Man arī bija neliela greizsirdība, jo meitene vēlējās atjaunot ar puisi attiecības, gribēja tikties, parunāties, bet es pati puisim no sirds biju pateikusi ko jūtu pret viņu, ka ir man viņš iepaticies un vai viņš lūdzu nevarētu atteikt viņai..Un viņš arī atteica. Protams, nesen es uzzināju, ka viņi bija satikušies, bet tāpēc, ka viņam bija viņas žēl un viņi visu mierīgi izrunāja un viņš viņai pateica, ka nekas vairs nevar sanākt, ka viņam esmu iepatikusies un viss. Un tā mēs esam kopā vairāk kā jau gadu. Protams, tagad mums ir smags periods, jo viens nezin ko vēlas un vai ir jēga turpināt, bet otrs šausmīgi nevēlās zaudēt otru, pārdzīvo un mēdz paraudāt. Bet nu ne par to periodu...Vienkārši, izbaudi viņa uzmanību, neliecies par bijušo ne zinis, ja viņš tev patīk, tad padari vakarus tādus, kas viņam liktu par viņu aizmirst pavisam. Ja viņam neko nenozīmē - aizies viņš atpakaļ pie viņas, ja tomēr kko nozīmē - tad viņš turpinās veltīt savu uzmanību tew. Aizejiet kaut kur.

Un piemēram tagad tu gaidi to vakaru..Tu varētu uzvilkt ko smuku, kas puiša sirsniņai nemierīgai liktu palikt. Sataisi vakariņas...Un gaidi pie lenas mūzikas! :)) Parādi, ko viņš ir ieguvis, ka ieguvums ir daudz labāks nekā tas ko viņš pasūtīja.
14.04.2013 16:26 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Kādā sakarā viņa ierodas pie viņa dzīvoklī, ja šķīrušies jau kā pus gadu?? Es kaut ko nesaprotu....
14.04.2013 16:27 |

Reitings 5
Reģ: 11.04.2013
Tev tachu vinsh patiiik.....Aprunaajies ar vinju, vrb jums var kkas izveidoties!!! ;)
14.04.2013 16:28 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Lea, Tu nu gan pēc filmas scenāriju visu. Manuprāt, tādos gados tas izskatītos smieklīgi- vakariņas, sveces, lēna mūzika. :D Nu pēc rakstības un dzerstiņa dzīvoklī spriežu, ka gadi nav sevišķi daudz.
14.04.2013 16:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits