Vīriešu attieksme

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Lai gan ar partneriem esmu ļooooti izvēlīga, taču vienā brīdī par to ļoti aizdomājos...

Attiecības dibinu tikai tad, ja jūtu, ka ir nostrādājis klikšķis. Vai arī ar ļoti turīgiem un ietekmīgiem vīriešiem sabiedrībā. Un šodien sevi pieķēru pie domas, ka nekad neesmu jutusi, ka vīrietis mani tā "paņem aiz rokas", jo esmu viņam ļoti vajadzīga, vai ļoti mani kāds būtu mīlējis. Visbiežāk ir tā, ka satiekamies tikai just for fun un uz tādas nots arī atvadamies, ar norunu, ka gan jau kādreiz satiksimies.... Un ja kontaktējamies, tad zinu, kādam fuc*ing nolūkam.! Un nu nāk sajūta, ka esmu atļāvusi sevi lietot kā tādu konfektīti - apēd gardumu un papīrīti lidina misenes virzienā, pat neatskatoties vairs atpakaļ kur tas"nokritis"....

Un tā pēdējā pusgada laikā saprotu, ka šādi pret mani attiecas vairāki "biezie" uzņēmēji, viens fuc*ing populārs, svarcēlājs, kā ari vīrietis, kurā biju iemīlējusies vēl pāris mēn uz priekšu. Vienvārdsakot, tie ir vīrieši, ar kuriem esmu vēlējusies kontaktēties, bet neesmu uzdrošinājusies, ielaist domu galvā, par nopietnām attiecībām, jo zinu, ka viņiem peld rinķī daudz zivtiņas, kas labprāt uz tā āķīša arī uzķeras.

Kādu stratēģiju, meitenes, man ieteiktu, jo nu ar vnk čalīšiem, nošļukušās džīnās un keponiem uz deguna - nespēju dibināt jebkāda veida attiecības.

Tagad ir iepaticies viens biezais kursa biedrs, bet tagad nesaprotu vai tas ir tpc, ka viņš ir biezs, vai fuc*ing izskatīgs...

Vnk tādi cilvēki man kārojas. :D Taču beigās palieku pie sasistas siles, jo tās taču ir elites!!!! Nezinu kā lai maina savu attieksmi pret vīriešiem, kurus lūkojos...?!?!?
12.04.2013 17:44 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Fabio, tu nemaz neesi labāks!
12.04.2013 22:04 |

Reitings 49
Reģ: 11.04.2013
Fabio, tu nemaz neesi labāks!

Piedod man paspruka !
12.04.2013 22:05 |

Reitings 438
Jackie

Stājies klubiņā!!!! :D

Tām, kurām tas viss ir svešs, tās šādu dzīvesveidu, dzīves filozofiju nesaprot un negrib saprast... Un nodarbojas ar savas indes palaišanu gaisā, atšķirīgos noliekto. Tas latviešiem ir asinīs!!!
12.04.2013 22:10 |

Reitings 49
kateliina, kad tavs skaistums izdzisīs tu vairs nevienam nebūsi vajadzīga, ap 30 tu jau būsi norakstīta.

Ej iedzer uzpīpē ! Un palaid sevi pa riņķi, aizkulisēs tie paši vīrieši par tevi smejas !
12.04.2013 22:13 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
filozofe tu :)
12.04.2013 22:17 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
kateliina, klubiņam līdzi laikam neturēšu:D nav man tādu "iekšu".
ir man viena draudzene, iespējam, līdzīga Tev. Varbūt ne visi uzskati mums sakrīt, bet cienu viņu par:
1)drosmi atklāti runāt par to, ko citas neuzdrošinās;
2)paširoiju;
3)par to, ka zina ko grib un netēlo svētuli.

Un man viņa ir simtreiz dārgāka par citām pareizajām un moralizējošajām draudzenītēm.
12.04.2013 22:25 |

Reitings 49
Tām, kurām tas viss ir svešs, tās šādu dzīvesveidu, dzīves filozofiju nesaprot un negrib saprast

Ja jau tev pašai tik ļoti, patīk šis dzīves veids ko tad tu šeit dari ? Kādas atbildes tad tu gribēji sagaidīt ? Aplausus par to kad tu dzenies tikai pakaļ naudai, bet neviens tevi nemīl ?

Tev cilvēki izklāsta viedokli, un tā vietā lai laipni atbildētu OK man skaidrs būs par ko padomāt, tu citus nosauc par durakiem, divi pirksti gaisā kanye west brilles virsū un aidā uz klubu !

Jūs runājiet, bet man vienalga, ko jūs domājat, jo es esmu krutāka par jums ! Ar tādu toni. Protams ka uzprasies lai tev kāds ar tomātu iemet pa tavu tukšo pauri !
12.04.2013 22:35 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Kateliina, kāpēc Tev bija vajadzīga šī tēma? Ja gribi mainīties, tad der ieklausīties citu sieviešu viedoklī. Ja gribi lielīties, tad šeit noteikti nav īstā vieta. Esmu tikusies ar daudziem, par kuriem raksta prese, dažiem pieder uzņēmumi, daži kolekcionē piedzīvojumus, kāds ir aktieris, taču mēs vienmēr esam bijuši labi sarunbiedri. Es viņiem stāstīju par saviem piedzīvojumiem, bet viņi dalījās pārdomās par savām jaunajām draudzenēm. Reizēm lasīja viņu īsziņas, smejoties par to, cik viegli kādu ir nopirkt. Jo vairāk mēs runājām, jo skaidrāk apzinājos, ka vēlos vīrieti, kurš augs kopā ar mani, ne atnāks ar miljonu bankā. Ceru, ka arī Tev šis mirdzums acīs būs tad, kad Tu mīlēsi to, kas ir, bez tā, kam jābūt
12.04.2013 22:36 |

Reitings 49
Ja gribi mainīties, tad der ieklausīties citu sieviešu viedoklī.

kateliina Daudzas šeit ir du ras, kurām vnk slinkums man atbildēt, domājiet ko gribiet!!!

Viņa ir pati gudrāka, domā ko gribi viņa par tevi nedomā !
12.04.2013 22:39 |

Reitings 11
Reģ: 29.05.2009
Tādas tiek izmantotas tikai pišukam, neviens saprātīgs vecis nepasāks neko nopietnu. Varbūt vienīgi 40 gadīgie "forever young" neveiksminieki.
12.04.2013 22:59 |

Reitings 49
Tādas tiek izmantotas tikai pišukam, neviens saprātīgs vecis nepasāks neko nopietnu. Varbūt vienīgi 40 gadīgie "forever young" neveiksminieki.

Heiteris tev vnx skāāuūūž, ka tu neesi ietekmīgs un ar nāuudūū =* un tavs viedoklis viņai nerūp. Viņai rūp tikai ietekmīgu vīriešu viedokļi, un tu tāds neesi !
12.04.2013 23:59 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Kāda jēga no zvaigznītēm,ja tu aizsedz vienu burtu un tāpat viss ir skaidrs?

Tas kādu tu sevi vīrietim pasniedz,tādu viņš tevi arī redz,tātad,ja viņi redz tevi kā drāžamlietu,tad pati esi vainīga,jo sevi tā pasniedz. Negribi? Tad nedari tā un viss.
13.04.2013 00:07 |

Reitings 168
Kāda grūpija , right :D Autorei cepiens par to, ka līdz galam nevienu turīgo elites vīrieti nevar sakoļīt..lai kā gribētu - tur arī visa problēma.
13.04.2013 01:04 |

Reitings 438
Un visu noslēgumā vēlos par šo tēmu izdarīt dažus secinājumus par tiem, kas komentēja.

1. Atļauties publiski nosaukt mani par mauku - tas ir nevietā. Neguļu ar vīriešiem par naudu un tad, kad man to lūdz, bet gan ar tiem, ar ko pati vēlos un tad, kad vēlos! Tas noteikti ir manis pašas pieņemts lēmums.

2. Kpc nevienam nevajadzīga? Es teicu, ka "parastie" vīrieši man ātri apnīk un apzināti ar tādiem kontaktos neielaižos un kas attiecas uz attiecībām ar turīgajiem - apzināti necenšos veidot attiecības, jo zinu, ka viņiem - tāpat kā man, ģimenes dzīve neinteresē, un meitenes, ar kuriem viņi ielaižas sakaros - ir daudz.

3.Par atteikšanos kometēt komentārus - tas attiecās uz tiem, kuri paši nesaprot, ko raksta.

4. Iespējams,ka šo diskusiju nevajadzēja veidot, jo tā aizgāja pavisam citā virzienā.

5.Pēc diskusijas sapratu, cik šeit -cosmo, ir daudz meiteņu, kuras ir gatavas nolikt ik vienu, kas rīkojas pretēji viņu principiem, steriotipiem. Nodir*ana un diskusijas ir 2 DAŽĀDAS LIETAS.
Tas ir līdzīgi kā pie mums LV žurnālisti, izrauj no teiktā dažus vārdus un izsaka spriedumus, kādus paši vēlas.

6. Iespējams, ka nožēloju, ka izveidoju šeit diskusiju, jo tik daudz NEPAMATOTAS INDES savā adresē domāju, ka nekad dzīvē nebiju saņēmusi.
13.04.2013 04:36 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Nav tā, ka meitenes ir vai nu tikai tādas, ar kurām grib tikai izklaidi vai tikai tādas, ar kurām grib veidot ģimeni. Tas vairāk ir atkarīgs no vīriešiem. Būs vīrieši, kas arī kārtīgās meitenēs redzēs tikai gaļasgabalu, būs vīrieši, kas ar meiteni pēc nakts sakara vēlēsies veidot attiecības. Esmu bijusi šīs abas meitenes- meitene izklaidei un meitene mīlošām attiecībām, lai gan mana uzvedība abos gadījumos ir gandrīz vienāda. Vienkārši pretī ir ''opposite'' vīrieši- babniķi un kārtīgie puiši, tāpēc arī tas, kā viņi redz mani ir pretēji ;)
13.04.2013 04:49 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Tāds tādu atrod.
Tu meklē sabiedrības krējumu un sabiedrības krējums meklē sabiedrības krējumu. Tā kā Tu neesi sabiedrības krējums, ja pareizi saprotu, tad vienkārši ik pa laikam kļūdas pēc nonāc sabiedrības krējuma rokās un kad viņi saprot, ka nekas neesi, atmet malā un turpina meklēt sabiedrības krējumu.
Ir cilvēki, kas paši grib kaut ko sasniegt dzīvē, bet ir tādi, kas grib uzlīst uz citu lauriem. Katram savs. Kādu maizīti izvēlies, tāda garoziņa jāēd :D
13.04.2013 08:54 |

Reitings 438
teika_spolite

Nu nepareizi gan Tu saproti, bet ne Tava daļa.

Pēc tāda komentāra prasās pa muti atšaut.
13.04.2013 09:36 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Pēc tāda komentāra prasās pa muti atšaut.

Es domāju, ka tev nevajadzētu sev pa muti sist.
13.04.2013 09:40 |

Reitings 49
Ļoti labi ka tev neinteresē ģimene !

13.04.2013 10:30 |

Reitings 49
BEFORE :D
13.04.2013 10:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits