Mana situācija ir sekojoša.
Esam kopā 3 gadus, no tiem 2 dzīvojam kopā pie maniem vecākiem.
Attiecību sākumā abi mācījāmies, es mācos arī tagad, bet viņš 2 gadus jau kā absolvējis. Būtibā problēma ir naudā. Agrāk domāu, ka man nevajag vīrieša naudu un ka es sevi dzīvē spēšu pati uzturēt, un uz to arī gāju, jau no tīņu vecuma esmu meklējusi un atradusi dažādas iespējas kā pašai nopelnīt. Tapēc sākumā arī man nebija svarīgi cik viņš pelnīs u.t.t. Bet tagad sāku savas domas mainīt. Šo 2 gadu laikā kopš beidza skolu viņš ir strādājis aptuveni 6 mēnešus, oficiālā darbā knapi 4 noturējās, veselības problēmas vislaik, kuras manuprāt, rodas uz nervu pamata, jo nav apmierināts ar darbu, samaksu un to ka nesaņem tik cik gribētos. Nu jau 5 mēnešus sēž mājā bez darba. Es pati dzīvoju uz studējošā kredīta + saviem pārdotajiem darbiem. Viņam ir valsts pabalsts ~80ls mēnesī. Tā kā dzīvojam pie vecākiem privātmājā laukos, nav nekādas īres maksas utt, bet ir citi ikdienas rēķini un vajadzības, par kurām lielākoties maksāju es, viņš tikai pasaka piedod ka nevaru palīdzēt. Savu naudu iztērē benzīnā, alū un mašīnā. Kad saku ka verētu meklēt darbu, tad atbild ka baidās par veselību. Viss jau varbūt būtu paciešams, bet runājot par nākotni izskan piezīmes ka es pelnīšu labi un varēšu bezmaz viņu uzturēt. Vēl labāks ir teksts: mīļā nopirksi man šito? es vienkārši baidos, ka tā arī būs ka visu dzīvi man viņš būs jāuztur..nezinu ko darīt, jo domāšana par šo tēmu ir novedusi tik tālu ka sāku no vina atsvešināties morāli...vairs nesaprotu vai mīlestība eksistē.. Vēl arī tas ka esam saderinājušies, parasti tad tiek plānotas arī kāzas, bet kādas kāzas ja viņš pat strādāt negrib..un ja viņasm visu mūžu būs veselības problēmas tiklīdz jāsāk strādāt vai ir lielāks stres.. vai ir vērts sevi veltit tādam vīrietim? reizēm jau man liekas ka viņš tā arī nekļūs par patstāvīgu vīrieti kurš spēs mani atbalstīs visās dzīves jomās. Visādi citādi viņš ir burvīgs cilvēks, pa velti jau neiemīlējos.. Vai nauda tiešām var mīlestību iznīdēt?
Atvainojos par tik garu tekstu..varētu rakstīt vēl un vēl jo daudz ir sakrājies..