Sveika.
Es jau 2 gadus lietoju BB Bold 9780. Man patīk, kaut gan ir dažādas problēmas. Pirmais, kas visvairāk tracina, tas ir baterijas ilgums, dažreiz pat nakti neizvelk. Ir brīži, kad telefons uzkarās, nevar neko izdarīt un vienīgais, kas palīdz ir baterijas izņemšana, kas noved pie tā, ka BB restartēšanās ir drausmīgi lēns process. Aplikācijas man strādā, protams, ne visas, jo tagad BB ir jaunā operētājsistēma un daudzas aplikācijas ir tieši domātas tai, nevis vecajiem telefoniem.
Pēdējā laikā arī čakarējas Twitter, pazūd it kā i-nets, tad nākas izslēgt (izņemt ķeksi) zonu un pēc pāris sekundēm ieslēgt.
Bet kopumā man ļoti patīk, patīk vizuālais, patīk aplikācijas, īpaši BB Protect, kur var veikt backapus, man vienreiz mazais brālītis izdzēsa visus kontaktus un sms, bet ar BB Protect visu atguvu. Ļoti gaidu jaunos telefonus, Z10 un Q10, noteikti iegādāšos, kaut ganman draugs ir pret :D ,jo dažreiz pārāk bieži čīkstu, ka atkal telefons ir izlādējies. BB lieto arī kādi 5 draugi, sūdzības par restartēšanos un baterijas ilgumu, tapēc daži ir pārgājuši uz Samsung Galaxy Note. Bet es laikam BB nenodošu. :D