par kaķiem

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Sveikas, meitenes!
Ļoti gribu kaķi, bet pagaidām ņemt kaķi nebūtu īsti prāta darbs - tā tomēr ir liela atbildība un nav atbilstošu apstākļu.. :) Lai atvēsinātu manu lielo vēlmi pēc maza, pūkaina mīluļa un nakotnē palīdzēt sagatavoties trakākajam, ko no kaķa var sagaidīt, lūdzu tās meitenes, kam ir kaķis, padalīties ar savu mīluļu trakākajām izdarībām un niķiem :)
12.04.2013 19:11 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Mnējais ir lauku parastais...var just,ka ir tāds ģikijs piesitiens..
Sākumā bija trakāk..naktis negulētas un tā..tagad kaķis vismaz guļ...tikai žēl,ka man uz galvas.:D
15.04.2013 13:23 |

10 gadi
Reitings 13791
Reģ: 29.01.2009
Mans kaķis laukos jau ir noplēsis visas tapetes - plēš visur, kur vien tiek klāt - gan tik augstu, cik no grīdas var aizsniegties, gan uzlec uz skapjaugšas vai uz krāsns - paplēš arī pie griestiem. Paspējis apskādēt arī krēslus. Neļauj lasīt grāmatu, kā redz, ka tiek kaut kas lasīts vai rakstīts, skrien klāt un guļ virsū uz grāmatas. Bāž degunu cepumu traukā un tējas krūzē mēdz iebāzt ķepu. Pat''ik gulēt uz kājām, bet nedrīkst grozīties, jo tad viņam redziet neērti utt..
15.04.2013 13:27 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Mans kakjis ir iedomiigais. Izlaizhu pastaigaa, pec tam kad dzirdu ka skraapeejas pie majas durvimm paveru durvis- vinjsh tik lepni un eleganti leeniiteem naak iekshaa,kaa iista flegma, vienalga ka viss sniegs snieg pa durviim iekshaa. :D
tad vel pa naktiim- pie loga tup un njaud- palaizhu, un atkal jau peec 5min atpakalj, atkarto vairakas reizes. Ir bijs taa ka eju attaisiit vinjam logu, un shis aizlaizhaas uz citu istabu, un vislaik shitaa liek man atvert naktii logu, bet pats aizmuuk:D

Vinjsh neeeed ja es neskatos, vinjsh njaud un piikst liidz es aizeju un paskatos kaa vinjsh labi eed :D

Vinjam ir nodeviiga ziime- apseezhas pretii un gardi laizas, tad saprotu ka kaut ko atstaaju uz galda. :D

Ir vel tuukstoshiem neraatniibu vinjam, bet man taas neraatniibas un izdariibas baigi patiik. :)
15.04.2013 13:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits