Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīriešu attieksme

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Lai gan ar partneriem esmu ļooooti izvēlīga, taču vienā brīdī par to ļoti aizdomājos...

Attiecības dibinu tikai tad, ja jūtu, ka ir nostrādājis klikšķis. Vai arī ar ļoti turīgiem un ietekmīgiem vīriešiem sabiedrībā. Un šodien sevi pieķēru pie domas, ka nekad neesmu jutusi, ka vīrietis mani tā "paņem aiz rokas", jo esmu viņam ļoti vajadzīga, vai ļoti mani kāds būtu mīlējis. Visbiežāk ir tā, ka satiekamies tikai just for fun un uz tādas nots arī atvadamies, ar norunu, ka gan jau kādreiz satiksimies.... Un ja kontaktējamies, tad zinu, kādam fuc*ing nolūkam.! Un nu nāk sajūta, ka esmu atļāvusi sevi lietot kā tādu konfektīti - apēd gardumu un papīrīti lidina misenes virzienā, pat neatskatoties vairs atpakaļ kur tas"nokritis"....

Un tā pēdējā pusgada laikā saprotu, ka šādi pret mani attiecas vairāki "biezie" uzņēmēji, viens fuc*ing populārs, svarcēlājs, kā ari vīrietis, kurā biju iemīlējusies vēl pāris mēn uz priekšu. Vienvārdsakot, tie ir vīrieši, ar kuriem esmu vēlējusies kontaktēties, bet neesmu uzdrošinājusies, ielaist domu galvā, par nopietnām attiecībām, jo zinu, ka viņiem peld rinķī daudz zivtiņas, kas labprāt uz tā āķīša arī uzķeras.

Kādu stratēģiju, meitenes, man ieteiktu, jo nu ar vnk čalīšiem, nošļukušās džīnās un keponiem uz deguna - nespēju dibināt jebkāda veida attiecības.

Tagad ir iepaticies viens biezais kursa biedrs, bet tagad nesaprotu vai tas ir tpc, ka viņš ir biezs, vai fuc*ing izskatīgs...

Vnk tādi cilvēki man kārojas. :D Taču beigās palieku pie sasistas siles, jo tās taču ir elites!!!! Nezinu kā lai maina savu attieksmi pret vīriešiem, kurus lūkojos...?!?!?
12.04.2013 17:44 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Katelīna, principā saprotu Tavu vēlmi, biezie ģērbjas vīrišķīgi utt utt. Liekas, ka viņi ir pasaules naba. Ja neesi elitē, vai vismaz nepelni tik cik viņi, tur grūti iekļūt.

Bet pastāstīšu tev vienu lietu. :) ja tev izmaksā glāzi vīna un tu sēdies pie viņa mašīnā un pēc tam pārguli, ko tu gribi no vīrieša? Tev gribas, viņam gribas, abi paliekat laimīgi. Tu nevari gribēt, lai pret tevi izturas vai uztver citādāk, ja pati nemainies.
Lai gan, es jau tik sen dzīvoju Rīgā, nu ļooti maz foršu vīriešu. Un tie bagātnieki man riebjas līdz kaulam, es viņu acīs izlasu visu, ko man vajag zināt. Un ar visām viņu ''vakariņām'', skaistajiem poršiem un superīgo biznesu pasūtu tālāk.

Tev patīk nauda, atzīsti to. ;) Jo pārāk daudzas reizes pieminēji maciņa biezumu utt. Un vai zini, kas ir īstenībā? Cilvēka gudrību nekad neizmērīsi naudā. Man ir bijis, ka sarunājos ar puisi, kas vispār ir 3 gadus jaunāks par mani, bet viņš ir 100reizes vīrišķīgāks, inteliģentāks un spēcīgāks par 21 gadīgu tirliņu, kam senči nopirkuši mašīnīti un viņš nu ir baigais vecis tagad.. Labi, ir tādi, kas to nopelnījuši paši, bet lielākā daļa no viņiem uzskata, ka sievietes var nopirkt par naudu.
15.04.2013 20:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits