Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nezinu ko iesākt ar savu vīrieti

Reitings 5
Reģ: 10.04.2013
Mana situācija ir sekojoša.
Esam kopā 3 gadus, no tiem 2 dzīvojam kopā pie maniem vecākiem.
Attiecību sākumā abi mācījāmies, es mācos arī tagad, bet viņš 2 gadus jau kā absolvējis. Būtibā problēma ir naudā. Agrāk domāu, ka man nevajag vīrieša naudu un ka es sevi dzīvē spēšu pati uzturēt, un uz to arī gāju, jau no tīņu vecuma esmu meklējusi un atradusi dažādas iespējas kā pašai nopelnīt. Tapēc sākumā arī man nebija svarīgi cik viņš pelnīs u.t.t. Bet tagad sāku savas domas mainīt. Šo 2 gadu laikā kopš beidza skolu viņš ir strādājis aptuveni 6 mēnešus, oficiālā darbā knapi 4 noturējās, veselības problēmas vislaik, kuras manuprāt, rodas uz nervu pamata, jo nav apmierināts ar darbu, samaksu un to ka nesaņem tik cik gribētos. Nu jau 5 mēnešus sēž mājā bez darba. Es pati dzīvoju uz studējošā kredīta + saviem pārdotajiem darbiem. Viņam ir valsts pabalsts ~80ls mēnesī. Tā kā dzīvojam pie vecākiem privātmājā laukos, nav nekādas īres maksas utt, bet ir citi ikdienas rēķini un vajadzības, par kurām lielākoties maksāju es, viņš tikai pasaka piedod ka nevaru palīdzēt. Savu naudu iztērē benzīnā, alū un mašīnā. Kad saku ka verētu meklēt darbu, tad atbild ka baidās par veselību. Viss jau varbūt būtu paciešams, bet runājot par nākotni izskan piezīmes ka es pelnīšu labi un varēšu bezmaz viņu uzturēt. Vēl labāks ir teksts: mīļā nopirksi man šito? es vienkārši baidos, ka tā arī būs ka visu dzīvi man viņš būs jāuztur..nezinu ko darīt, jo domāšana par šo tēmu ir novedusi tik tālu ka sāku no vina atsvešināties morāli...vairs nesaprotu vai mīlestība eksistē.. Vēl arī tas ka esam saderinājušies, parasti tad tiek plānotas arī kāzas, bet kādas kāzas ja viņš pat strādāt negrib..un ja viņasm visu mūžu būs veselības problēmas tiklīdz jāsāk strādāt vai ir lielāks stres.. vai ir vērts sevi veltit tādam vīrietim? reizēm jau man liekas ka viņš tā arī nekļūs par patstāvīgu vīrieti kurš spēs mani atbalstīs visās dzīves jomās. Visādi citādi viņš ir burvīgs cilvēks, pa velti jau neiemīlējos.. Vai nauda tiešām var mīlestību iznīdēt?
Atvainojos par tik garu tekstu..varētu rakstīt vēl un vēl jo daudz ir sakrājies..
10.04.2013 21:04 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Labi iekārtojies čalis... pašam kauns nav?
Izlem kā Tev pašai liekas pieņemami un atkarībā no tā, ar ko būtu spējīga samierināties, bet es no tāda ar steigu tiktu vaļā...
10.04.2013 21:10 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Saderināšanās gredzenu arī tu sponsorēji?
Drīzāk šķiet, ka tavs puisis tikai spekulē uz to,ka visu laiku pateiks,ka veselības problēmas un nebūs jāstrādā. Sūtītu tādu pie velna!
10.04.2013 21:10 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nauda var, ja ne milsetibu iznidet, tad vismaz patraumet vai parbaudit cik ta stipra ir! kaut gan domaju, ka sis nav tas variants, jo cilveks ir vienkarsi dikdienis!
10.04.2013 21:11 |

Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Jā, ir tādi vīrieši, kuri uzskata, ka viņu profesija un darbs ir "būt burvīgam cilvēkam". Žēl, ka vairs nav PSRS armijas, - tur tādiem gudriniekiem divu nedēļu laikā veselība tāāāāā uzlabojās, ka pietika visam atlikušajam mūžam!
10.04.2013 21:12 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Nu, ja viņš beidzot nesāks strādāt, tad kas uzturēs jūsu kopējos bērnus, kad tādi parādīsies?
Manuprāt, vai nu viņam beidzot jāsāk kaut kas darīt, vai nu jāiet katram citu ceļu. Šādi jūs abi patstāvību neiegūsiet.
10.04.2013 21:13 |

Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
Kapitāls spekulants..
Citādi censtos, kaut pa drusciņam, meklētu haltūriņas. Kaut kaimiņam malku skaldīt ietu palīgā.
10.04.2013 21:13 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
vinjsh érti iekártojies :D tu gan muljkjes lomá... un es vél bríníjos, ko sieviete dara, sézhot víram uz kakla un neaudzinot bérnus :D lupata, ne vírietis...

nu sác krát naudinju kázám, vienai tomér bús jámaksá par visu!
10.04.2013 21:14 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Nu padomā, ka ja jau kāzas, tad bērni...Un domā, ka tu viena visu pavilksi? Spēsi uzturēt gan bērnus, gan vēl pieaugušu vīrieti? šķiet, ka viņš nemaz netaisās mainīties. Nez man jau tāds nepatiktu. Es atkārtošos...Man liekas, ka vīrietim ir jābūt tam balstam un jāvar uzturēt ģimene.
10.04.2013 21:17 |

Reitings 5
Man jau pašai arī liekas ka izmanto, bet laika ir grūti to pieņemt ka tuvs cilvēks var tā darīt..solija ka nāks pavasaris tad domāšot par darbu, vai arī tad kad ar veselību vis būšot kārtībā, bet man sāk likties ka nekad nebūs kārtībā..pārāk laba isrds man laikam:(
tagad gaidu pavasari, ceru ka kautkas mainīsies..bet izšķirties vēl nespēju...peiteicos studijām ārzemēs..domāju varbūt attālums ļaus saprast vai ir vērts turpināt..

Reitings 3966
vinjsh érti iekártojies tu gan muljkjes lomá
tad kas uzturēs jūsu kopējos bērnus, kad tādi parādīsies?
++

Reitings 1582
... patiesībā Tev ir jārīkojas ļoti atbildīgi! Tam fruktam ir nepieciešama audzināšana, lai saprastu, ka nespīd, un ar tādiem gājieniem arī pie citām nedomātu līst. Neizaudzināsi, - varbūt mocīsies cita! Paaudzināsi, - kas zin, varbūt cita būs apmierināta, jo puisis būs bijis spiests tomēr "piecelt savu pēcpusi".
10.04.2013 21:19 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
mamai viirs sita uzsedeas uz kakla, sakuma stradaja, rupejas, pec tam palika bez darba un nemekleja to aptuveni gadu, lai gan mama visu laiku bakstija lai iet stradat! beigas vina vinam atrada 3-4 labi apmaksatus darbus, bet vins tapat teica, ka neies stradat! ak ja un vins bij panemis masinu kreditaa pa 7tuks.uz mamas varda ko vinai nacas maksat+vel 500ls kredits brauksanai uz arzemem kur vins aizbrauca uz nedelu un atbrauca atpakal! vel vinam bij sakrajusies daudzi citi paradi, nekas nemainijas un beigas izskiras! tagat nozelo ka 7 gadus mocijas ar tadu virieti!
p.s. tagat vinai ir savs auto, bet tiesibu nav :D
10.04.2013 21:21 |

Reitings 3966
ta atkal jautājums, kapēc jāprecas, ja pēc tam izšķirsies.
10.04.2013 21:23 |

Reitings 1582
Strādāt negribas nemaz, -
Laikam būšu dzejnieks!

(latviešu tautasdziesma). :-)
10.04.2013 21:23 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Līdz galam nepiekritīšu par vīrieša nosodīšanu. Var būt 2 varianti- vai nu viņš tiešām ir bezatbildīgs un nevēlas strādāt vai arī šis viņam ir periods. Ja tas ir periods, tad katram cilvēkam šādi brīži var gadīties. Manējais pusgadu sēdēja mājās kā bezdarbnieks. Bija smagi, palīdzēju, nedaudz zaudēju sievišķības sajūtu, viņš iekūlās pāris parādos, baidījos, kā dzīvokļa daļu viņš nomaksās, jo viena pati nevēlējos, bet tas bija vienkārši SMAGS periods, kurš pārgāja. Kā cilvēks viņš ir čakls, mērķtiecīgs un uzņēmīgs un tagad jau divus gadus pēc šī notikuma strādā gandrīz katru dienu labā uzņēmumā:)
Ja tomēr vīrietis ir slinks, tad ir ļoti rūpīgi vērts pārdomāt nākotni. Es uzskatu, ka vīrietim jāstrādā un jāstrādā daudz, arī viņš var "salūzt", bet uz brīžiem, nevis pastāvīgi.
10.04.2013 21:32 |

Reitings 7
Reģ: 16.03.2013
muuc no tada aaatri.....es ar savu miksto sirdi sacakareju savu dzivi nu jau 10gadi....un liekas ka nekad netisku vala no tada slinka....
tapec jo atrak jo labak liec punktu.
10.04.2013 21:41 |

Reitings 3
Reģ: 08.04.2013
Kido, Tu tik tiešām sāc uzmanīties, varbūt viņš tiešām sāks ņemt kredītus un darīt visādas citas dumjas lietas, un Tu mīļā mana, noteikti cietīsi vēl vairāk, nekā tagad, apdomājies. Varbūt ir lemts pielikt punktu. Protams, saprotu ka negribas likt punktu tur, kur sirds vēl liek komatu, bet.. Skaties, ka vēlāk nav jānožēlo vēl vairāk! Lai veicas! :)
10.04.2013 21:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Lai njem invaliditaates grupu, ja jau ir nespeejiigs straadaat.
10.04.2013 21:57 |

Reitings 5
Lai njem invaliditaates grupu, ja jau ir nespeejiigs straadaat.

Viņam ir 3. grupa, kas galīg netraucē strādāt un nav saistīta ar pašreizējām problēmām. Tie arī ir viņa vienīgie ienākumi, kurus viņš tērē nerēķinoties ar kopējiem rēķiniem.. Iepriekš prasiju naudu lai apmaksā pusi rēķinu, bet tagad ar vien biežāk jāklausās ka naudiņas nau un nekam nepietiek, nevaru paprasīt naudu cilvēkam, kurš sūdzas ka viņam nav..
10.04.2013 22:22 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja vinjam jau ir pieskjirta invaliditaate, reekjinies, ka var kljuut arii sliktaak un ir jaabuut gatavai, ka pienaaks briidis, kad tev uz kakla buus gan vinjsh, gan beerni. Padomaa labi, pirms pacel sho nastu, vai speesi visu panest.
10.04.2013 22:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits