Vīriešu attieksme

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Lai gan ar partneriem esmu ļooooti izvēlīga, taču vienā brīdī par to ļoti aizdomājos...

Attiecības dibinu tikai tad, ja jūtu, ka ir nostrādājis klikšķis. Vai arī ar ļoti turīgiem un ietekmīgiem vīriešiem sabiedrībā. Un šodien sevi pieķēru pie domas, ka nekad neesmu jutusi, ka vīrietis mani tā "paņem aiz rokas", jo esmu viņam ļoti vajadzīga, vai ļoti mani kāds būtu mīlējis. Visbiežāk ir tā, ka satiekamies tikai just for fun un uz tādas nots arī atvadamies, ar norunu, ka gan jau kādreiz satiksimies.... Un ja kontaktējamies, tad zinu, kādam fuc*ing nolūkam.! Un nu nāk sajūta, ka esmu atļāvusi sevi lietot kā tādu konfektīti - apēd gardumu un papīrīti lidina misenes virzienā, pat neatskatoties vairs atpakaļ kur tas"nokritis"....

Un tā pēdējā pusgada laikā saprotu, ka šādi pret mani attiecas vairāki "biezie" uzņēmēji, viens fuc*ing populārs, svarcēlājs, kā ari vīrietis, kurā biju iemīlējusies vēl pāris mēn uz priekšu. Vienvārdsakot, tie ir vīrieši, ar kuriem esmu vēlējusies kontaktēties, bet neesmu uzdrošinājusies, ielaist domu galvā, par nopietnām attiecībām, jo zinu, ka viņiem peld rinķī daudz zivtiņas, kas labprāt uz tā āķīša arī uzķeras.

Kādu stratēģiju, meitenes, man ieteiktu, jo nu ar vnk čalīšiem, nošļukušās džīnās un keponiem uz deguna - nespēju dibināt jebkāda veida attiecības.

Tagad ir iepaticies viens biezais kursa biedrs, bet tagad nesaprotu vai tas ir tpc, ka viņš ir biezs, vai fuc*ing izskatīgs...

Vnk tādi cilvēki man kārojas. :D Taču beigās palieku pie sasistas siles, jo tās taču ir elites!!!! Nezinu kā lai maina savu attieksmi pret vīriešiem, kurus lūkojos...?!?!?
12.04.2013 17:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nezinu,cik sii diskusija nopetna?Peedeejaa laikaa gruuti saprast...:DEs tomeer nepiekriitu ,ka bagaati viiriesi meklee sievieti ,nopietnaam attieciibam tikai gultai!Gultai jau vini var atrast loti vienkaarsi sievieti-tur nu noteikti nav probleema,iipasi ja macins ir loti biezs.Noteikti gruutaak ir atrast sievieti,kura ir uz "viena vilna",ar kuru buutu interesanti pavadiit kopaa briivo laiku.
12.04.2013 19:00 |

Reitings 438
Biezie un elites neguļ ar kuru katru - tas nu gan ir skaidrs!
12.04.2013 19:02 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kur tu saskatīji indi? Tu sevi pati esi tā pasniegusi šajā forumā. Staigā pa klubiem, uzmācies vīriešiem, brauc pie viņiem uz mājām uzreiz, izsaki sajūsmu par maka biezumu, krutu mašīnu, saki, ka tevi inetersē tikai bagātie u.t.t. Tavuprāt tas izskatās piedienīgi un apbrīnas vērti? Tas viss ir ļoti truli... Tā vien gribas tev ieteikt - nomierinies! Velti laiku mācībām, darbam un sevis attīstībai. Un pagaidi, kad kāds vīrietis pats pie tevis pienāks un uzaicinās uz randiņu! Šobrīd tu izskaties kā trakojoša vētra, kas ir bīstama gan sev, gan citiem...
12.04.2013 19:02 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
domāju, ka ja daudzas no jums zinātu kas ir kas - daudzām mute aizvērtos pašas no sevis.

Kas zin! Katrai ir bijusi sava audzināšana, katrai savi dzīves uzskati un skatījums uz dzīvi. Reizēm pat saprotamākajās lietās atrodas cilvēki ar pavisam citu viedokli. Un reizēm pat ir vērts izlasīt pat pašus krititizējošākos komentārus, jo neatkarīgi no izteiksmes veida, jebkurā komentāra var gadīties atrast kādu derīgu atziņu, kas pašai nav nekad ienākusi prātā. Vismaz man ta ir gadījies :)
12.04.2013 19:05 |

Reitings 438
Kas ir slinkts, ja eju pa klubiem, iepazīstos ar jauniem cilvēkiem, braucu pie viņiem uz māju uz vīnu,m???? Un kurai gan nepatīk bagātie?????? kas tur slikts ja pasaku to atklāti???

Es ne vārda neminu par maka biezumu viņiem, es pati neuzmācos, tikai iesāku sarunu (te nu gan ir atsķirība),.

Jā, es neizliekos par baltu, spalvainu ziepi, kura gatava ielīst da jebkur un piekrist it visam.

Dzīvoju kā dzīvoju un te prasīju tikai viedoklus, nevis nicinājumu!!!!!!
12.04.2013 19:06 |

Reitings 49
Reģ: 11.04.2013
Par to nicinājumu gan jūs kļūdaties. Mēs neesam tik emocionāli :p

Nu jā, tas nav domāts kā naids sieviešu izpratnē. Bet gluži vienkārši dziļa vienaldzība, tāda ar kuru tu saskaries , kad uz ielas ieraugi alkaholiķi kurš savas dzeršanas dēļ ir kļuvis par bezpajumtnieku , tev ir nospļauties par viņu pilnībā , jo viņš pats ir pie savas rīcības vainīgs.

Biezie un elites neguļ ar kuru katru - tas nu gan ir skaidrs!

Jā tikai par sievu tevi neviens neņems, tas arī ir skaidrs !
12.04.2013 19:07 |

Reitings 438
Nu jau te diskusija ir aizgājusi kā morāle.

Tu esi slikta, dari tā un nedari tā, nolaidies KU*E no augstumiem, saproti savu vietu un esi lejā - tepat pie mums visiem pārējiem, kur visi esam gaiši un pūkaini. Tad jau būs par 1nu objektu mazak uz ko riet!
12.04.2013 19:08 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Tak pati pieljauj, ka Tevi izmanto kaa konfekti un papiirinju aizmet labi taalu :D kam ir vajadziga meitene, kura pirmajaa vakaraa mo nakts kluba piekrit braukt majas??? Ar mani taa nekad nav gadijies! Gribi satikt- rit pazvani un uzaicini pusdienas ar viinu! Zini, es laikam vnm es bijusi no taam, kuraam taadi bagaatie un ar statusu pakalj skrejushi, laikam tapec, ka maaku mazliet uzvesties :) mans pedejais draugs - vinjam ir 2 dziivokli katrs 2 miljonu vertiba, mashina laba, nauda vairaak nekaa mums te kopaa saprashanas visaam :D kad ar vinju iepazinos, nakamaja diena vins man zvanija un teica taa - uz taam visaam shljuraam, kuras meklee bagatus vechus Tu vienigaa esi tik patiesa! Mees - virieshi - tadas kaa Tava draudzene (biju kopaa ar draudzeni) atveram kaa valriekstus - izeedam un pametam! Beigas ar to virieti nodraudzejos 6 menesus, jo vinja nenormaala greizsirdiiba mani apeda :)
Man ir bijusi veel 2 pieredzes ar taa tavien bagaatajiem virieshiem, sobriid vinji ir paldies Dievam atradusi normaalas un godiigas meitenes :)

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Jā, es neizliekos par baltu, spalvainu ziepi, kura gatava ielīst da jebkur un piekrist it visam.

Tiešām? :D

Reitings 438
Zii

Neesi naiva un netici nevienam komplimentam, ko saka tie ve4i nākamajā dienā - tas ir variants, kā dabūt ātrāk meitenei un izēst 4auliņu!

Ja es gribu, tad arī peikrītu un braucu. So what?
12.04.2013 19:12 |

Reitings 438
Meitenes, tagad jutīšos kā nopērta un visam ko darīšu, jutīšu lielus sirdsapziņas pārmetumus - jūsu padomi mani būs izaudzinājuši par krietnu ciema meiteni.!

Paldies jums visām!

p.s. dažām paldies pa īstam, jo bija komentāri bez liekas dir*anas
12.04.2013 19:14 |

Reitings 16208
Fabio-kapeec nenems!!??:DMani paneema...Es biju pavisam vienkaarsa sieviete,nekad nedomaaju,ka mana dziive ieies sajaas sliedees!Es zinaaju tikai vienu-kaapeec nevaru pameeginaat tikties ar cilveeku,kurs var man iemaaciit sleepot,speeleet tenisu,kopiigi iet uz pasaakumiem ,kuri abiem interesee.Ir tacu tik daudz viiriesu,kuriem nevajag to "sievas maizes pelniisanu",viniem vajag draudzeni,partneri ,ja arii gultaa uttKaapec vienmeer ir taads uzskats,ka "parasts cilveeks" ir limiteets?:D
12.04.2013 19:15 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Neviens tevi personīgi nenicina! Nicina tavu nostāju un uzskatus. Pasaki atklāti (kaut vai sev pašai), tu tiešām uzskati, ka esi labs vērtīgs cilvēks ar tādu dzīvesveidu, kāds tev ir? Kāda ir tava vislielākā vērtība? Ko redz vīrietis, skatoties uz tevi? Smuku ģīmīti? Dārgu izskatu? Vai tev piemīt sievišķība, trauslums, intimitāte, maigums, pieklusinātais kautrīgums, labestība u.tml.? Man ir radies priekštats, ka esi kā tanks - ko gribēsi to panāksi! Un prioritātes ir ļoti zemā līmenī...
12.04.2013 19:16 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Latvija...elite..
Nezinu kāpēc, bet sasmējos. :D
Īsti nevar saprast - tu tēlo vai esi vienkārši jau pār*ista.
12.04.2013 19:17 |

Reitings 16208
Es nupat uzduuros virsuu tadiem vaardiem "pascienas truukums"!!Kaapeec?Tiesi otraadi-sieviete veelas izrauties no dziives,kura ir limiteeta.
12.04.2013 19:17 |

Reitings 438
Emmanuelle

+++

Viņi var investēt sievietē daudz un pateicoties viņu sabiedrībai, sieviete iegūst milzīgu pieredzi...

Pati tikos ar 40gadīgu itāli, tikai tpc ka vadāja pa visādiem restorāniem un atļāvas par maltīti samaksāt pusi no manas algas, ko taja laikā pelnīju.
12.04.2013 19:19 |

Reitings 438
Emmanuelle

Malacis - Tavi komentāri šai diskusijā ir pērles!
12.04.2013 19:20 |

Reitings 49
Reģ: 11.04.2013
Emmanuelle

Nu tas atkarībā no reputācijas, cik ļoti viņa ir sabojāta. Un par to cik informēts ir tavs pārinieks !
12.04.2013 19:25 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Fabio-kapeec nenems!!??Mani paneema...Es biju pavisam vienkaarsa sieviete,nekad nedomaaju,ka mana dziive ieies sajaas sliedees!Es zinaaju tikai vienu-kaapeec nevaru pameeginaat tikties ar cilveeku,kurs var man iemaaciit sleepot,speeleet tenisu,kopiigi iet uz pasaakumiem ,kuri abiem interesee.Ir tacu tik daudz viiriesu,kuriem nevajag to "sievas maizes pelniisanu",viniem vajag draudzeni,partneri ,ja arii gultaa uttKaapec vienmeer ir taads uzskats,ka "parasts cilveeks" ir limiteets?

Tāpēc, ka Tevī bija kaut kas īpašs, šajā meitenē to nesaskatu!
12.04.2013 19:27 |

Reitings 16208
Fabio-tu runaa kaa viens nenoviidiigs latvietis,kuram ir loti gruuti sadziivot ar domu ,ka kaadai sievietei veiksies!Es vienmeer esmu bijusi par to,ka dziive piedaavaa tik daudz ,vienkaarsi ir jaamaak panemt.Es noteikti varu teikt arii,ka tas ir darbs ar sevi.Reizeem mums tas ir pa speekam ,bet reizem varbuut arii nespeejam paarlekt tai laktinai.Es domaaju ,ka loti biezi sievieteem ir bail pat tuvoties kaadam veiksmiigam viirietim,jo uzreiz pavid doma-ko nu es ,kur nu es!!!
Tiesi sajaa briidii ,es teiktu ,mums tad ir maza pasciena,nenoveerteejam sevi!
12.04.2013 19:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits