Aizņemtie

Reitings 313
Reģ: 11.04.2013
Man ir problema(bet man tā patīk) es satiekos tikai ar aizņemtiem / precetiem vīriešiem,tie kuri ir brīvi man vnk nesaista....

Kadai noteikti ir bijis ta pat,varu jautāt kā jūs tam tikāt pāri?!
12.04.2013 17:32 |

Reitings 354
Reģ: 29.01.2009
ahha, labs!
No sākuma pārbijos, kā manā vārdā varēja būt tāda diskusija! :o
Bet, izrādās mums tikai kopīgas profilbildes.. :D
13.04.2013 18:40 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tu kadai nocelsi to aiznemto, kurs pec savas dabas ir staigatajs, un busi patiesi laimiga, jo tu busi vina iemilejusies! tu priecasies par savu laimi lidz bridim, kad vinam uzradisies vel viena tada pati ka tu...un tad nu busi izarsteta!apsveicu!
13.04.2013 18:53 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es vienmér esmu uzskatíjusi un uzskatíshu, ka meitenes ar kurám krápj nav vainígas, vinja ir bríva, nopietnas attiecíbas nevélas - kapéc vinjai nepiekrist labam seksam ar simpátisku vírieti? un tas, ka vinjam ir sieva vai draudzene, un vinjsh izvélas vinju krápt ir tikai víriesha probléma, un, protams, sievas, jo sieva nespéj bút vírietim pietiekami laba!

ja man pajautátu ko tu pazaudéji mana víriesha gultá, es nejustos pazemota. vírietis nav nopirkta manta, kas vinjai pieder - es atbildétu, ka sniedzu to, ko tu nesniedz!

ja attiecíbás viss ir kártíbá, ir labs sekss un saskanja dzívé, ne vírietis, ne sieviete neskries meklét míljáko. bet ja attiecíbu problémas nerisina, pieméram neizrunájas, bet súdzas forumos cik viss slikti, seksu negribas, naudas nepietiek,kopígu pasákumu nav -ko tur bríníties, ka puisis atrod míljláko, ar kuru ir labi, un kura nezágjé un nestrídas katru dienu. nevainojiet míljáko, vainojiet sevi!

kad izskjíros ar ilggadéju draugu, biju míljáká, kádus 4 méneshus. sieva nojauta par mani, psihoja, taisíja skandálus víram. tá ká nopietnas attiecíbas negribéju, tas vírietis bija gudrs, interesants, spilgta personíba, man ar vinju bija interesanti. kad vinjsh sáka véléties ko nopietnáku, protams, es vinju pametu. tad biju jauna un glupa, tagad vairs nebútu míljláká :)
13.04.2013 19:09 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
es vienmér esmu uzskatíjusi un uzskatíshu, ka meitenes ar kurám krápj nav vainígas, vinja ir bríva, nopietnas attiecíbas nevélas - kapéc vinjai nepiekrist labam seksam ar simpátisku vírieti?

Hmm, pashcienjas jautaajums? Man doma, ka no riita veel vinjsh veica oraalo seksu savai sievai, nenomazgaaja muti peec tam un tagad mani bucho, liek man izvemties. Man arii ir bijis taa, ka neko iisti nopietnu neveelos, BET pat taadaa gadiijumaa gribu, lai viirietis buutu man pieejams jebkuraa laikaa un nebuutu jaabaidaas piezvaniit un briivdienaas varam kaut ko pasaakt.
13.04.2013 19:14 |

Reitings 5261
KRISTA, tikpat labi arí vírs var bút tikko veicis orálo míljákajai, un nákt pie tevis májás...

un man tas vírietis bija pieejams jebkurá dienas laiká, un zvaníju, kad gribéju. mans noteikums bija, ka man ir vienalga, ka vinjam ir sieva, vai vél káda, bet slépties un slapstíties es netaisos, un ja vajadzés un gribéshu, zvaníshu naktí. vinjsh piekrita, tá jau nav mana probléma, ko vinjsh sievai stástíja, par sarunám pa telefonu. un més kopá izbraukájám brívdienás visu LV :)

ja cilvékam sieva ir pie vienas vietas, kápéc man bútu par vinju jáuztraucas? sieva vinju attiecíbas bija novedusi tik tálu, ka víram gribéjás prom no májám.

protams, pat neapsvéru domu veidot ar vinju attiecíbas, lai gan vinjs véléjás, plus neiemíléjos. attiecíbám es izvélos vírieti, kas problémas risina, nevis bég no problémám
13.04.2013 19:29 |

Reitings 5261
un rakstíju, ka biju jauna un glupa - vairs nebúshu par míljáko nekad, bet nenozhéloju to, kas bijis! vismaz péc tá visa, es pati esmu iemácíjusies, ka vienmér ir jáizrunájas, neríkoju nekádas greizsirdíbas scénas, nebljauju, nepsihoju. mierígi parunájam, vienmér uzklausu... tás attiecíbas manám turpmákajám daudz ko iemácíja :)
13.04.2013 19:34 |

Reitings 9169
Taapeec es pilniibaa atbalstu otra cilveeka paarbaudiishanu ik pa laikam un par zobu higeenu 4x dienaa. Un kaapeec, ja cilveekam sieva ir pie vienas vietas un negribaas naakt maajaas, vinjsh no vinjas neskjiraas? Tu taadu cilveeku speej cieniit? Es nee. Katraa zinjaa vari teikt ko gribi, bet es miiljaakaas un sveshu viiru kaarotaajas par normaalaam neuzskatiishu. Un tikai nevajag pasacinju, ka taa otra sieviete nav ne pie kaa vainiiga. Daudzos gadiijumos un kaa veel ir (nesaku, ka visos) Esmu redzeejusi, kaa sievietes uzmaacaas vaarda tieshaakajaa noziimee aiznjemtajiem viirieshiem, skaidri zinot, ka vinji nav briivi. Nav noziimes, dabon viirieti beigaas vai nee, bet cienju taadas automaatiski zaudee manaas aciis. It iipashi, ja otra sieviete zina, ka sieva nevar nodarboties ar seksu deelj tikko dzimusha mazulja vai attieciibaas ir kriize un speciaali ik dienas izdaraas, lai pavedinaatu viirieti. Visticamaak, ja taadas liideejas, kura atklaati piedaavaajaas, nebuutu, viirietim kaaja nepasliideetu.
13.04.2013 19:45 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
sieva vinju attiecíbas bija novedusi tik tálu, ka víram gribéjás prom no májám.

Cik tipiski.

:D
13.04.2013 19:53 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Mis Take,
Pieņemsim, ka pāra attiecībās ir krīze, ir skandāli un nesaskaņas. Vīrietis atrod mīļako. Sieva nojauš. Un tagad tu pārmet, ka sieva taisa scēnas? Bet ko tad sievai darīt šajā gadījumā? Pēkšņi kļūt super mīļai, jaukai, ne ar vienu vārdiņu neko nepārmest par mīļāko? Kļūt par ideālu sievu un ļaut lai vīrietim ir tā mīļākā? Nē, tiešām, ko tajā brīdī darīt?
13.04.2013 19:56 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
sieva vinju attiecíbas bija novedusi tik tálu, ka víram gribéjás prom no májám.

Jā, jā, protams, kā vienmēr - sieva ir tā briesmīgā un vecis tas nabadziņš, kurš ''novests tik tālu''. Bieži vien krāpēji nekur nav novesti, vienkārši gribas drāzt visas pēc kārtas un nav cieņas pret to, kura par viņu mājās rūpējas no visas sirds. Bieži tiek krāptas sievietes, kuras attiecībās ieliek savu sirdi, rūpējas par to vīrieti, sniedz viņam visu. Un kāpēc tādā gadījumā viņas pelnījušas krāpšanu? Kāds tad ir attaisnojums????
13.04.2013 20:01 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ja preceēts tad nekad. Ja tikai draudzene nav problēmu. Kaut vai 3 bērni un pieci gadi šie būtu kopā. Draudzene nav manuprat it nekas. Ja gribu-nemu ciet:D
13.04.2013 20:08 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
indie, es Tev pilnīgi piekrītu!

Redzēju reiz karikatūru, kas spilgti iespiedusies atmiņā: blakus vīrietim fonā stāv viņa sieviete kā bilde - skaista, slaida, bet viņš stāv uz balkona un tecina siekalu uz nepievilcīgu, saņurcītu kaimiņieni. Morāle - ir tādi vīrieši, kuriem vajag nevis labāku, bet vienkārši savādāku...!
13.04.2013 20:12 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tas ka sieviete ir skaista vēl it neko nenzoīmē. Ta otra varbūt ka sieviete ir simt reižu labaka. :)
13.04.2013 20:17 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Kubiete, tas nu gan stulbs princips par tiem precētajiem. Ne jau visi pāri precas, citi ir pret kāzām un audzina bērnus un dzīvo visu mūžu kopā tāpat. Kas tad viņu attiecības ir mazāk vērtas???
13.04.2013 20:22 |

Reitings 213
Reģ: 10.04.2013
Kubiete, domāju, tajā karikatūrā nebija baigi dziļā doma ielikta - tas tikai virspusēji iezīmē to, ko es vēlējos pateikt.

....bet, ja tā otra ir 100 reižu labāka, kāpēc jākrāpj - ja var izšķirties un iespējams nodibināt laimīgas attiecības ar to otru!?

Te runa iet par to, ka vīrietis nevēlas uzņemties atbildību, jo pārtraukt esošās attiecības nozīmētu iziet no komforta zonas.
13.04.2013 20:24 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kamēr mīļākā ļauj izmantot savu caurumu precētajam/aizņemtajam, tikmēr zaudē iespēju sastapt cilvēku, kam viņa būs viss, ne tikai bezmaksas prostitūta.
Ja vīrietis patiesi mīlētu un cienītu mīļāko, viņš izšķirtos no sievas/draudzenes. Un sievas/draudzenes krāpj ne jau tāpēc, ka nav pietiekami labas, bet gan tāpēc, ka sievietes pašas plijas virsū un vīrietis vienkārši izmanto iespēju izdarīt visas tās lietas, ko viņa sieva/draudzene nevēlas, piemēram, anālais :D
Ja patīk sekss bez saistībām un pašcieņas nekādas, prātīgāk ir nodarboties ar prostitūciju, vismaz nauda par to ienāks :D :D
13.04.2013 20:29 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Lai arī plaši izplatīts uzskats, ka visi vīrieši ir vienādi :) Patiesībā tikai neliela daļa ir tie pārākie krāpēji, kas paši iet un meklē, organizē visādas mahinācijas, lai sieva neko nenojauš, kamēr paši dzīvo dubulto dzīvi utt. Lielākā daļa tomēr ir pārāk slinki un neies neko speciāli meklēt (ja nu vienīgi mājās situācija būs patiešām traka) un organizēt visādus bizdingus, lieki stresot, ka tik kāds kaut ko neuzzina jau tā stresainajā dzīvē. Bet, ja kaut kur būs aizdevušies vieni paši bez sievas un kāda čikse pati dodas rokās... nu kāpēc gan ne, jā, it kā ir rutīna ar savējo un seksuālas fantāzijas ar svešinieci kā jau jebkuram vīrietim ir, nu tiešām kāpēc gan ne.
13.04.2013 20:36 |

Reitings 448
Reģ: 25.01.2013
Jā, jā, protams, kā vienmēr - sieva ir tā briesmīgā un vecis tas nabadziņš, kurš ''novests tik tālu''. Bieži vien krāpēji nekur nav novesti, vienkārši gribas drāzt visas pēc kārtas un nav cieņas pret to, kura par viņu mājās rūpējas no visas sirds. Bieži tiek krāptas sievietes, kuras attiecībās ieliek savu sirdi, rūpējas par to vīrieti, sniedz viņam visu. Un kāpēc tādā gadījumā viņas pelnījušas krāpšanu? Kāds tad ir attaisnojums????

Pilnīgi piekrītu
13.04.2013 20:47 |

Reitings 9169
Lielākā daļa tomēr ir pārāk slinki un neies neko speciāli meklēt (ja nu vienīgi mājās situācija būs patiešām traka) un organizēt visādus bizdingus, lieki stresot, ka tik kāds kaut ko neuzzina jau tā stresainajā dzīvē.

+1. Straadaajot 10h dienaa, ik vakaru 1h paspeeleejoties ar beerniem, veltot laiku sievai un nedaudz savam hobijam reti kuram buus energija iet un mekleet citas.
Vieniigais jautaajums tev, chanely vai tu pati tieshaam no sirds priecaajies par sava viira saansoljiem un tos atbalsti, ja jau saki "kaapeec ne"?
13.04.2013 20:50 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Es domāju -krāpj ja attiecibās kaut kas trūkst ,ja viss būs labi starp diviem ,tad trešais vienkārši nav jameklē.
13.04.2013 20:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)