Kas man kaiš?

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nebūtu jau nedēļa pagājusi, vispār neustrauktos, bet tā - man sāk šķist, ka laikam jāgriežas pie ārsta, kaut gan jautājums diezgan smieklīgs. Savā ziņā. Iedomājos pirms pirmdienas ārsta apmeklējuma apjautāties jums.

Tātad, es jau nedēļu konstanti žāvājos. Ne tikai no rīta, ne no miega, ne pamostoties - visu laiku. Tas, kas mani nedaudz biedē ir tas, ka es žāvājoties īsti nesasniedzu to žāvas rezultātu (nu, smieklīgi izklausās) un uzreiz žāvājos no jauna. Es nevaru normāli ieelpot caur muti. Tāda sajūta, ka man tur klape priekšā. Varu žāvāties stundu no vietas, bez rezultātiem.

Es saprotu, ka nedaudz smieklīgi varbūt izklausās, taču tas ir tracinoši. Man nākas elpot ceļot plecus uz augšu, lai ievilktu dziļu elpu. Un pat tad ne vienmēr izdodas.

Un vēl - aptuveni pirms stundas sāka sāpēc plaušas un es atkal visu laiku žāvājos, pie tam tagad tas jau ir sāpīgi.

Varbūt kādai tā jau ir bijis? Kas tas ir par dranķi?
11.04.2013 22:24 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Ja Tu smēķē, tad es esmu droša, ka tas ir no smēķēšanas. Cigaretes veicina nogurumu, savukārt, plaušas mēdz brīdināt ļoti laicīgi to "saimnieku" par gaidāmajām sekām. Man bija identiski, tas bija arī viens no iemesliem, kāpēc atmetu.
Ja nesmēķē, tad nemācēšu izskaidrot :)

s, kas mani nedaudz biedē ir tas, ka es žāvājoties īsti nesasniedzu to žāvas rezultātu

Manam draugam bija identiski- arī smēķēja vairākus gadus.
Nē, Tu tiešām pīpē, vai ne?:D
04.06.2014 20:10 |

Reitings 32
Reģ: 28.03.2013
es nepīpēju
04.06.2014 20:38 |

Reitings 1045
Reģ: 29.05.2014
Man nav tā, ka visu laiku, bet kad sāku žāvāties, tad ir riktīgs čau, bet ar elpošanu problēmas nesagādā nekādas.
04.06.2014 20:40 |

Reitings 32
Reģ: 28.03.2013
nu, es sāku domāt, varbūt mugura pie vainas? Biju pasākusi skriet 7-10 km. bišku sāp mugura. Varbūt no tās arī tādas sajūtas rodas? Ka jāžāvājas. Sirds man pārbaudīta, tur nekādu patoloģiju nav. Un ja būtu plaušas, tad domāju, ka paskriet tak nevarētu. Bet drusku stress ir, daudz strādāju pēdējā laikā, mugurā arī smagums, savilkts kautkas. Un arī krūškurvī tāda sajūta, ka visi muskuļi saspringri un vaļā nelaižas....
04.06.2014 20:49 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Skābekļa trūkums organismā, vai nu kā viņu sauc. Vajag iziet pastaigāties, svaigā gaisā, tas tiešām var palīdzēt. Ilgas darba stundas, mazkustīgums, tas viss noved pie tā, jo atrodies pārsvarā telpās. Pamēģini katru dienu kādu pus stundu pabūt laukā, lēnām pastaigājoties, varbūt aizej uz parku, pasēdi, relaksējies. Galvenais pabūt svaigā gaisā.
04.06.2014 20:55 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Parasti žāvas ir tad kad ir skābekļa trūkums smadzenēm vai arī kā saka, ka žāvas ir lipīgas :D Taču tā ka tev viņas ir ilgstoši, tad tur būtu vēlams tomēr pārbaudīt sirsniņu un plaušas. Varbūt smēķē?
05.06.2014 13:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits