Labākas draudzenes un sirds draudziņa nebūšanas....

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/114314/labaka-draudzene-pavedinaja-manu-puisi
Izlasīju šo stāstu , un radās apgaismība izveidot tēmu , un pajautāt , kā ir ar Jums ? Vai Jūsu labākā draudzene ir kādreiz nodevusi Jūs tādā ziņā ?
Un ja nē , ko darītu ,ja tā notiktu ?
10.04.2013 21:22 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Jā, man bija viena, kurai pa visām varītēm vajadzēja visus puišus, kuri man bija. Skolā sēdējām vienā solā un draudzība sākās, jo nevarēju pieklājīgi no viņas atkratīties- visur, kur gāju, viņa nāca līdzi. Viņa atklāti kārās maniem puišiem kaklā, bieži raidīja manā virzienā tekstus "kā būtu, ja es viņu savaldzinātu..?"
Ballīte pa ballītei un tad es viņu iepazīstināju ar saviem draugiem un pamazām viņa ienāca manā draugu lokā, jo pašai draugu nebija (jā, VISPĀR neviena). Kļūda, kļūda, kļūda! Tādēļ arī bija tik grūti no viņas šķirties- nebija tā, ka es viena varētu vienkārši pārtraukt sakarus.
Vienā ballītē pieķēru viņu skūpstāmies ar puisi, kurš man tajā laikā patiešām patika un viņa to ļoooti labi zināja un pati teica, ka viņai viņš neinteresē un cer, ka mums kaut kas sanāks.

Pēc kāda laika sapratu, ka vairs nevaru izturēt un negribu savā tuvumā tādus cilvēkus. Lēnām (vairāku gadu garumā) distancējos no viņas, pēdējo 2-3 gadu laikā īpaši vairs neuzturu kontaktu. Reizi pusgadā ar viņu tiekos, pēc viņas iniciatīvas, bet biežāk redzēt man nav ne mazākās vēlēšanās, kur nu vēl draudzēties. Viņa ir it kā laimīga ar kaut kādu šmurguli, bet, godīgi sakot, man ir dziļi pie kājas. Lai dzīvo laimīga un liek man svētu mieru.

Mūžu dzīvo, mūžu mācies- liels paldies viņai arī par to, ko viņa man iemācīja:
1) turēt savus puišus no draudzenēm pa gabalu, kamēr par puisi neesmu 100% pārliecināta,
2) neievest savā draugu lokā jaunus cilvēkus.
Patreiz savus bernības draugus sargāju no citiem. Man ir vairākas draugu kompānijas, katriem savs stāsts, bet bērnības draugus ar citiem kopā nemiksēju. Ļoti stingri nodalu, ko ar kuriem kopā daru. Dzimšanas dienās visi man mīļie var sanākt kopā, bet ne vairāk.
10.04.2013 23:08 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ja ar mani kādreiz dzīvē tā notiks,es tiem cilvēkiem pateikšu paldies,ka atsvabināja mani no nevēlamā,nevis lika pavadīt dzīvi kopā ar tādiem draugiem un mīļotajiem :)
10.04.2013 23:09 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
japjap, mana beerniibas labaakaa draudzene izraadiijaas pilniiga kuce.
10.04.2013 23:20 |

Reitings 8171
Ak un vēl-kāpēc jūs vainojat tikai meitenes? Domāju,ka jūsu draudzeņu vietā varēja būt arī sveša sieviete,tāpat būtu piekrāptas ;)
10.04.2013 23:26 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nevaino jau tikai. tā vienkārši uzreiz ir dubulta nodevība.
10.04.2013 23:27 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Nazi, ja buutu cita, tad, protams (jo juutas jau nevar taa apsleepeet sevii tik viegli) vainotu arii to otru meiteni un arii puisi. Bet kaada velna peec DRAUDZNEI (turklaat maneejaa bija labaakaa draudzne 17 gadus) ir jaadara kas tik ljoti riebiigs un ljauns. Protams, ka muusu draudziiba izjuka. Un es joprojaam esmu uz vinju dusmiiga. Jaa, protams, puisi losis ir aizmirsies, bet taa nodeviiba no draudzenes puses....
10.04.2013 23:33 |

Reitings 8171
Zili_rudzi es vadījos vnk pēc kopējā teksta,kas tiek izteikts.

demoiselle Protams,par draudzeni vairāk sāp nekā par puisi,tas ir fakts,bet kā jau minēju iepriekš "priecājies,ka esi tikusi vaļā no sev dzīvē nevēlamajiem cilvēkiem" :) Un pārtrauc dusmoties uz viņu,viņa nav pelnījusi pat tavu dusmu izelpu ;)
10.04.2013 23:38 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
viņa nav pelnījusi pat tavu dusmu izelpu

labi pateikts ;)
10.04.2013 23:39 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
es personīgi sev esmu uzlikusi tabu savu draudzeņu vīriešiem, pat neapsveru domu flirtēt, un pat ja viņš pats flirtē ar mani, vienkārši ignorēju. līdz šimkaut kā ir sanācis neiekulties nekādās situācijās :)

bet, esmu saskārusies, ka manam puisim (nu jau ex) karas kaklā, labi zinot, ka viņš ir aizņemts. tās gan nebija manas draudzenes, bet vienkārši paziņas. un beigās izrādījās, ka puisis pats bija flirtējis pretī un atbildējis uz meiteņu simpātijām... tā ka, kas gājējs, tas aizies, kā jau Marta iepriekš teica..
11.04.2013 01:58 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Neviena mana draudzene un arī neviens no puišiem nav šādi mani nodevuši(manuprāt, ja kas tāds notiek, tā ir nodevība no abām pusēm, nevis tikai no draudzenes). Ja kas tāds notiktu...man ļoti sāpētu, bet es noteikti izslēgtu no savas dzīves abus šos cilvēkus. Ne man vajadzīgs tāds puisis, nedz arī tāda draudzene, kas nevar sevi savākt.
Arī pati nekad neesmu ko tādu nodarījusi savām draudzenēm. Draudzeņu puiši man ir tabu.
11.04.2013 02:10 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Uij! Manas visas "draudzenes" vienmeer pinas ar maniem bijushajiem! Vienmer!!!!! Pirmaas attiecibas, kad man bija - izjuka, calis ar to draudzeni pinas, lai man atriebtos, ka es vinju pametu! Mans nakamais bijushais a ar manu ta laika draudzeni arii parguleeja, tad ari musu attiecibas bija uz izjukshanas robezhas, bet atvest uz savam majam vinja vinju gan vareja velak! Tas pats puisis meginaja mani atguut, es teicu, ka nekaa nebus un nakamaja sekunde piekeru ar savu labako draudzeni gulta - plikus :D
Tadam labakajam draudzenem neticu - man ir mamma, tetis, braalis un omites, kuras noteikti spes iedot lielaku padomu nekaa manas "draudzenes"!
11.04.2013 03:43 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
mums ar labāko draudzeni nekad nav patikuši vieni tie paši puiši, tāpēc nekad neviena otrai neesam nodarījušas. Un es arī nespētu, es nespētu dēļ puiša atteikties no labākās draudzenes, jo viņa man noteikti nepiedotu un kāda tur vēl piedošana, bet vidusskolā viena cita draudzene kura gan nebij tik tuva, bet tāda paziņa, kura pēc tam kļuva vairāk sastopama un vairāk sākām tusēt kopā nocēla man manu puisi, cik es biju dusmīga, kad viņa vēl ballē ar viņu dejoja bet es aiz klavierēm raudāju :D ak vidusskola :D nekas, pēc 2 nedēļām mans puisis atskrēja pie manis atpakaļ , bet otra meitene tāpat nebeidza ar mani draudzēties, vispār tikko atcerējos vidusskolu, jo manu toreizējo puisi gribēja visas, arī mana klasesbiedrene kura viņam dzejoļus sacerēja :D un arī vēl viena klasesbiedrene kura man riebās līdz sirds dziļumiem, es pret viņu tādas intrigas vērpu, vienkārši gossip girl blēra :D

bet ja par tēmu īsti- nekad neesmu draudzenei nocēlusi čali un tā nekad nedarīšu, man jau tagad ir savs un nedomāju ka vajadzēs kādai citas flenderēt nost :)

un ja nu kādai dzīvē gadās, ka ir iespēja vai vēlaties tā piekrāpt draudzeni, padomājiet vai tur viena mīcīšanās ar puisi, kurš acīmredzot krāpj tavu draudzeni, krāps arī tevi, ir tā vērts lai pazaudētu draudzeni! :)
11.04.2013 06:05 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
Nav bijusi tāda situācija. Un esmu pārliecināta, ka tāda situācija arī nebūs. Parasta draudzene - jā, pieļauju, ka varētu būt tāda situācija, bet ne labākā draudzene. Tā kā man tāda ir tikai viena, jau no agras bērnības, esmu 100% par viņu pārliecināta :) Un mums arī gaumes puišu izvēlē ļoti stipri atšķiras :D
11.04.2013 07:04 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Mūsu četrotnei ir teiciens: draudzeņu puiši un draudzeņu ex ir tabu, tikai kārtējie bikšaiņi, nevis iekāres objekti. Mums katrai ir sava gaume un kritēriji, kas kurai patīk - nepatīk.
Par mammas labāko draudzeni gan uzzināju, ka viņa ir maigojusies ar mammas otro vīru, kamēr mamma darbā. Bet to uzzināju pēc tam, kad mamma jau bija šķīrusies un neko nevienam neesmu stāstījusi. Protams, ka viedoklis par šo sievieti tagad ir... Ticu, ka dzīvē viss nāk atpakaļ, jo šīs sievietes vīrietis tagad satiekas ar citām.
11.04.2013 08:29 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Vislabākajai draudzenei ir jābūt mīļotajam cilvēkam. Citādi ar laiku nesanāks ne viens ne otrs.
Kad cilvēkam veidojās ģimene tad tam ir jākļūst par galveno attiecību centru.
11.04.2013 09:07 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
šajā situācijā tā ir cūcība, bet ir situācijas, kam meitene nemaz nav aizvīlēja, bet viņu par tādu uzskata, bet nu tas tā,. kāpēc šeit iet runa tikai par piedošanu/nepiedošanu draudzenei?un kā tad ar puisi?tam jau nav savas galvas un domas kā daudz domā. es ar laiku piedotu, bet nekontaktētos ne ar vienu, ne ar otru. ja draudzene ir gatava vienreiz uzmākties manam draugam, tad darīs to vēl. tikai nevajag turēt uz cilvēkīem ļaunu prātu. reizēm dzīve ar mums izspēlē tādu joku, lai mūsu dzīve pēc tam kļūtu tikai labāka.
11.04.2013 11:43 |

Reitings 3966
da un te vēl nesen dažas sūdzējās, ka puiši babņiki, tad redz kapēc puiši tādi ir , kuces vainīgas. :D
13.04.2013 23:49 |

Reitings 2230
Bija man viena 'laba' draudzene, kura labu laiciņu klausījās, kā es jūsmoju par puisi, jo bija ieķēries man sirdī, bet dažādu iemeslu dēļ neko nevarēju vēl bīdīt.
Un viņa paralēli izmeta tādus tekstus, ka "phe. nav tak viņš nekas...pat simpātisks neliekas".
Un tad pēc laika viņa man paziņoja, ka viņiem netīšām ir sanācis saiet kopā, bet nu viņai jau viņš nemaz tik ļoti nepatīk, vienkārši viņš esot tik ļoti pieķēries, ka nespēj neko pārtraukt :D
Pēc dažām nedēļām viņa jau vāļājās pa cita gultu.

Sapratu, ka viņa vienkārši mēģināja savu zemo pašapziņu pacelt. Ne nu čalis bija saķēries, ne nu viņiem kaut kas bija. Galvenais jau bija man to visu pasniegt tik izpušķoti :)

Draudzenes vairs neesam, bet ar puisi viss tāpat sanāca.
15.04.2013 00:14 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Up.
18.04.2013 19:57 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
jācer, ka Lauvene nav tā pati kaza, kas man pirms 2 gadiem atvīla puisi. Un pēc tam ar krokodila asarām acīs taisnojās. Žēl, ka tik ilgi izniekoju laiku ar to duraku. Bet par ''draudzeni'' gan nepārdzīvoju, jo tāda palaistuve, kāda ir viņa, nav vnk neviena.. Un tur ir arī iemesls, ģimenes attiecības, tas, ka visiem ģimenē viņa vienaldzīga utml..

Meitenes, ziniet, kā ir? Normālam vīrietim pietiek ar vienu. Man ir bijušas 101 situācija, kad aizņemts puisis līdis klāt, vai baigi skatījies, flirtējis utt. Man nez kāpēc laikam ir pašcieņa, tādus pilnībā ignorēju, jo saprotu, ka arī ar mani esot kopā, tā notiks. Un man žēl tās meitenes..
18.04.2013 22:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits