Cik ļoti esat pārliecinātas par savas OK drošību?

Reitings 32
Reģ: 13.04.2013
Sveikas! ;)
Uztrauc viena lieta... Gribu paklačot ar meitenēm - kā jums ir šajā sakarā. Lieta tāda, ka gadu lietoju OK ''Midiana''. Tomēr - mums ar vīru bail... Seksa laikā, lai arī lietoju OK, vīrs piekopj pārtraukto... Zinu, zinu, skan muļķīģi, bet mums bail... Liekas, ka OK un pārtrauktais ir drošāk :D Skan stulbi un bērnišķīgi, bet nu tā ir. Mums jau ir viens bērns, otru pagaidām neplānojam. Pēc sarunas ar ginekaloģi, viņa kā labāko man ieteica OK... Tomēr zinot, ka man daudz nevajaga un kā viegli palieku stāvoklī ir nedaudz bailes... Šobrīd sāku domāt, ka tās ir muļķības un jāuzticas, ja reiz ir tā... Kā jūs - uzticaties savām OK? Šobrid domāju - līdz ko vīriņš atbrauks, tā metīšu šīs stulbības pie malas un bliezīsim :D
13.04.2013 13:56 |

Reitings 197
Reģ: 09.04.2013
Es lietoju OK "Jasminelle" un teikšu tev vienu- atslābsti.. Es pat esmu aizmirsusi izdzert un tik un tā viņas mani ir pasargājušas n-tās reizes...Tu tiec pasargāta pat tajās 7 dienās,kad viņas nelieto un sākas mēnešreizes.
Reizēm tiešām smiekls nāk,ka meitenes sēž un rēķina kaut kādus datumus, kmōn, ko tad meties gultā,ja pat īsti nezini vai vajadzētu tā vai šitā..
Nobriest vajag garīgi un tad jau viss būs pats par sevi..!

Vairāk domāsi un baidīsies- vairāk sevi pakļausi šai iespējai!
14.04.2013 12:54 |

Reitings 197
Reģ: 09.04.2013
Un runājot par spirāli- tās nav drošākas par OK.. Jo, nekad tu nevari zināt, vai tev viņa nav nedaudz izslīdējusi, kaut kur ne tā kaut kas..
Ar tām spirāļu lietām es tiku pie brālīša :D :D

Un zinu vēl 2 draudzenes,kuru spirāles ir viņas pievīlušas.
14.04.2013 12:57 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
.., kāda vaina rēķināšanai? Drīzāk jau gultā neieteiktu "mesties" tām, kuras savu ķermeni pietiekoši labi nepazīst.
14.04.2013 13:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits