Vīriešu attieksme

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Lai gan ar partneriem esmu ļooooti izvēlīga, taču vienā brīdī par to ļoti aizdomājos...

Attiecības dibinu tikai tad, ja jūtu, ka ir nostrādājis klikšķis. Vai arī ar ļoti turīgiem un ietekmīgiem vīriešiem sabiedrībā. Un šodien sevi pieķēru pie domas, ka nekad neesmu jutusi, ka vīrietis mani tā "paņem aiz rokas", jo esmu viņam ļoti vajadzīga, vai ļoti mani kāds būtu mīlējis. Visbiežāk ir tā, ka satiekamies tikai just for fun un uz tādas nots arī atvadamies, ar norunu, ka gan jau kādreiz satiksimies.... Un ja kontaktējamies, tad zinu, kādam fuc*ing nolūkam.! Un nu nāk sajūta, ka esmu atļāvusi sevi lietot kā tādu konfektīti - apēd gardumu un papīrīti lidina misenes virzienā, pat neatskatoties vairs atpakaļ kur tas"nokritis"....

Un tā pēdējā pusgada laikā saprotu, ka šādi pret mani attiecas vairāki "biezie" uzņēmēji, viens fuc*ing populārs, svarcēlājs, kā ari vīrietis, kurā biju iemīlējusies vēl pāris mēn uz priekšu. Vienvārdsakot, tie ir vīrieši, ar kuriem esmu vēlējusies kontaktēties, bet neesmu uzdrošinājusies, ielaist domu galvā, par nopietnām attiecībām, jo zinu, ka viņiem peld rinķī daudz zivtiņas, kas labprāt uz tā āķīša arī uzķeras.

Kādu stratēģiju, meitenes, man ieteiktu, jo nu ar vnk čalīšiem, nošļukušās džīnās un keponiem uz deguna - nespēju dibināt jebkāda veida attiecības.

Tagad ir iepaticies viens biezais kursa biedrs, bet tagad nesaprotu vai tas ir tpc, ka viņš ir biezs, vai fuc*ing izskatīgs...

Vnk tādi cilvēki man kārojas. :D Taču beigās palieku pie sasistas siles, jo tās taču ir elites!!!! Nezinu kā lai maina savu attieksmi pret vīriešiem, kurus lūkojos...?!?!?
12.04.2013 17:44 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Maukas parasti labi pazist viriesus un zina ka no viniem panakt to ko velas. A te par vedertiesu virina kajas un neko pat no pieredzes neiemacas, tikai lielities prot cik trekni diki gajusi pari. Nja...
12.04.2013 19:41 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Ja jau viss ir tik sasodīti labi un lieliski, tad pričom te vaimanā:
ka nekad neesmu jutusi, ka vīrietis mani tā "paņem aiz rokas", jo esmu viņam ļoti vajadzīga, vai ļoti mani kāds būtu mīlējis.

Stratēģija?! paskaties no malas uz sevi - Tu biezeņiem esi TIKAI izklaide! Pati to arī saproti, kaut arī te spurojies visām (lielākajam vairuma) pretī, ka tā neesot :D
12.04.2013 19:42 |

Reitings 49
Reģ: 11.04.2013
Emmanuelle Es jau nenosodu golddigerismu, ja cilvēks pats ir vērtīgs, ja tu esi izglītota gudra, vai intelektuāla šarmanta sieviete, tu vari prasīt tikai to labāko no vīriešiem.

Bet te gadījums izksatās pēc šitā !

12.04.2013 19:44 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Maukas parasti labi pazist viriesus un zina ka no viniem panakt to ko velas. A te par vedertiesu virina kajas un neko pat no pieredzes neiemacas, tikai lielities prot cik trekni diki gajusi pari. Nja...

Smieklīgi, bet tiešām - pat mauku līmenī ir gudras maukas, kuras dabūs visu, ko vēlēsies, un stulbas maukas, kuras veidos diskusiju Cosmo, ka nedabū neko.
12.04.2013 19:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Morgan le Fay-es nesapratu tavu komentaaru?
Par izklaidi runaajot-es domaaju ,ka izlaidei vien, sie cilveeki var dabuut sev loti "gardu kumosu"-es atkaartoju to atkal...Sievu vini meklee pavisam citaadu.
12.04.2013 19:48 |

Reitings 3031
Ja autorei gribas atrast situetu virieti gimenes veidosanai, tad ieteiku vairak kajas nevirinat pirms pirksta nav saderinasanas gredzens, jo Latvija ir maza un tas krejums daudzreiz mazaks par to. Un ari sevi vajag pamainit, klubu lauvene ir gruti pamanit sievu un mati cienijamam virietim pie saniem.
12.04.2013 19:48 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Domāju, ka Tev tiešām pietrūkst pašvērtējuma. Tieši tādā ziņā, ka viss Tavs uzstādījums ir tāds, ka neesi viņiem laba diezgan, un tā arī pret Tevi attiecas, Tu jau pati sadali- viņi elite, es- kas grib tur iekļūt. (Neesi iedomājusies to izdarīt ar darbu un idejām starpcitu, nevis gultu?) Tev sev jāieskaidro, ka neviens nav augstāks tikai tāpēc, ka ir 'biezs' un slavens. Sākumā tiec galā ar sevi, esi pati savās acīs elite, ar šādu dzīvesveidu tas nenotiks nekad. Pat ja Tevi kāds arī iemīlēs, Tev pirmām kārtām ir jāciena pašai sevi.
12.04.2013 19:51 |

Reitings 3031
Emanuelle

Nu mauka ja ir gudra un virietis nezina vinas pagatni, var labi paradit sevi ka nopietnu sievieti, tadu ka virietis gribetu sev blakus, jo labi pazist viriesu domasanas veidu.
12.04.2013 19:52 |

Reitings 1761
Sievietei ir japiemit valdzinajumam, lai noturetu viriesa uzmanibu.
Ilgtermina nepietiek ne ar izskatu, ne seksu, kaut gan ne viens ne otrs nav mazsvarigs.
Izklausas, ka tev ir pabojata reputacija, jo LV ir loti maza un tas vidusmera ( aka bagatnieki lv limeni) loks ari ir loti mazs.
Un vel .. Social climbers gudri viriesi sajut pa gabalu.
Personigi es nekad nesapratisu to, ka sieviete var but medniece. Man liekas normali, ja viriesi skrien pakal MAN: izrada uzmanibu, velas tikties, komunicet... iegut manu laiku.. Nevis vice versa.
Es sevi nostadu ka balvu, kuru ir jacensas nopelnit, un viriesa manta nav no svara, jo bagatu viriesu ir pilna pasaule. Tiesi tapat ka skaistu sieviesu.
Bet ES esmu tikai tada tikai viena.
12.04.2013 19:58 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
Man ir viena meitene pazīstama, grūpija .. Iet uz klubiem tikai lai pārgulētu ar kādu pašmāju slavenību :D Viņai tas arī vienmēr izdodas..Sīkumos neiegrimšu:D
Tikai varu pateikt, ka agrāk (skolas laikā) viņa bija forša, draudzīga, interesanta meitene..Tiesa gan, bērnībā viņai grūti gāja, auga bez vecākiem, māte patstāvīgi dzēra, tēvs vandījās pa citām utt.
Nesen satiekot šo meiteni, biju šokā..cik tukša personība..Izskats, apģērbs ideāls, bet prātā un dvēselē meitenei tukšums..Un mums izvērtās diezgan gara saruna par viņas dzīvesveidu.. Uzdevu viņai jautājumu, vai viņa nevēlas sev patstāvīgas, nopietnas attiecības, kuru pamatā ir mīlestība, sapratne utt...Uz ko meitene atbildēja, ka ļoti bieži par to domā, bet, visticamāk, viņai neb;us tādu attiecību, jo viņai grūpijas dzīvesveids ir kā slimība, kā narkotikas..Ir mēģinājusi sākt veidot attiecības ar parastu puisi, bet viņai ātri paliek garlaicīgi un pie pirmās izdevības pārgulēs ar kādu futbolistu, basketbolistu, mūziķi, aktieri utt.
Var teikt viņa sevi ir norakstījusi...Bet ik pa laikam aizsapņojas par īstām attiecībām.
Šī pati problēma, šķiet, ir arī diskusijas autorei.
12.04.2013 20:20 |

Reitings 438
BeatOfLife

Jā, tā ir. Liela bauda ir pārgulēt ar "slavenību". Parasti vīrieši attiecībām vēl nesākoties - apnīk! Tpc uzskatu, ka es neesmu priekš attiecībām un attiecības nav priekš manis.

Lkm arī piederu pie šīs sugas!

Sooooooou! Līdzsvars šai dzīvē nepieciešams. :D
12.04.2013 20:39 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
BeatOfLife

Jā, tā ir. Liela bauda ir pārgulēt ar "slavenību". Parasti vīrieši attiecībām vēl nesākoties - apnīk! Tpc uzskatu, ka es neesmu priekš attiecībām un attiecības nav priekš manis.

Lkm arī piederu pie šīs sugas!

Sooooooou! Līdzsvars šai dzīvē nepieciešams.

Tad kāds sakars ir šai diskusijai un taviem izteikumiem:
tie ir vīrieši, ar kuriem esmu vēlējusies kontaktēties, bet neesmu uzdrošinājusies, ielaist domu galvā, par nopietnām attiecībām, jo zinu, ka viņiem peld rinķī daudz zivtiņas, kas labprāt uz tā āķīša arī uzķeras.

Nezinu kā lai maina savu attieksmi pret vīriešiem, kurus lūkojos...?!?!?
?
12.04.2013 20:46 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Katelīna patiks tev noteikti šī filma
http://www.youtube.com/watch?v=7Qn3tel9FWU
12.04.2013 20:48 |

Reitings 1223
Nu tad, kur ir problēma? Neredzu šeit problēmu.
Un šodien sevi pieķēru pie domas, ka nekad neesmu jutusi, ka vīrietis mani tā "paņem aiz rokas", jo esmu viņam ļoti vajadzīga, vai ļoti mani kāds būtu mīlējis.

Tev tas nav vajadzīgs, ja pareizi sapratu :)
12.04.2013 20:49 |

Reitings 438
Nu ja - bieži tikai runājot, diskutējot var nonākt pie pareizajām atbildēm.
12.04.2013 20:53 |

Reitings 438
Šīs diskusijas SECINĀJUMS:

GRŪPIJA, kurai patīk fuc*ing slavenības gan emocionāli, gan seksuāli!

Par visām nonācām pie kopsaucēja.
p.s. te nav ne kāds sakars ar biezajiem, kas maksā par to, ka ar tiem guļ. Tādos projektos neiesaistos!
12.04.2013 20:56 |

Reitings 1223
Nu re, jauki.
Lai veicas :)
12.04.2013 20:58 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
kateliina
Starpcitu un tev dzīvē nepietrūkst maigums, mīļums? Vai esi apmierināta ar to, kad esi iztukšojusi sevi pēc kārtējās prieka nakts ? Un nav tā cilvēka, kurš tevi saķers un samīļos, atbalstīs un pabikstīs vai tas tev nepietrūkst?

Man ir viena lieta, kas nepatīk šādām brīvām attiecībām - tas ir tukšums, ko viņas tevī rada... tu vari uzmest ielāpu ar nākamo, ar nākamo, bet tāpat tu mosties viens ej gulēt viens un ar visu dzīvē saskaries viens. Nav ne par ko rūpēties ne kāds, kurš rūpēsies par tevi...
12.04.2013 20:58 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Attiecības dibinu tikai tad, ja jūtu, ka ir nostrādājis klikšķis. Vai arī ar ļoti turīgiem un ietekmīgiem vīriešiem sabiedrībā.

godīgi? man pat tālāk nevajadzēja par šiem teikumiem tikt, lai saprastu, ka šeit būs cepiens un ka autorei kaut kas nav kārtībā, ja skatās principā tikai uz turīgo galu . atslābinies un neskrien kā tāda muļķīte ar čaļu trūkumu organismā, pretim visiem! tieši tas, ka tu uzreiz liec noprast ar spīdošajām actiņām to, ka tev patīk turīgums un viss, kas saistās ap šo, drošivien atbaida no tevis kā no potenciālās draudzenes! visām patīk mantas, labas mantas, nenoliegsim to, bet vai tas atklāti jārāda, vai tā jāizliek kā prioritāte? ;)
paskaties apkārt un vienkāršiem džekiem, kuriem nav super labās markas mašīnītes un kas tur vēl, varbūt pamanīsi kaut kur starp viņiem kādu, kur simpātijas būs abpusējas vai arī vienkārši nedari neko un uzradīsies, kad vismazāk gaidīsi ;)
12.04.2013 21:00 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Diez vai kaads no "elites" gribees kaadu, kura lieto lamuvaardu katraa otrajaa teikumaa. Tur aizvest atraadiit uz pasaakumu pie saviem draugiem paliks kauns, ka ar taadu sievieti tiekaas. Tev nav jaabuut skaistulei vai ljoti gudrai, lai buutu iespeeja nodibinaat attieciibas ar turiigu viirieti, bet tev ir jaabuut normaalai, patiikamai valodai. No saakuma kljuusti par taadu, kuru nav kauns atraadiit plashaakai sabiedriibai un tad meklee attieciibas.
12.04.2013 21:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits