4awas...
Mani nomoka viena lieta...
Jūs nezinat kā ir ar zīlnieces teikto,tas ir kas līdzīgs zvaigznes nokrišanai ka vēlēšanos nevar teikt,savadāk tā nepiepildīsies.
Un kā ir ar cīlnieces teikt,ja es kādam to teikšu,tas var piepildīties vai arī ne?!
Mna piemēram bija problēma sar vīriešiem ,,,viens ,pēc otra un nekkas nesanāk ,piekrāpa...Sapratu savas kļūdas , un visbeidzot izveidoju savas attieicbas....man īstas mātes arī nav ,viņa man deva daudzus padomus .
Esmu bijusi tikai pie numeroloģes. Kad bija nopietnas problēmas attiecībās ar nu jau esošo vīru. Tikai pēc cipariem noraksturoja mūs abus. Pastāstīja par saderību un ko nedrīkst darīt, lai saglabātu attiecības mūža garumā.
Cenšamies abi tagad pie tā pieturēties un pagaidām izdodas. Dzīvojam kā svaigi iemīlējušies.
Esmu bijusi pie kāršu licējas. Pateica visu tā, kā ir.
Man liekas, ka ar kāršu likšanu doma ir tāda, ka zempaziņā tu pats jau zini pareizās atbildes, kārtis tikai palīdz tās atklāt... :)
Nu lieta bija tāda ka man pazīstama bija pie zīlniece un viņai zīlniece pateica ka es 6dien cietīšu automašīnās avārijā,nu itkā nekas nppietns bet tikuntā,tas viss lika padomāt,bet nu beigās mājās tiku dzīva un bez nekādiem starpgadījumiem..
Domija bija tāda ka ja izstastīsu tad tas nepiepildītos,bet ja topaturētu iekšā kā noslēpumu tad tas varētu piepildīties,nu kkas līdzīgs zvaigznes krišanai un vēlēšanās ievīlēšanās.....